Mijithroulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Συμφωνο με την αποψη σου οτι τα video games γινονται ο αποδιοπομπαιος τραγος , και οτι πρεπει να υπαρχει προδιαθεση για να σου βγει... Αλλα στις τσοντες διαφωνω καθετα... Το ιντερνετ φτιαχτηκε για τις τσοντες.-(τελεια και παυλα)
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μπερδεμένα πράγματα γενικώς-μπερδεμένα και 'δω... Όπως το διατύπωσες στην αρχή,φάνηκε το θέμα σου να είναι κυρίως "ο αποψινός Λαζόπουλος"....Στο επόμενο post διευκρίνησες πως κυρίως μιλάς γενικά... Καλό όμως είναι ίσως να μείνουμε στην αφορμή και να σημειολογήσουμε,γιατί τί να πούμε,είναι όντως γνωστό πως στο "ευρύ κοινό",αυτό που έχει περάσει είναι "internet=πονηρά,κακά πράγματα.... Λοιπόν,και 'μενα μου άφησε μια άσχημη αίσθηση ο Λάκης απόψε,καθώς αναπάντεχα άρχισε να δείχνει τα σκηνικά με τον πιτσιρικά να είναι έτοιμος ν' αυνανιστεί στη θέα-χωρίς να το γνωρίζει-της αδερφής του,τους "διάφορους" να "σκάνε μύτη" στο σπίτι των "ιντερνετοπιτσιρικάδων"(πόρνες,φρικιά,terminators κλπ)...Είπα,"καλά,αυτός δεν είναι κα' νας βλάκας,δεν καταλαβαίνει το ΠΩΣ θα το πάρει ο κόσμος;"...Διότι,η αρχική του πρόθεση δεν ήταν να θάψει το internet κτλ,αλλά να καυτηριάσει κομμάτι της γενικής σαχλαμάρας κι ανωμαλίας που παίζει-κοινώς "κάποιοι έχουν ξεφύγει-προσέχτε μην κολλήσετε οι υπόλοιποι!"..Αναρωτήθηκα "γιατί έτσι...".Και θυμήθηκα ότι παλιότερα μου άφηνε πολύ συχνά την αίσθηση ότι "1 δουλειά κάνει κι αυτός,ας χαλαρώσω λίγο,σαν τί να περιμένω δηλαδή"...Από πέρυσι όμως σχεδόν την έχω χάσει αυτή την αίσθηση βλέποντας εκπομπές του... Μόνο τις τελευταίες φορές,κάτι μου ξανάρθε απ' τα παλιά,1 με το να τραγουδάει και να σπαράζει αυτός με τα τραγούδια του φυλακισμένου,κι από πίσω ο άλλος στα πλήκτρα να κάνει λες και είναι σε πάρτυ,1 με το να ξεσκιστεί στο χαβαλέ στην τελευταία εκπομπή,και λίγο πριν το τέλος να το γυρίσει στο ΚΛΑΜΑ με το αφιέρωμα στον Μουστάκα(ε όχι,δεν ταιριάζουν και τα 2....),και τώρα αυτό,ενώ "εκθειάζει" "τα νέα παιδιά" "και το ότι κατέχουν την τεχνολογία"-απ' την άλλη με τον ΤΡΟΠΟ που το δείχνει,να "φαίνεται" να λέει internet=κίνδυνος/θάνατος...Κάπου εκεί ένιωσα λοιπόν περισσότερο την..ανάγκη του να "στηρίξει" τα "ευφάνταστα βίντεο" που ψαρέψαν οι συνεργάτες του,παρά την ανάγκη του να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙ βίντεο για να στηρίξει 1 θέμα...(σαν να "έφτιαξε" το θέμα για να...στηρίξει δηλαδή τα βίντεο,αντί να γίνει το ανάποδο....).Κάπου κεί λοιπόν μου περνάει από το μυαλό αυτό που είπε κάποιος πριν "1ας showman είναι και τίποτα περισσότερο"...