Προς το περιεχόμενο

σημερινή εκπομπή του λαζόπουλου

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά δεν υπήρχαν αποδείξεις πως ο τσόγλανος που έσπαγε τ' αμάξια, ήταν αυτός ο τσόγλανος...πάλι ρόμπα γίνανε τα παληκάρια. Μα ούτε έναν...ούτε έναν?! :D

Δεν είπαμε να τους κρεμάνε ανάποδα, ούτε να τους στέλνουν ισόβια. Ο μηνάκος στην ψειρού, μια χαρά του έκανε όμως. Τώρα ίσως αφήσει τις επαναστάσεις εναντίον της Opel και τους μπάφους, και θα πιάσει κανένα βιβλίο.

Άσε που έχω την εντύπωση πως έκανε σεφτέ.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μισό ρε Aigeas, το παλικάρι το κρατούσαν χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, δεν έκανε τίποτα και το αφήσανε. Τον χαρακτηρίζεις αλήτη,ρεμάλι, είσαι πεπεισμένος για την ενοχή του και λές οτι καλά κάνανε και τον αφήσανε ένα μήνα μέσα για να στρώσει. Άδικος δεν είσαι?

Αντε επειδή πρέπει να πιάσουμε κάποιον να πιάνουμε στην τύχη... επικίνδυνες απόψεις....

Δημοσ.

Μπάστα Αιγέας γιατί θα βρούμε...το τεκμήριο αθωότητας δεν είναι παίξε γέλασε. Πως αλήθεια ρε αδελφέ τον δίκασες και τον καταδίκασες ο ίδιος, χωρίς να έχεις το παραμικρό ουσιαστικό στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ της ενοχής του; Εκτός κι αν θεωρείς πως όποιος λαμβάνει μέρος σε διαδηλώσεις, χωρίς να σκάει γκαζάκια δεξιά κι αριστερά, πρέπει να περνάει και κανένα μηνάκο στη φυλακή, επειδή γουστάρουν ορισμένα φασιστοειδή, για να βγάλουν τα σπασμένα.

Μου φαίνεται πως κουβαλάμε πολλά απωθημένα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ δεν είμαι ούτε δικαστής, ούτε και εισαγγελέας, εγώ βλέπω τα γεγονότα. Και φυσικά έχω γνωρίσει καλούς και κακούς σε κάθε επάγγελμα, οι μπάτσοι δεν είναι οι μόνοι. Το ότι η αστυνομία είπε ότι είναι αυτός, δεν θα το κάνω σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά σίγουρα όσες πιθανότητες υπάρχουν να είναι αλήθεια, άλλες τόσες πιθανότητες υπάρχουν να είναι ψέματα. Το ίδιο ισχύει όμως και για τις μαρτυρίες των φοιτητών ή των καθηγητών βέβαια, είναι ευνόητο για τον καθένα πως αν αρχίσουμε να κάνουμε σενάρια κατά τις αστυνομίας, θα ήταν υπέρτατη αδικία να μην κάνουμε το ίδιο και για την άλλη πλευρά, αφού η κοινή λογική θα έλεγε ότι ίσως να έπεσαν να τον υποστηρίξουν και άρα να οι μαρτυρίες να είναι πλαστές (σιγά την πρωτοτυπία)

Τέλος είμαι της απόψεως ότι πρέπει να πέσει μπουντρούμι, για είκοσι μέρες ή για ένα μήνα δεν έχει σημασία. Απλώς κι εγώ όπως και όλοι, έχω βαρεθεί να πληρώνω τον κάθε τσόγλανο που επειδή δεν έχει τσιγάρο να καπνίσει του φαίνεται αυτός που έχει ένα αυτοκινητάκι Ωνάσης και κάνει την -δήθεν- επανάστασή του σπάζοντας ξένες περιουσίες. Και προσωπικά αν τους δω κιόλας να τους πατάνε κάτω, θα.... σπαράξει η καρδιά μου. Και η Κανέλλη μπορεί να τραγουδάει όσο θέλει, γιατί το χειρότερο θα είναι να μην τον συλλάβω εγώ την ώρα που μου σπάει το αυτοκίνητο, που δεν φοβάμαι και πολύ μην με βάλουν σε διαθεσιμότητα. Θα σεβαστώ όλα (και με το παραπάνω) τα δικαιώματά του. Ειδικά το δικαίωμα να αιμοραγεί ελεύθερα. Πληρώνω τις πόρτες, τα παράθυρα, τους υπολογιστές, τα θρανία, τις αίθουσες ολόκληρες που βανδαλίζουν τα πρεζάκια της επανάστασης, αλλά να δω καμιά τέτοια εικόνα ειλικρινά, πάει πολύ. ΔΕΝ γίνονται έτσι οι επαναστάσεις ούτε και οι αγώνες. Με σφεντόνα μόνο για σπουργίτια πας.

