Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Επίσης blueviper, για να μην την πληρώνει για παράδειγμα ο αθώος απλός πολίτης που διαδηλώνει, όταν βλέπει διαδηλωτές στην κεφαλή της πορείας που κρατάνε μαδέρια, πρέπει να έχει γνώση πως μπορεί να τις φάει ο ίδιος, άδικα σίγουρα, αλλά υπάρχει μια τέτοια εκδοχή. Γι' αυτό το λόγο είναι το ίδιο ένοχος αν δεν τους απομονώσει από την διαδήλωση. Και επειδή κανένας δεν έχει σκοπό να το κάνει, ας καθήσουνε στ' αυγά τους καλύτερα αφού ψάχνουν 10 άνθρωπους να τους βάλουν μπροστά για να παλέψουν για την υπόθεση των 10.000 Εκτός αυτού αυτοί οι 10 υπερ-μαχητές μόνοι τους δεν πρόκειται να διαδηλώσουν πουθενά χωρίς την κάλυψη του όχλου. Φοβερά σουρεαλιστικό δεν είναι; (ψάχνει αυτούς τους 10 η ηλίθια ξανθιά φοιτήτρια, για να λέει μετά ιστορίες πόσο μαχητική ήταν η πορεία και πόσα επεισόδια έγιναν, και που έφαγε και μια άδικη γκλομπιά κλπ κλπ κλπ. Κάτι σαν "τσάμπα μάγκας" μου φέρνει αυτό, παρά σαν ειρηνικός ή μαχητικός διαδηλωτής)
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Aigea, πιστεύω πως είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις πάρα πολλά για πολλούς, ώστε να τιμωρηθούν κάποια λίγοι. Προτείνω ζύγισμα των πραγμάτων. Οι περιπτώσεις που περιγράφεις δεν είναι τόσο συνηθισμένες. Και το ότι σου τη σπάνε, δε σημαίνει και τίποτα. Έχουν γίνει επαναστάσεις και κοινωνικές αλλαγές τεράστιες, από ανθρώπους που δεν είχαν ιδέα για τι πράγμα πολεμούσαν και το έκαναν για τους δικούς τους λόγους. Μπορώ να πω ότι και πάντα έτσι γίνεται. Μην περιμένεις συνείδηση από όσους βγαίνουν σε πορείες. Ούτε και έχει σημασία δηλαδή, γιατί η άποψη μου είναι ότι οι αλλαγές γίνονται μετά από επιταγή της ιστορίας και όχι επειδή ξαφνικά συνειδητοποιήθηκαν μερικές χιλιάδες άνθρωποι. Δεν ξέρω αν βγάζουν νόημα τα παραπάνω. Τα έγραψα με τον τρόπο σκέψης μου. Πιθανώς να είμαστε μακριά γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει καλά τη συζήτηση. blueviper, εδώ και πολύύύ΄καιρό δεν είσαι στην ignore list. Δε θυμάμαι γιατί σε έβγαλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Eγώ manuel θα έλεγα ασχέτως θεματολογίας, πως ο καθένας στην ζωή του βρίσκει αυτό ακριβώς που κυνηγάει, έστω κι αν φαίνεται απίστευτο. Άμα κυνηγάς λεφτά καταλήγεις με λεφτά, άμα κυνηγάς ναρκωτικά καταλήγεις με ναρκωτικά, κι άμα κυνηγάς γυναίκες καταλήγεις με γυναίκες. Για τον ίδιο λόγο αυτός που ψάχνει ξύλο βρίσκει ξύλο. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί είναι αυτοί που κυνηγάνε κάτι συγκεκριμένο σε μεγάλες περιόδους της ζωής τους, αλλά αρνούνται να αναγνωρίσουνε το γεγονός και οι ίδιοι, όπως π.χ ο αλκοολικός που ποτέ δεν θα παραδεχθεί ότι κυνήγησε το αλκοόλ, αλλά πάντα έφταιγε κάτι άλλο. Όταν φοράς 45 σκουλαρίκια, αρβυλίτσα και μαύρα ρουχαλάκια δήθεν με άλλα προσχήματα, είναι το ίδιο γελοίο σαν να φοράς φτερά και τακούνια αλλά να ισχυρίζεσαι ότι δεν είσαι αδερφή και ότι δεν ψάχνεις άντρες. Έλεος δηλαδή, ήμουν κι εγώ κάποτε 18 χρονών και μάλιστα με πολύ μαλλούρα. Αν αποφασίζα σ' αυτήν την ηλικία την σύγκρουση ή την επανάσταση, τότε θα πήγαινα στην πορεία και θα είχαμε νεκρούς, δεν θα πήγαινα να κοροϊδέψω τον εαυτό μου και την κοινωνία, ούτε θα πήγαινα να παίξω τις κουμπάρες με τους μπάτσους. Αλλά σίγουρα το τι ψάχνει ο καθένας κάποια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του φαίνεται από χιλιόμετρα, ασχέτως ιδεολογιών.