Και η Πάνια σόου κάνει,μόνο που αυτή καρφώνεται περισσότερο,ενώ ο Λάκης απλά "το χάνει" σπανιότερα.... Τί να πεις.Ίσως είναι κι έτσι.Ή απλά ήταν 1 φάουλ. ..Όπως και η κουβέντα εδώ. desolatorXT ,δεν είναι τόσο δύσκολο να καταλήξει 1ας πιτσιρικάς σε πορνοσάιτ,όπου και να πάει γεμάτο πορνο-banners είναι....Τώρα αν θα κλικάρει ή όχι,θα πεις ότι "εκεί είναι επιλογή του";Του ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ;;;;Φυσικά και θα κλικάρει.Και δεν είναι και άσχημο και το να το κάνει.Το ΑΣΧΗΜΟ είναι να του 'ρχονται banners από παντού,όπως και διαφημίσεις από παντού(tv,περιοδικά,dvd σε εφημερίδες κλπ....)Κάπου μας βάζεις και τα 2 πόδια σ' 1 παπούτσι λέγοντας ότι "είναι στον άνθρωπο,αυτά υπήρχαν και πριν το internet κλπ". Δεν έχεις άδικο. Το κακό είναι όμως ότι η κατάσταση πάει απ' το κακό στο χειρότερο. Καλύτερο θα ήταν η κοινωνία να μην προωθεί το χειρότερο (free "sex" παντού πλέον,πολλά από τα games γίνονται το 1 πιο "αιματηρό" από το άλλο-πες μου ότι ΔΕΝ υπάρχει διαφορά από παλιότερα που έρριχνες "ακτίνες" και καθάριζες κάτι ξένα διαστημόπλοια και μάζευες πόντους,και χαλάαααααααααρωνες και με την επι8ετικότητά σου,από κάτι σημερινά παιχνίδια που τον άλλον τον βιετναμέζο ή τον ξέρω-γω τί τον τινάζεις στον αέρα με άπειρους τρόπους....) Σαφώς και όλ' αυτά είναι από ανθρώπους και δεν έχουν προκύψει μόνα τους-άρα είναι στη φύση μας,αλλά αν δεν μπεί μέτρο θα φτάσει η κοινωνία να γίνει χειρότερη από κάτι φουτουριστικά(..προφητικά μήπως;;; ) κόμικ του στύλ "Judge Dredd"....Και σιγά να μην είναι τα games που καταστρέφουν τον κόσμο....αλλά γι' αυτά[..ΚΑΙ γι αυτά : ))))))) ]μιλάμε τώρα,και έχουν και το λιθαράκι τους ΚΑΙ αυτά(κι ας είναι περισσότερο καθρέφτης παρά καθρεφτιζόμενος....) 1 στάνταρντ λάθος point desolatorXT,είναι να λες ότι προτιμάς να σκοτώνεις "ένα σύνολο bits" "απ' το να βγαίνεις να σκοτώνεις στους δρόμους"(..ή κάπως έτσι τέλος πάντων).1ον,ΕΣΥ μπορεί.1ας πιτσιρικάς όμως που βασίζεσαι ότι δεν ΕΘΙΖΕΤΑΙ/εξοικειώνεται περισσότερο με τη βία.Και δεν λεω ότι αυτός ακόμα κατ' ανάγκη θα το μεταφέρει στο δρόμο.Μπορεί να το κάνει ο ΔΙΚΟς του απόγονος...Δεν λέω ότι πρέπει να υπάρχουν μόνο παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να βάλεις όλα τα πέταλα στη μαργαρίτα όσο πιο γρήγορα μπορείς,αλλά και το άλλο άκρο δεν μ' εμπνέει επίσης.... Πάντως ρε παιδιά,θυμάμαι 1 "γελοιογραφία" του Αρκά,να δείχνει 1 ποντίκι να χμμμμμμμμμμ... ένα άλλο,το οποίο ήταν..σκοτωμένο πάνω σε 1 φάκα,και σα να μην έφτανε αυτό,ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΦΑΚΑ....και το "κλου" ήταν να σχολιάζει "Ούτως ή άλλως ζούμε σε φοβερή εποχή..." (..και αυτό 20 χρόνια πριν..)...Ζούμε σε φοβερές εποχές....