Δημοσ.

blueviper,αν θυμάσαι και παλαιότερα εδώ μέσα,κάτι απίστευτες συζητήσεις,για τους 49 συλληφθέντες στην πορεία για την παιδεία,με ξύλο από τους μπάτσους,τραγικές συνθήκες κράτησης, κλπ, που ακούστηκαν πάλι κάποιες "δημοκρατικές" φωνές, ότι καλά κάνουν,δεν πειράζει,παραδειγματισμός, καιρος ήταν, επιτέλους κλπ ! είδες κανέναν να ζητάει συγγνώμη από τους αθώους τελικά, διαδηλωτές? σημασία έχει όπως έλεγε παλαιότερα κάποιος μεγάλος,που τον έκανε τραγούδι ο παύλος σιδηρόπουλος "δε μπορεί μια μικρή πελιοψηφία να διαταράσει την τάξιν,ασφάλειαν,και ήπιον κλίμα των πολιτών.... "!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ Αντρέα θα ήθελα να δω τι θα γίνει αν ξαφνικά σπάζοντας ο διάολος το πόδι του, εκεί που δεν το περιμένει κανείς, κάνουν ένα ντου και τους βγάλουν από το πολυτεχνείο με τα μαύρα. Τις κουκούλες φυσικά θα τις έχουν πετάξει, αλλά δεν θα πείσουν κανέναν.

Γιατί είμαι 100% σίγουρος, πως τα ίδια "δημοκρατικά" θα διαβάζω την άλλη μέρα και θα μου έρθει εμετός. Σας έχουν δώσει μια στρεβλή εικόνα της δημοκρατίας, που ίσως τους βολεύει κιόλας. Εκ των πραγμάτων, κανένας δεν σπάζει βίλες στην Εκάλη. Και αυτό είναι το βασικό γεγονός.

Δημοσ.
Σας έχουν δώσει μια στρεβλή εικόνα της δημοκρατίας, που ίσως τους βολεύει κιόλας.

μ αρεσει που συμφωνουμε διαφωνοντας ;)

...

οπως ειπα παραπανω δε ζουμε σε εποχες που απαγορευται να σαι αριστερος.

κριμα για μερικους...

Δημοσ.

μάλλον δεν καταλαβαίνεις κάτι!

μπροστά στα μάτια των μπάτσων, έχουν σπάσει το αμάξι του αδερφού μου καμιά 50αριά αναρχικοί.

το έχω ξαναπεί, όση ευθύνη έχουν αυτά τα κωλόπαιδα, έχουν και οι μπάτσοι για το επεισόδιο αυτό (και όλα τα άλλα)!

αν λοιπόν, για το σπάσιμο εκείνο,δεν τους μάζευαν την ίδια στιγμή οι μπάτσοι(και πραγματι δεν τους μάζεψαν),αλλά μάζευαν τους αρρένες πολίτες που κυκλοφορούσαν σε ακτινα 5 οικοδομικών τετραγώνων μετά από μισή ώρα,γιατί ο ένας μπάτσος έκρινε ότι τα παπούτσια του αιγέα έμοιαζαν με αυτά ενος αναρχικού,και ο άλλος μπάτσος ότι ο blueviper φορούσε φλάι, όπως και ένας αναρχικός, και σας συλλαμβαναν, σας ξυλοφόρτωναν,και σας έβαζαν ένα μήνα μέσα, εγώ θα έπρεπε να πω ότι καλά να πάθουν, γιατί κάνουν μπάφους (εντωμεταξύ,εντελώς άσχετο η μια "κατηγορία" με την άλλη)!Ή θα έπρεπε να αδιαφορήσω,γιατί μπορεί μαζί μας εσας τους 2,να συλλάμβαναν και 2-3 ενοχους,αλλά με τη γνωστή στρεβλή πολιτική-τακτική της αστυνομίας,να παρουσιαζόντουσαν και οι αθωοι ως ενόχοι?