blueviper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Εφεξής προτείνω στους συμμετέχοντες σε διαδηλώσεις να κατεβαίνουν με το φράκο τους, φρεσκοξυρισμένοι, με χωριστρούλα στη μέση για να μην εγείρουμε και πάθη και με λίγο, σχεδόν ανεπαίσθητο, lipstick για να τονίζεται η hich class καταγωγή. Αυτονόητο πως οι μεταλάδες κι οι γκοθάδες αποκλείονται ως συγγενικά στο dressing code των ταραχοποιών στοιχεία. Πλέον αν φάτε το ξύλο της αρκούδας, θα γνωρίζετε πως δεν έχει να κάνει με το τι πράξατε, αλλά με το τι θα μπορούσατε να πράξετε με βάση αυτά που φοράτε. Με άλλα λόγια...φοράς στενό παντελόνι; Ε, τα ήθελε ο κώλος σου!
mandate Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 καλό ακούγεται, εκτός από το λιπ κάτι τέτοιο. 'ενα bling στην γραβάτα ή/και μανικετόκουμπα είναι απαραίτητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Άμα είναι blueviper να χρειάζεται περιοδικό μόδας για να ντυθεί κάποιος να κατέβει στην διαδήλωση για να πετάξει μια πέτρα και να την κάνει κούνελος, το πιο κατάλληλο ντύσιμο τότε θα ήταν φούστα για να μην παιδεύεται . Και τα μαύρα σάβανα του μακαρίτη του παππού του να βάλει φιλαράκι, και χαλκά στο ρουθούνι με αλυσίδα, αυτό επ' ουδενί θα τον κάνει άντρα. Έχετε μπερδέψει τις μόδες με τα μουσικά συγκροτήματα, με τις επαναστάσεις και τις εξεγέρσεις. Πολύ αμέρικαν ΤV δηλαδή. Πολτοποιημένα πράγματα, έτοιμα προς κατανάλωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Πάντως εντάξει είπαμε, κι εγώ ήμουν 18 χρονών κάποτε, για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου πριν γίνω κτήνος είχα ανάγκη το ντύσιμο, το πλήθος, τον όχλο και τις παρέες. Πέτρα & κούνελος. Τώρα που να πάω να κάνω επανάσταση ο δόλιος; Αφού αποκλείεται να αρχίσω να τρέχω προς τα πίσω, θα μιλάγαμε για καταστάσεις επικίνδυνες. Γι' αυτό blueviper ξέρω ότι αφήνω την επανάσταση σε.... καλά χέρια. Αλλά να προσέχετε τους γέρους όταν σας δίνουν καραμέλες.
blueviper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μα το ζήτημα δεν είναι τι να φορέσεις για να ρίξεις την πέτρα, αλλά τι αποκομίζει από το ντύσιμό σου ο καλός ματατζής ως προδιάθεση για "ντου από παντού". Ας πούμε ο Κύπριος ήταν ένοχος, διότι ούτε μανικετόκουμπα είχε, που εύστοχα πρόσθεσε ο mandate, ούτε παπιγιόν, ούτε καν ένα μαντηλάκι στο πέτο. Έσκασε μύτη ο αθεόφοβος με casual και τις άρπαξε δικαιολογημένα. Απαράδεκτος. Το νέο σύστημα των γνωστών αγνώστων θα είναι το εξής: θα αράζουν σε μια γωνιά καμιά 30αριά μπίχλες, με κολλητό τζιν, μακρυά μαλλιά και μπλουζάκι των Rancid, για να τραβήξουν την προσοχή των καλών στρουμφ. Όσο διαδραματίζεται αυτό το σκηνικό, θα πετάγεται από την άλλη μεριά ένας ατσαλάκωτος με το φράκο που λέγαμε και θα ρίχνει τη μολότοφ του σαν κύριος. Φυσικά το ξύλο θα το τρώνε και πάλι οι πρώτοι...είπαμε...τρώνε ξύλο γιατί ντύνονται προκλητικά, όπως και να το κάνουμε. Το νέο λοιπόν dress code για να μην τρώτε ξύλο στις διαδηλώσεις:
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Αυτό που δεν έχω καταλάβει τόση ώρα, είναι γιατί πρέπει να ντύνονται κάπως συγκεκριμένα. Με απλό τζινάκι και φουτεράκι σαν άνθρωποι δεν γίνεται; Εσύ ή με φράκο ή με αρβύλες πας στις διαδηλώσεις; Γιατί ξέρεις, να φοράει ένα ζευγάρι κέρατα στο κεφάλι του κάποιος είναι δικαίωμά του, αλλά να έχει την απαίτηση να μην τον φωνάζουν στο δρόμο "κερατά" στο όνομα της δημοκρατίας, του Λένιν, των δικαιωμάτων του, και δεν ξέρω γω που αλλού, θα ήταν μάλλον γραφικότητα. Τελικα δεν μου είπες, επειδή έχω καιρό να πάω σε τέτοια πράγματα, η επίσημη στολή του επαναστάτη ποιά είναι; Καλά εντάξει, δε θα σε κουράσω άλλο, αλλά αυτό που θα σου πω είναι 100% αλήθεια, μεγάλη σύμπτωση και μπορεί να ξενερώσεις άσχημα: Είναι ένα μαγαζί εκεί στα εξάρχεια, πολύ γνωστό, μαζεύονται πολλοί "επαναστάτες" και είναι στέκι, πήγαινα κι εγώ μικρός, σταθερή πελατεία. Επαναστατικό μαγαζί, έχει επαναστάτες όλη μέρα που πίνουν φραπέδες και περιμένουν για νταραβέρια το πρωί, μετά τις 13:00. Ένα φιλαράκι μου ο Αργύρης μπήκε συνέταιρος στην επιχείρηση πέρσι και τώρα ο παλιός ιδιοκτήτης κονόμησε τόσο πολύ που κουράστηκε να τρέχει και λέει να πάει στο χωριό του για πάντα. Σκέφτομαι λοιπόν πολύ σοβαρά αυτές τις μέρες να πάρω το 30%, αφού ούτε καν θα ασχολούμαι. Το νόημα της "επανάστασης" θα το πιάσεις σε καμιά 10αριά χρόνια, αλλά εύχομαι εγκαίρως.