Puppet-Master Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ελεος ρε παιδια απλα τονισε πως δεν πρεπει να αφηνουμε μικρα παιδια μονα τους στο pc.πραγμα το οποιο ειναι πολυ σωστο. ενω εμεις παιζαμε μπαλα στος αλανες τα νεα παιδια παιζουν raid στα internet cafe. οσο για τα πρασινα παπουτσια αν ειναι δυνατον ρε συ μετα απο τοσες μαρτυριες καθηγητων και φοιτητων να αμφισβητεις οτι ειναι αθωος.δλδ οποιος ειναι αριστερος πρεπει να παιρνει την ταμπελα του ταραξια,σε τι εποχες ζουμε λογοκρισιας???
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εντάξει, άμα υπήρχε και μαρτυρία του πρύτανη κ. Κώνστα, τότε αυτό θα ήταν τεκμήριο για την αθωότητά του
FoXfOxFoX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 η γενια του λαζοπουλου, οταν ηταν παιδια, διασκεδαζαν τρεχοντας στα χωραφια απο χωριο σε χωριο εξερευνοντας και γυρευοντας περιπετειες... η μετεπειτα γενια, επαιζε κρυφτο και ποδοσφαιρο στις αλανες... η μετεπειτα γενια, ισα που ασχοληθηκε με τα σπορ, και μετα στο ιντερνετ... και η τωρινη γενια, ειναι μόνο στο ιντερνετ... ναι το ιντερνετ ειναι γεματο τσοντα... και γεματα παρανομα τραγουδια mp3, και ταινιες, και παιχνιδια... και εκατομμυρια e-books και εκπαιδευτικα θεματα... και δισεκατομμυρια εικονες διαφορων ειδων... και και και... οποιος θελει ασχολειται με οτι θελει... ειτε ενηλικας ειναι, ειτε τα τωρινα μικρα, που εκτος απο τις πανελλαδικες που καθε χρονο ειναι και ποιο "χαζα" κατα τ'αλλα ειναι και τσακαλακια στο ιντερνετ... και όλες αυτες οι υποθεσεις/συναναστροφες που ειχε το video στην εκπομπη του πιο πιθανο ειναι να εμφανιστουν σε εναν αγράμματο ιντερνετικώς της γενιας του λαζοπουλου... παρα στα πιτσιρικια... p.s. λαζοπουλε, ολα τα funny videos που μας δειχνεις στην εκπομπη σου, ειναι απο το internet... και ειναι ολα παλιατζουρες, τα εχουμε δει πριν 5+ χρονια... εμ βγαζεις παλια τροφή... εμ μας βριζεις και το ιντερνετ...
