Προς το περιεχόμενο

Συνεχομενα restarts

stabill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oi pio pithanoi logoi gia restart tou pc

1)ios

2)asimvatotita kapoiou driver i programatos

3)ipsiles thermokrasies tis CPU

episis gia na ftaseis sti lisi tou provlimatos prepei na paratiriseis ligo prin ginei to restart ti exeis anoixto i ti anoixes pou borei na to epirease, ti anoixes ktl

Δημοσ.
Μου θυμίζει μία περίπτωση που μου είχε τύχει στο παρελθόν. Κοίτα, θα σου πω να δοκιμάσεις 2 πράγματα πέρα απ τα προφανή (ram tests, δοκιμή άλλου τροφοδοτικού από φίλο κλπ).

νο1) Βγάλε όλα τα έξτρα και άσε μόνο μητρική, RAM (όλα τα DIMM αν τα έχεις τσεκάρει και δεν έχουν πρόβλημα), δίσκο και CPU. Και άστο να δεις τι θα κάνει στα Windows. Επίσης σημαντικό να μην το ξεχάσω: πήγαινε control panel, system νομίζω, κάαπου εκει, έχει μια επιλογή του στυλ "Restart automatically after failure" ή κάτι τέτοιο. Απενεργοποίησέ το, ώστε εκεί που θα πάει να σου κάνει restart, θα σου βγάλει μπλε οθόνη αντί να επαννεκινήσει το σύστημα, οπότε να ελπίζεις να βγάλεις κάποια άκρη από εκεί.

νο2) Επειδή το έχω δει κι αυτό. Πάλι άσε τα παραπάνω, και άστο στο BIOS με τις ώρες/μέρες. Έχω δει υπολογιστή να κολλάει/κρεμάει στο BIOS με την RAM να είναι μια χαρά, και το τροφοδοτικό επίσης.

(σχόλιο στο τελευταίο: τελικά ακόμα να βρω τι έφταιγε μιας και δεν προχώρησα σε αλλαγή μητρικής. Άκουσον άκουσον απλά τα ξεβίδωσα όλα και το ξεσκόνισα...Δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα από τότε)

Μετα το τελευταιο format, εβαλα τα win xp essential και δεν κανει πλεον restart, απλα πεταει μπλε οθονες. Δεν καταλαβαινω ομως και πολλα απο ολα αυτα που γραφει...

Δημοσ.
oi pio pithanoi logoi gia restart tou pc

1)ios

2)asimvatotita kapoiou driver i programatos

3)ipsiles thermokrasies tis CPU

episis gia na ftaseis sti lisi tou provlimatos prepei na paratiriseis ligo prin ginei to restart ti exeis anoixto i ti anoixes pou borei na to epirease, ti anoixes ktl

1) Ιος δεν υπαρχει, αλλωστε τωρα τελευταια εχω πηξει στα format...

2) Εχω κανει του κοσμου τα τεστ με προγραμματα αλλα ξεκαθαρη "απαντηση" δεν πηρα. Το οτι το γεμιζω με πολλα προγραμματα, ναι, το κανω. Το ιδιο ομως εκανα και στο παλιο που ειχα (τα ιδια προγραμματα) και δεν ειχα τετοια προβληματα

3) Το PCPROBE II μου εβγαλε θερμοκρασιες ΟΚ.

4) Δεν υπαρχει καμμια λογικη στα restarts. Μπορει να γινουν ενω δουλευω με οτιδηποτε, ενω το εχω αφησει να κατεβαζει κι εγω να λειπω, ή ακομα και οταν το εχω αναμμενο και απλα λετουργει!!! Για να καταλαβεις, το σβηνω μονο οταν κοιμαμαι, αλλα παντα το εκανα αυτο με ολα τα παλια pc που ειχα. Αυτο ειναι εξωφρενικο!!! Καμμια γνωμη για τον στατικο ηλεκτρισμο στα plexiglass κουτια?

Δημοσ.
Δεν είναι απαραίτητο να σου κάνει restart αμέσως αν τα έχεις συνδέσει λάθος, ή αν δεν αντέχει το τροφοδοτικό... ..

και καθόλου να μην βάλεις τροφοδοσίες στην κάρτα, το pc θα ανάψει, αλλά είναι θέμα χρόνου το restart...

πιθανόν λοιπόν να είχε ζοριστεί η κάρτα τον πρώτο καιρό, και να άντεχε στην πείνα..

αν της έβαλες όμως πρόσφατα παιχνίδι με ζόρικες απαιτήσεις, κατάλαβε ότι έχει μεγάλο στομάχι και τσουπ...

