Προς το περιεχόμενο

Συνδεση PC με τηλεοραση

CROM271

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να συνδεσω τον υπολογιστη μου με την τηλεοραση. Τι χρειαζεται να αγορασω και ποια ειναι περιπου η τιμη του? Επισης το αποτελεσμα που θα εχω θα ειναι καλο όπως σαν να βλεπω κανονικα τηλεοραση? Θελω να τονισω πως η καρτα γραφικων μου ειναι onboard. Μπορει να ανταπεξελθει ή απαιτειται καλυτερη?

Δημοσ.

πες μας ποια καρτα γραφικων εχεις να δουμε τι εξοδους εχει, αν εχει s-video θες ενα καλωδιο s-video να καταληγει σε καποιο scarτ ή RCA καλωδιο εξαρταται βεβαια και τι εισοδους εχεις στην tv (το s-video μεταφερει μονο εικονα οχι ηχο)

Αλλα μην περιμενεις να δεις την ποιοτητα που βλεπεις στο pc, ποιοτητα εικονας και χρωματα θα ναι πολυ υποβαθμισμενα. Αν ελεγες τι τηλεοραση και mobo εχεις θα βοηθουσε πολυ

Δημοσ.
Επισης το αποτελεσμα που θα εχω θα ειναι καλο όπως σαν να βλεπω κανονικα τηλεοραση?
...φοβάμαι πως θέλει όχι να χρησιμοποιήσει το μόνιτορ της τν,αλλά να δει τν στο pc ΑΠΟ την τν....
Δημοσ.
...φοβάμαι πως θέλει όχι να χρησιμοποιήσει το μόνιτορ της τν,αλλά να δει τν στο pc ΑΠΟ την τν....

ναι μαλλον εχεις δικιο, δεν το προσεξα. Αλλα δεν λεει ακριβως τι θελει να κανει μπορει απλα να παρει μια καρτα τηλεορασης.

Εχω δει και καποια box που τα συνδεεις σε τηλεοραση και μεσω δικτυου διαμοιραζεις σε οποιο pc θες σπιτι ή οπου αλλου εισαι

Δημοσ.

Δεν θελω να βλεπω tv στο pc. Θελω το αντιθετο. Να βλεπω αυτο που δειχνει ο υπολογιστης μου στην tv. Η mainbord που εχω ειναι η M5 DFI 661FX-TML. Η καρτα οπως προειπα ειναι onboard. Τωρα οσον αφορα την tv εχει μονο σκαρτ.

Δημοσ.

ναι σιγουρα λοιπον η ποιοτητα δε θα εχει σιγουρα καμια σχεση με αυτο που βλεπεις στο pc, ουτε στην tv, δοκιμασε το να το δεις και μονος σου. Δες αν εχει η καρτα tv-out

Δημοσ.

tote,opws eipe kai o disqualified ,auto pou xreiazetai einai h karta grafikwn na exei "eksodo" "pros syskeyh thleorashs"(tv out).

eite me rca eksodo,eite me svideo (h 1h einai h idia sthn opoia syndeontai megala hxeia se enixyth,h de deyterh 8ymizei thn ps2 eisodo gia mouse).

an h tv den exei (rca)video in eisodo,alla mono scart,yparxoun sxetikoi adaptores.

mono pou xlwmo to kovw ONBOARD karta na exei tetoies eksodous...synh8ws oi onboard einai poly "ftwxes".

par ol' auta,me 10-15 eurw mporeis na vreis mia metaxeirismenh me tis sxetikes eksodous,kai me alla 10 peripou pairneis kalwdia,adaptora..

oso gia to teliko apotelesma(thn poiothta eikonas dld)mono esy 8a krineis an sou kanei...

poios einai omws o logos pou 8es na vlepeis sthn o8onh ths tv?mhpws gia tainies pou 8a paizei to pc,gia na vlepeis se megalyterh o8onh?an einai mono autos o logos,to na pareis mia "feta" dvd player einai konta sta 30 eurw thn shmeron...

Δημοσ.

γαι να μην ανοιξω αλλο θεμα:

εχω συνδεσει κανονικα το pc την tv, βλεπω κανονικα βιντεο,εικονα,τα παντα.οταν βλεπω ενα βιντεακι στην οθονη του pc,ανεξαρτητο του μεγεθους παντα στην τηλεοραση το βλεπω fullscreen.αυτο δεν ειναι προβλημα μιας κι εγω το εχω ρυθμισει ετσι.

το κακο ξεκιναει οταν "στελνω" στην tv hd-video.εκει δεν βλεπω καμμια εικονα,βλεπω μια μαυριλα(Ενω στο pc μου βλεπω κανονικα)

τι παιζει/τι μπορω να κανω?

ευχαριστω

Δημοσ.

δεν εχω κανει τετοια συνδεση αλλα οταν το χα κανει με s-video οταν εβαλα να παιξει ταινια εβγαζε μαυρο στο παραθυρο που στην οθονη της τηλεορασης και επρεπε απο τα setting του display properties να κλεισω την οθονη του Pc και να παιζει μονο η τηλεοραση, περισσοτερα τωρα δε μπορω να σου πω.

Εννοεις παιζεις δισκακι HD???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...