desolatorXT Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Βασικά θα απαντήσω με μερικές γενικες σκέψεις δεν κάνω καν quote.... Λοιπόν... Και ποιος σου είπε εσένα (το δευτερο πρόσωπο πάει γενικά) ότι το να παίζουν τα παιδιά στην αλάνα, απο το να παίζουν στο ίντερνετ ειναι καλύτερο? Έχεις κάποιο απτό στοιχείο γ αυτό? Η μήπως επειδή ώς παιδί έπαιζες εσύ στην αλάνα, θεωρείς ότι αυτό πρέπει να κάνουν όλοι? ΑΚούγετε λίγο παρατραβηγμένο αυτό που λέω αλλά, είμαι από τις σπάνιες περιπτώσεις, που στα παιδικά μου χρόνια, και στην αλάνα έπαιξα αλλα και στο ίντερνετ έμπαινα. Ήμουν σε χωριό, και ήμουν από τους 3-4 του χωριού που είχαν pc και ίντερνετ (μιλάμε τώρα για το 97 εκεί πέρα..). Έπαιξα λοιπόν και στα 2 όπως είπα, τα είδα και τα 2 και τα ένιωσα και τα 2... με συγχωρείς λοιπόν αλλά δεν μπορώ να πώ όμως ότι η αλάνα μου προσέφερε κάτι παραπάνο σαν άτομο... Βέβαια είναι καλό το να έχουν τα παιδιά επαφή με άλλα παιδιά... Την έχουν όμως για 8 ώρες στο σχολείο και αλλες 2-3 ή κ παραπάνω στα φροντιστήρια... Βέβαια, δεν θα αφηνα ποτέ σ ένα παιδάκι 8 χρονών να ασχοληθεί με ίντερνετ, να πώ την αλήθεια.... Αλλα πιστεύω ότι σε άτομα από 12 και πάνω, τα οποία έχουν κρίση του τι είναι κακό και του τι καλό, δεν μπορει ένα βίντεο στο ίντερνετ ή ένα βίντεο game να αλλάξει την προσωπικότητα τους και να φέρει βίαιες συμπεριφορές... Αυτά που ακούμε όταν έχουμε εγκλήματα ενηλίκων πως έναν game το προκάλεσε κτλπ, είναι ιστορίες που βγάζουν οι δικηγόροι των παιδιών για να τα εμφανίσουν ως καθυστερημένα και να ελαφρύνουν πιθανώς ποινές, εγώ αυτό πιστεύω. Όσων αφορά τώρα τους υποτιθέμενους ψυχολόγους, γνώμη μου είναι πως βρίσκονται μακριά από την πραγματικότητα... Και μάλιστα δεν αντέχω να βλέπω στην τηλεόραση, όχι μόνο ψυχολόγους, αλλα και άτομα γενικότερα, να μιλάνε περί τις βίας στα Games αλλα να μην έχουν παίξει ποτέ ένα Game. Επίσης γνώμη μου πάλι, ίσως βέβαια να είναι κ λάθος αλλά αυτό πιστεύω... Η βία αυτή που παρουσιάζετε στα games, στις ταινίες, στο ίντερετ κτλπ... Ειναι κοντά στην πραγματικότητα... Υπάρχει! άσχετα αν εμείς δεν την βλέπουμε στη καθημερινή μας ζωή, ή δεν θέλουμε να την δούμε... Καλό είναι λοιπόν κάθε άτομο, να την βλέπει και αυτήν , για να μην ζεί σε ένα κόσμο που νομίζει ότι όλα είναι ήρεμα και αθώα... Και να σου πώ εμένα που με βοήθησαν τα Games? Πριν αρκετό καιρό, ήμουν σε μια στάση λεωφορείων, κάνει λοιπόν όπισθεν ένα λεωφορείο, και πατάει κάποιον, ο άνθρωπος είχε παραμορφοθεί, είχε γεμίσει ο τόπος αίματα κτλπ, όλοι λοιπόν, αντί να σπεύσουν να τον βοηθήσουν είχαν καθήσει αηδιασμένοι πίσω, μια κοπέλα θυμάμαι έκανα εμμετό, αντίθετα εγώ όμως, έχοντας δει όλα αυτά , έστω και ψηφιακά, έστω και σε ταινίες, κατάφερα να παραμείνω ήρεμος, να πάω εκεί κοντά μαζί με άλλους 2, και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον άνθρωπο.... Ναι λοιπόν, πιστεύω ότι όλη αυτή η βία που είχα αντικρίσει ώς τώρα, με βοήθησε, με βοήθησε στην αντιμετώπιση μιας αληθινής κατάστασης... Δεν με έκανε ούτε τον μανιακό δολοφόνο με το πριόνι, ούτε κάποιον ψυχοπαθή. Με