blueviper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μπορείς πάντα να απαιτήσεις να ποινικοποιηθεί η αρβύλα και το κολλητό τζιν, καθότι όλες οι στατιστικές έχουν αποδείξει πως όσοι αρέσκονται στο συγκεκριμένο είδος ένδυσης, αργά ή γρήγορα στρέφονται προς το έγκλημα. Ξεκινάω κι ο ίδιος ανένδοτο, μπας και αποφασίσουν οι επαναστάτες να φορέσουν ρούχα του Κωστέτσου που είναι και πιο σικ. Παρεμπιπτόντως...ορίστε τι φορούσε ο αθώος κατά το δικαστήριο, το οποίο προφανώς και χρηματίστηκε για να καταλήξει σε τέτοια απόφαση, αλλά ένοχος στη συνείδηση του κόσμου, μια και το αισθητήριο δε λανθάνει, πόσο μάλλον το κριτήριο του dressing code: Υπόδειγμα τρομοκρατικού στοιχείου!!! Καταρχάς έχει βάλει τζην ο αλήτης και μάλιστα ξεπλυμένο. Είναι πασιφανές πως θέλει να εμπαίξει το σύστημα με την απόφασή του να μην στραφεί σε ξεκάθαρο χρώμα. Οι προθέσεις του είναι νεφελώδεις και διόλου διαυγείς...για να μην πω ύποπτες. Επίσης φοράει αθλητικό παπούτσι, αλλά δεν αποκλείεται να φορούσε άρβυλα και να τ' άλλαξε λίγο πριν το μπαμ, για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Ίσως πάλι να είναι μεταμφιεσμένα άρβυλα σε Nike Air...είναι πανούργοι αυτοί οι θρασύδειλοι! Το μόνο που πραγματικά δεν κατανοώ είναι γιατί δεν τον έσωσε τελικά το πράσινο μπουφάν. Αν ήταν κόκκινο, να το καταλάβω. Μήπως όμως φορούσε κόκκινη ζιβάγκο από μέσα και διαφάνηκαν τα οπαδικά του αισθήματα; Όπως και να έχει, το μόνο βέβαιο είναι πως το ξύλο τον έκανε άνθρωπο από ρεμάλι που ήταν. Εδώ τον βλέπουμε μετά το μάθημα που πήρε...σακακιά κλασάτη, ό,τι πρέπει για το Priviledge:
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Το σακάκι το φυλάει για τα δικαστήρια ε; Γιατί δεν πάει με την αρβύλα όπως καθημερινά ρε, τι σκατά επαναστάτης είναι; (παιδί είναι, αυτή είναι η ουσία. Άσε που μπορεί να είναι και πελάτης, ακόμα πιο βασικό αυτό)
blueviper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ορίστε και άρβυλα πεζοπορίας αδιάβροχα, για να πάτε στην ψειρού πιο γρήγορα, αλλά ξεκούραστα: Για τη γυναίκα γνωστή άγνωστη, δεν προτείνεται το παρακάτω εσώρουχο...οι μπάτσοι χρησιμοποιούν κοσμικές ακτίνες και μπορούν να γνωρίζουν ακόμα και τέτοιες προκλητικές λεπτομέρειες:
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Την μία ντύνονται με κολλητά μαύρα και δείχνουν τ @@ τους, και την άλλη με σακακιές και σκυμένα κεφάλια ως παρθένες.... Με έχουν μπερδέψει αυτοί οι επαναστάτες!
blueviper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Όλοι άσπρα εφεξής! Γαμπριάτικα!!! ...γιατί η πλέον επαναστατική πράξη είναι ο γάμος.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 -Μητέραν, να σου εξηγήσων, το κατεστημένον, τα γουρούνιαν, η παιδείαν... -Στον πατέραν σου να τα εξηγήσεις. Και από Δευτέραν να βρεις καμίαν δουλειάν. Θέλεις και playstation τρίαν.... κομμένον το χαρτζηλίκιν... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.