axaxouxas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ειχα το Compaq i paq 3970 το οποιο το ειχα παρει χωρις Ελληνικα απο Γερμανο ! Αφου μου εβαλαν με φασαρια τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ δεν ειχα προσεξει οτι υπηρχε προβλημα συνδεσιμοτητας με τον υπολογιστη (νομιζα οτι ηταν κολληματα) το κακο ειναι οτι μετα απο 5 χρονια ξεχασα μια φορα να το φορτισω και χαθηκαν ολα τα δεδομενα και σαν να μην φτανει αυτο μου γυρισε και στα Αγγλικα και δεν εχω καθολου δισκακι με Ελληνικα Το ερωτημα ειναι αξιζει να το φτιαξω η να παρω νεο ? Κυριως με ενδιαφερει η αριστη επικοινωνια , μεγαλη οθονη , αν ειναι δυνατον πληκτρολογιο και Κυριως ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ . ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ( HTC PDA-GSM-GPS X7500 Advantage ) κοστιζει 1100 ευρω αλλα φοβαμαι μην και δεν αξιζει . ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ
kag3to Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 1) γιατί δεν έβαλες αυτό το topik εδώ 2) βάλε και κανά Link γιατί ο άλλος μπορεί να βαριέται να το ψάξει σε κανά πλαίσιο
axaxouxas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 1) γιατί δεν έβαλες αυτό το topik εδώ 2) βάλε και κανά Link γιατί ο άλλος μπορεί να βαριέται να το ψάξει σε κανά πλαίσιο ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ειναι το δευτερο ποστ που κανω . ΘΑ ΜΑΘΩ . ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ HTC PDA-GSM-GPS X7500 Advantage 1100 ? στο Πλαισιο
kag3to Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 αυτό που κοιτάς είναι πολύ μεγάλο κοίτα αυτό, αυτό και αυτό μήπως σε καλύπτουν.
axaxouxas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 θα το κοιταξω αν και δεν με ενθουσιαζει η ιδεα απο 3,8'' που ειναι το compaq να παω στα 2,8'' το θεμα ειναι οτι .... Ειχα το Compaq i paq 3970 το οποιο το ειχα παρει χωρις Ελληνικα απο Γερμανο ! Αφου μου εβαλαν με φασαρια τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ δεν ειχα προσεξει οτι υπηρχε προβλημα συνδεσιμοτητας με τον υπολογιστη (νομιζα οτι ηταν κολληματα) ο κακο ειναι οτι μετα απο 5 χρονια ξεχασα μια φορα να το φορτισω και χαθηκαν ολα τα δεδομενα και σαν να μην φτανει αυτο μου γυρισε και στα Αγγλικα και δεν εχω καθολου δισκακι με Ελληνικα Το ερωτημα ειναι αξιζει να το φτιαξω η να παρω νεο ? στα Αγγλικα παντως δουλευει μια χαρα .... ελα που δεν γνωριζω Αγγλικα .... Υπαρχει περιπτωση να βρεθει λογισμικο στα Ελληνικα ? θα ηθελα πολυ να το κρατησω γιατι το εχω βολευτει και δεν θελω τετοια συσκευη με τηλεφωνο .
axaxouxas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ευχαριστω παρα πολυ που ασχολειστε με το θεμα μου
aiantas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Απλά το HTC PDA-GSM-GPS X7500 Advantage, είναι άριστο και αξίζει μέχρι τελικού cent τα λεφτά του..., έχει τα πάντα (και ωραία δερμάτινη θήκη μεταφοράς + πληκτρολόγιο). Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι κάπως μεγάλο... αλλά με αυτά που έχει ενσωματωμένα δε θα μπορούσε να είναι μικρότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.