έκανε να αντιμετωπίζω επικύνδινες καταστάσεις με ψυχραιμία. Και δεν είναι μόνοα αυτή που ανέφερα είναι πολλά άλλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Το χειρότερο πράγμα στην κοινωνία αυτή τη στιγμή είναι η τηλεόραση και όχι το ίντερνετ. Θα σας πω μια ιστορία: όταν ήμουν μικρός, θα ήμουν κάπου στα 12 μάλλον δε θυμάμαι, είχα πάει σε ένα πάρτι και ο θείος του παιδιού μας είχε βγάλει μπύρες να πιούμε, που φυσικά δεν πίναμε τότε. Αλλά θεώρησε πως ούτως ή άλλως για μια φορά δεν πειράζει και άλλωστε όλοι κρυφά πίναμε έτσι κι αλλιώς για να δούμε πως είναι. Είχε σχολιάσει αυτό το γεγονός η μητέρα μου αργότερα ως "τα παιδιά θα έπρεπε να συνεχίσουν να πίνουν κρυφά. Πρώτον για την χαρά του "κάνω κάτι στα κρυφά και έχω την αγωνία μη με πιάσουν", δεύτερον γιατί όταν γίνεται μ' αυτό τον τρόπο, το παιδί το αντιμετωπίζει σαν παιχνίδι και όχι σαν κάτι σοβαρό και τρίτον γιατί αν του τη δώσεις να την πιει, αποκτάει την αίσθηση ότι είναι κάτι που πρέπει και δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνει". Αντίστοιχα για μένα, ένα παιδί που βλέπει όλη αυτή την τσόντα στην τηλεόραση (σε ταινίες που προβάλλονται μεσημέρια, σε διαφημίσεις (!) κτλ κτλ) είναι σε πολύ χειρότερη θέση από ένα παιδί που τα βλέπει στο ίντερνετ και ας είναι χειρότερα αυτά που υπάρχουν στο ίντερνετ. Γιατί στη δεύτερη περίπτωση το παιδί έχει γνώση ότι κάνει κάποια ατιμία και το κάνει για να γελάσει, από περιέργεια κτλ, και όταν τελειώσει αυτή η ιστορία θα επιστρέψει στις σκέψεις που είχε πριν αφού αυτό που είδε ήταν ένας κόσμος που δεν έχει να κάνει με τον ίδιο, ενώ στην πρώτη περίπτωση, το παιδί νιώθει ότι βλέπει κάτι που τον αφορά (το είπε και η τηλεόραση που λέει και η διαφήμιση), κάτι που έχει άμεση σχέση με την κοινωνία κτλ Ότι παρουσιάζεται στην τηλεόραση περνάει στο παιδί ως φυσιολογικό. Το ίντερνετ είναι ένας ακόμα κόσμος όπως ο πραγματικός. Δε σου διδάσκει τίποτα με το ζόρι αν δεν το θέλεις. Προσωπικά τα παιδιά μου, τηλεόραση δε θα τα αφήνω να βλέπουν. Στο ίντερνετ ας μπαίνουν (ε, καλά, θα κλειδώσω κιόλας κάποια πράγματα, αλλά και να βρούνε τίποτα, δε χάλασε κι ο κόσμος, θα καταλάβουν).
blueviper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εντάξει, άμα υπήρχε και μαρτυρία του πρύτανη κ. Κώνστα, τότε αυτό θα ήταν τεκμήριο για την αθωότητά του Από την άλλη σου αρκεί ως τεκμήριο ενοχής η συγκυρία του χρώματος των παπουτσιών, όταν και τα video αποδεικνύουν πως ο σωματότυπος διαφέρει άρδην και με την πλέον επιπόλαιη ματιά;
Puppet-Master Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ειναι ο λογος αυτων εναντιων 10 μπατσων που θελουν σωνει κ καλα να πιασουν καποιον για να μην τους κραζουν.ποιον θα πιστεψει ο δικαστης??? δεν καταλαβαινω γτι εχετε κανει τοσο μεγαλο θεμα για αυτο το πραγμα,ο λαζοπουλος εχει κ ιστοσελιδα διαβαζει κ email δειχενι βιντεακια απο το internet.(αλιμονο αν κατηγορισει καποιος τον λαζοπουλο για οπισθοδρομικο)απλα ειπε τ αυτονοητο να μην αφηνουμε μικρα παιδια ανεξελενκτα μπροστα στο pc.οποιος δεν τον καταλαβαινει αυτο υπαρχει προβλημα.