RESTART !

Τσέραρε στα Bios, υπάρχει μία επιλογή που σου λέει σε κάποιες περιπτώσεις, (λόγω θερμοκρασίας συνήθως), να κάνει αυτόματα restart...

KANTO DISABLE!!!

Θα το ελεγξω και αυτο... Thanks!!!

Δημοσ.
εγγύηση έχεις, αν το πήρες από το πλαισιο το πολύ πολύ να δώσεις 15 ευρο, αν το πήρες από το e-shop το πολύ πολύ 10 ευρο, αν και νομίζω λόγω εγγύησης δεν θα πληρώσεις τίποτα, τώρα αν το πήρες από αλλού δεν γνωρίζω.

Αυτο που συμβαινει ειναι τοσο παραλογο που στο μαγαζι δεν θα βγαλουν ακρη... Ασε που αν τους ζορισω θα αρχισουν να μου λενε ιστοριες για πειρατικο software κλπ.κλπ. Ξερω οτι μονος μου θα ψαχτω (παντα με τις γνωμες τις δικες σας). Αλλωστε τα restarts δεν εχουν "σταθερες ωρες και ημερες"!!! Μπορει να τους το αφησω και να μην κανει και οταν το παρω ξανα σπιτι, να ξεσκιστει!!!!:confused::confused::confused:

Δημοσ.

Σιγουρα μια ερώτηση στο servis δεν βλάπτει, οσο για τα πειρατικά αστο καλύτερα γιατί ουτε αυτοι ειναι καλύτεροι από εμας, έπειτα ξεχνάς ότι ζεις στην ελλάδα, τίποτα δεν θα σου πουν π.χ από το πλαίσιο, εγώ το είχα πάει για άλλους λόγους και το τι είχα μέσα δεν περιγράφεται 100 φυλακή να πάω αλλά η δουλειά τους δεν ειναι αυτή, επιμένω κάνε τουλάχιστον μια ερώτηση κάτι παραπάνω θα ξέρουν

Δημοσ.

Αφού σου βγάζει μπλε οθόνες για κάνε έναν κόπο και δες τι σου γράφει ή τράβα καμια φωτο με κινητό να το δούμε μήπως και βγεί κάποια άκρη.... Συνήθως στις τελευταίες γραμμές είναι που γράφει κάτι πιο κατανοητό....

Δημοσ.
Αυτο που συμβαινει ειναι τοσο παραλογο που στο μαγαζι δεν θα βγαλουν ακρη... Ασε που αν τους ζορισω θα αρχισουν να μου λενε ιστοριες για πειρατικο software κλπ.κλπ. Ξερω οτι μονος μου θα ψαχτω (παντα με τις γνωμες τις δικες σας). Αλλωστε τα restarts δεν εχουν "σταθερες ωρες και ημερες"!!! Μπορει να τους το αφησω και να μην κανει και οταν το παρω ξανα σπιτι, να ξεσκιστει!!!!:confused::confused::confused:

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο που θα συμβεί, όταν πήγαινα το δικό μου στο σέρβις όλα καλά, μετά που το έπαιρνα ξεσκιζότανε στα restart. Πηγαινέ το να σου κάνουν ένα update στο bios, εμένα το πρόβλημά με τα restart λύθηκε με το να δώσει ο τεχνικός παραπάνω τάση στις μνήμες γιατί και καλά το Bios της m/b asus που έχω παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα με τον έλεγχο της αυτόματης τάσης στις μνήμες και μπλοκάρει-τάδε είπε τεχνικός e-shop- άσχετα αν τώρα παρουσιάστηκαν άλλα προβλήματα(παγώματα οθόνης κ.α). Πάντως με κάποια update στους drivers τις κάρτας γραφικών όλα καλά φαίνεται να πηγαίνουν τώρα...φτου φτου μη το ματιάσω το ρημαδιασμένο

Δημοσ.
το πρόβλημά με τα restart λύθηκε με το να δώσει ο τεχνικός παραπάνω τάση στις μνήμες γιατί και καλά το Bios της m/b asus που έχω παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα με τον έλεγχο της αυτόματης τάσης στις μνήμες και μπλοκάρει-τάδε είπε τεχνικός e-shop-

To σκεφτηκα κι εγω το update του bios... Φανταζομαι το κανω και μονος μου, σωστα; Ή μηπως πρεπει να παω στο μαγαζι που το πηρα;:???: Οσο για την παραπανω ταση στις μνημες, δεν εχω ιδεα... Παντως εχει 2-3 μερες να μου κανει restart!!! (φτου-φτου!!!!):)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...