έχουμε μπερδευτεί λίγο νομίζω. για το παληκάρι ας πούμε,που σάπισαν στο ξύλο στη θεσσαλονίκη,ο διευθυντής της ασφάλειας εκεί, πήρε 15 ημέρες...διαθεσιμότητα,και αμέσως μετά, προαγωγή!

Τι σημασία έχει αν υπήρξε κατακραυγή τότε? το μήνυμα που περνάει η διοίκηση της ελ.αστυνομίας, είνια ότι δεν τιμωρείτε κανείς, βαράτε άφοβα!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι εγώ δεν κατηγόρησα πουθενά τους αριστερούς. Αλλά σίγουρα κατηγορώ αυτούς που προβάλουν την αριστερά σαν άλλοθι για τους μπάφους που ήπιαν πριν 2 ώρες. Ούτε που ξέρουν τι σημαίνει η λέξη.

Να είσαι σίγουρος πως αν τους έβλεπα στην Εκάλη με τίποτε κόκκινες σημαίες με κοντάρι από μαδέρι, πρώτος εγώ θα χειροκροτούσα. Γιατί στο κέντρο έχω βαρεθεί να τους βλέπω. Δεν μένει στο κέντρο ο Κόκκαλης, μένει ο κοσμάκης.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι εγώ σου λεώ Αντρέα, αυτός που έσπαζε το αμάξι με τα πράσινα παπούτσια, θα έτρεχε 1-2 στενά, θα πέταγε και την κουκούλα, θα τον έπιαναν, θα έτρωγε τίποτε ψιλές, και την άλλη μέρα στο δικαστήριο θα έρχονταν οι "συμμαθητές" του να έλεγαν πως εκείνη την ώρα ήταν στο μάθημα θρησκευτικών. Πρόσεξε γιατί και αυτό είναι το ίδιο συνηθισμένο σενάριο, όπως αυτό που περιγράφεις.

Δημοσ.

αν υπαρχουν αμφιβολιες για ενα εγκλημα εστω κ ελαχιστες δεν μπορει καποιος αθωος να περνα την χειροτερη εμπειρια της ζωης του μεσα στην φυλακη.πιστευω καθε λογικος ανθρωπος οπως κ εσυ θα συμφωνουσε.

ειχε βγει ο πολυδωρας κ ειπε πιαστε καποιον επιτελους.

νταξ ρε μαστορα ειπαμε οχι οποιον να ναι για να εξιλεωθειται.

οταν δηλαδη οι μπατσοι κοιτανε τους κουκουλοφορους που τα σπανε χωρις να αντιδρουνε σιγονταροντας κατα καποιο τροπο δεν γεννουντε αποριες :confused:

μια συμβουλη μη βιαζεστε να γινεστε απολυτοι(καλο ειναι να μην λειτουργουμε εδω μεσα λες κ ειμαστε στα παραθυρα), βαζω μεσα κ τον εαυτο μου ;)

Δημοσ.

σε μια χώρα όπως η αμερική που όλοι ειρωνεύονται, οι μπάτσοι που βιαιοπραγούν πάνε άμεσα σπιτάκια τους (δεκάδες περιπτώσεις, διώξεων στην εθνική οδό για παράδειγμα,με τον μπάτσο να πατάει τον εκδιωχθέντα μόλις τον πιάσει,να τον ξυλοφορτώνει,και τελικά να απολύεται! και γιαυτό, και αν προσέξεις, ακόμα κ σε extreme περιπτώσεις, τις περισσότερες φορές πια,ΑΠΛΑ του περνάνε χειροπέδες! -ασε τα περιστατικά που καταγράφονται από τις κάμερες των περιπολικών,που φυσικά, εμείς δεν αξιωνόμαστε να τοποθετήσουμε)!