kostasSTi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ...κι επειδή θέλω κι εγώ να πω τη γνώμη μου για τον βλάκα τον Λαζόπουλο (που μόνο στους 10 μικρούς μήτσους κάτι έκανε, μετά τα σκ@τωσε) αλλά δε θέλω να επαναλάβω τα ίδια, παραθέτω την άποψή μου... Τον Λαζοπουλο δεν τον εχω δει ποτε γιατι απλα την tv την εχω απλα για να βλεπω καμια φορα ΣKAI και καμια ταινια. Πιο πολυ γουσταρω ντοκιμαντερ και πολυ λιγες φορες βλεπω εκπομπες τετοιου ειδους αλλα και ειδησεις. Δεν με ενδιαφερει το πιθανον εργο του στην tv αλλα και αυτος οπως και οι αλλοι κανουν μια εκπομπη. Απλα δεν ειχε θεμα και καποιος εσκασε με την ιδεα και αυτος καθισε και υποτιθεται εκανε μια ερευνα πανω σε αυτο. Απο τα λεγομενα σου ειναι ενας Φερεντινος και αυτος(showman) και τπτ αλλο. Ατομο που δεν κανει τπτ και κρινει ολους τους αλλους. Δεν αξιζει κανεις να ασχολιτε Και συμπληρώνω... p.s.λαζοπουλε, ολα τα funny videos που μας δειχνεις στην εκπομπη σου, ειναι απο το internet... και ειναι ολα παλιατζουρες, τα εχουμε δει πριν 5+ χρονια... εμ βγαζεις παλια τροφή... εμ μας βριζεις και το ιντερνετ...
Madvil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Φιλε μου καλα τα λεει.Τι δεν καταλαβες?Αναφερετε στην δικια του γενια κ οχι στην δικια μας. qft. (10 chars)
Neurotic_Fest Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Προσωπικά τα παιδιά μου, τηλεόραση δε θα τα αφήνω να βλέπουν. Στο ίντερνετ ας μπαίνουν (ε, καλά, θα κλειδώσω κιόλας κάποια πράγματα, αλλά και να βρούνε τίποτα, δε χάλασε κι ο κόσμος, θα καταλάβουν). Συμφωνώ και συμπληρώνω ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή η τηλεόραση πρέπει να φύγει κι απ'την δικιά σου καθημερινότητα ,το καλύτερο είναι να εξοριστεί εντελώς απ'την οικογενειακή εστία αυτή η επικίνδυνη συσκευή μέχρι τα παιδιά να μεγαλώσουν αρκετά.
blueviper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Κοίτα να δεις τι γίνεται ρε συ...ο γνωστός άγνωστος, τραμπούκος, δολιοφθορέας κλπ κλπ πρασινοπαπουτσωμένος φοιτητής τη σκαπουλάρησε τελικά. Από το In.gr: "Την αποφυλάκιση του 19χρονου φοιτητή της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που συνεδρίασε για το θέμα αυτό την Τετάρτη. Το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτή την προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης που κατέθεσε περίπου πριν από ένα μήνα ο 19χρονος." Τελικά δεν υπήρχαν αποδείξεις πως ο τσόγλανος που έσπαγε τ' αμάξια, ήταν αυτός ο τσόγλανος...πάλι ρόμπα γίνανε τα παληκάρια. Μα ούτε έναν...ούτε έναν?!