πειράζει που δίνω πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στον λόγο του κάθε aigeas,blueviper,lucifer,paredwse κλπ, από ότι ενός μπάτσου?

Δηλαδή, υπάρχει ποτέ περίπτωση σε διαδικασία αναγνωρισης υπόπτων,να πει ο Α μπάτσος,ναι αυτός είναι,γιαυτό τον κυλοφορτωσα,είμαι σιγουρος οτι αυτός είναι, και να πει ο Β, ΟΧΙ,δεν είναι αυτός??? Ούτε μια στο εκατομμύριο!

αντίθετα,μπορεί να βρεθεί πολίτης,που θα "δώσει" τον aigeas,επειδή έσπασε ένα αμάξι,ως αντιστάθμισμα στην καταθεση του κολλητού του lucifer,ότι δεν το έσπασε!

(γιατί όπως περίμενα χθες το λεωφορείο, σταματούσαν όποιον πατούσε έστω και για 5 μετρα την λεωφορειολωρίδα, και το μοναδικό άτομο που δεν έγραψαν,ήταν μια ξανθιά γκόμενα,πολύ ωραία, που πέρασε με κόκκινο,γιατί φορούσε φόρεμα με ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό)!

Γιατί δεν ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ο μπάτσος που πυροβολησε ΠΑΛΙ στη θεσσαλονική το 17 χρονο σερβάκι, γιατί ΤΟΛΜΗΣΕ να τρέξει στο πεζοδρόμιο (κ ο μπάτσος μάλλον θα το πέρασε....για τον πάσσαρη)!

κλπ κλπ κλπ κλπ!

edit:

ΥΓ:και στην τελική,είναι τι προτιμάς? να μείνει ελεύθερος ο αναρχικός που δίκαια μπουζούριασαν οι μπάτσοι ,μαζί με τους αθώους και άτυχους,blueviper,και aigeas, ή να μπουν και οι 3 μέσα,γιατί έχουμε μπάτσους ανίκανους να ξεχωρίσουν τον μούτσο από τον.... παπανουτσο?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Συμφωνώ και συμπληρώνω ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή η τηλεόραση πρέπει να φύγει κι απ'την δικιά σου καθημερινότητα ,το καλύτερο είναι να εξοριστεί εντελώς απ'την οικογενειακή εστία αυτή η επικίνδυνη συσκευή μέχρι τα παιδιά να μεγαλώσουν αρκετά.

Εννοείται ότι δε θα έχω τηλεόραση.

Aigeas, επειδή πρόσφατα έζησα από κοντά μια ιστορία με τους 49 που έπιασαν στην Αθήνα, μέσα στους οποίους έτυχε (πραγματικά όμως έτυχε) να βρίσκεται και ένας ξάδερφος μου, που τον ξέρω τον άνθρωπο, δεν είναι καν ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος και σίγουρα δεν είναι ταραχοποιός (θα μου πεις τώρα, τον Manuel τον ξέρω για να τον εμπιστευθώ; ), να ξέρεις πως η ενημέρωση που σου παρέχεται, δεν είναι απλά ανεπαρκής, είναι και πλύση εγκεφάλου κανονικότατη.

Τα ΜΜΕ δεν είχαν δείξει ούτε μια φορά τι συνέβη στη δίκη, στην οποία είχαν βάλει δημοσιογράφους να κάθονται από κάτω για να μην αφήσουν τους γονείς των παιδιών να μπούνε να δούνε τι γίνεται, βγήκε μια δημοσιογράφος και το είπε στους γονείς, οι οποίοι εξαγριώθηκαν και μπήκαν τελικά μέσα, και το δικαστήριο που γινόταν ήταν διάλογοι αστυνομικών που συνέλαβαν τα παιδιά και δικηγόρων του τύπου:

-Γιατί τους πιάσατε;

-Μας είπαν να τους πιάσουμε.

-Τους είδατε να πετάνε αντικείμενα;

-Όχι, απλά μας έδωσαν εντολή να τους πιάσουμε και τους πιάσαμε.

Κάτι τέτοια. Μιλάμε για μια αστεία τελείως δίκη.

Και αφού κανείς δεν ασχολήθηκε με όλα αυτά, δε έδειξαν τίποτα τα κανάλια από όλη αυτή την παρωδία, όταν τελικά αθωώθηκαν (γιατί κανένας δεν είχε καταλάβει γιατί τους πιάσανε), βγαίναν στα κανάλια και λέγανε "ορίστε, τους έπιασαν και αντί να τους καταδικάσουν τους άφησαν ελεύθερους. Ε, τι να σου κάνει και η αστυνομία, σου λέει ας μην τους πιάνουμε καθόλου".

Τώρα αν αυτό εσύ το βλέπεις σωστή ενημέρωση... Και φυσικά μαζί σου και εγώ, που κάθε φορά που έβλεπα τέτοια πράγματα σκεφτόμουν αντίστοιχα "ε, βέβαια, αφού ήταν προβοκάτορες, γι' αυτό τους άφησαν" κτλ κτλ

Βέβαια, κάθε περίπτωση διαφορετική, αλλά θέλω να πω πόσο πραγματικά η τηλεόραση δημιουργεί εντυπώσεις όταν το θέλει με τον τρόπο της. Και μιλάμε πως όταν ξέρεις τι πραγματικά συμβαίνει (τυχαία βέβαια), σου ανάβουν τα λαμπάκια με το θράσος τους.

Το συνειδητοποίησα πρώτη φορά με τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια, που όταν άκουγα ειδήσεις και ανθρώπων που τα ζούσαν, ήταν σαν δύο άλλοι κόσμοι.

Προσωπική μου άποψη: αυτή η ιστορία έγινε γιατί θέλουν να ξηλώσουν κάποια υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας για πολιτικούς λόγους, οπότε θέλουν να κάνουν την αστυνομία να φαίνεται ανίκανη.

Δημοσ.
Yπήρχε κι αυτό το thread για τον κουρ*δομαγκα πολυ διαφημιση του κανετε ρε παιδια....

Μεχρι και στις ειδησεις του ΑλφαΒητα τον ειδα και μπλιαχ....

καταρχην, σόρρυ για το οφ τόπικ τόση ωρα!!! προσωπικά τελειώνω εδώ, μετά από την επιβεβαίωση του μανώλη (που εδώ θα έρθω και θα σου πω, ότι προτιμώ τη γνώμη του πολίτη,από αυτήν την μπάτσου. αυτό ειναι στη διακριτικη ευχέρια του καθενός,το τι θα πιστέψει,και ποιον!)

όσο για το λαζόπουλο, δε θα μπω σε καμία διαδικασία να τον "προστατεύσω" από τα πυρά , αλλά, αν δεχτώ το πόσο κουρ@δομαγκας είναι αυτός, θα το κάνω για χαρη του διαλόγου! αυτοί που σατυρίζει ο λαζόπουλος, όμως, είναι ΣΤΗΝ καλύτερη περίπτωση ισου επιπέδου (δηλαδή χαμηλού) με τον λαζόπουλο, ενώ ΠΟΛΛοι εξ αυτών, είναι τραγικές προσωπικότητες (ξέρετε τώρα,κάτι πολιτικοί που μοιράζουν ούζα(!!!!) στους οδηγούς,με την φάτσα τους επάνω,για ασφαλή(????) οδήγηση, κάτι δικηγόρους που όπου ακούς μεγαλο υποθεσεις ναρκωτικών κλπ είναι από πίσω,κάτι celebrities της κακιάς ώρας, που κλαίνε τα σκυλάκια τους,κάτι υπουργούς παιδείας, που δε δέχονται διάλογο και αντιδρούν καθεστωτικά,κάτι τέτοια αποβράσματα τέλος πάντων!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...