FoXfOxFoX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Βασικά θα απαντήσω με μερικές γενικες σκέψεις δεν κάνω καν quote.... Λοιπόν... Και ποιος σου είπε εσένα (το δευτερο πρόσωπο πάει γενικά) ότι το να παίζουν τα παιδιά στην αλάνα, απο το να παίζουν στο ίντερνετ ειναι καλύτερο? Έχεις κάποιο απτό στοιχείο γ αυτό? Η μήπως επειδή ώς παιδί έπαιζες εσύ στην αλάνα, θεωρείς ότι αυτό πρέπει να κάνουν όλοι? .... μα δεν αναφερθηκα στην δικια μου γενια ουτε μια γενια vs την προηγουμενη... απλα ετσι οπως τα λεω παρουσιαζω την διαφορα μεταξυ την διασκεδαση/ψυχαγωγια μεταξυ των γενεων... και εγω και οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε στην προτελευταια γενια... τα πιτσιρικια της τελευταιας γενιας δεν νομιζω καν να ασχοληθουν με τον χψ λαζοπουλο... απλα καθε γενια εχει τον τροπο της... και απλα η 1-2 γενιες πανω δεν εχουν επαφη με τα τωρινος δρομενα... εξου και η φραση για την γενια του λαζοπουλου.... ειμαστε αγράμματοι ιντερνετικώς,
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Από την άλλη σου αρκεί ως τεκμήριο ενοχής η συγκυρία του χρώματος των παπουτσιών, όταν και τα video αποδεικνύουν πως ο σωματότυπος διαφέρει άρδην και με την πλέον επιπόλαιη ματιά; Είμαι της απόψεως πως αν υπάρχει (που και βέβαια υπάρχει) ένα πρόγραμμα βιομέτρησης των ανθρώπινων χαρακτηριστικών, ούτε οι μπάτσοι, ούτε και ο εισαγγελέας θα κάτσουνε να το διαφημίσουνε. Δυστυχώς είμαστε σε μία εποχή που μία κουκούλα δεν μπορεί να κρύψει κανέναν, τα παπούτσια μπορεί να μην αποδεικνύουν τίποτα, τα παπούτσια όμως με το μήκος του ανοίγματος των ώμων, του βραχίονα, των γονάτων και λοιπών χαρακτηριστικών, μπορεί να είναι μια χαρά απόδειξη. Όπως επίσης και η ανίχνευση ψεύδους είναι μια χαρά απόδειξη, κι ας μην μετριέται για αποδεικτικό στοιχείο στα δικαστήρια. Από τις κάμερες δεν μπορεί να κρυφτεί κανείς, και προσωπικά επ' ουδενί δεν πιστεύω ότι είναι αθώος. Εξάλλου για κάποιο λόγο της φύσεως η αθωότητα "ουρλιάζει" από μακρυά, όπως και η ενοχή. Και αφού μπήκε στο τμήμα χωρίς ίχνος μεταμέλειας φωνάζοντας (την κλασική πιπίλα) "είμαι απλώς ένας αριστερός", αυτοκαταδικάστηκε μια ώρα αρχύτερα. Όχι για τα πολιτικά του πιστεύω βέβαια, για να μην μπερδευόμαστε: αλλά επειδή έκανε ζημιά στην περιουσία του κοσμάκη. Πάντως blueviper δεν θα πρέπει να έχεις καμία ψευδαίσθηση σχετική με την αλητεία που βαφτίζεται "επαναστατική δράση", αν η κλούβα μάζευε καμιά 500αριά τέτοια ρεμάλια στα ξαφνικά εν μέσω βανδαλισμών ή και με επιδρομή στο πανεπιστημιακό άσυλο, η ελληνική κοινωνία στην συντριπτική πλειονότητα θα επιβράβευε την ενέργεια. Ο Λαζόπουλος μετά θα μπορούσε να τραγουδάει όσο θέλει, έτσι κι αλλιώς η παράταξη της Κανέλλη μια ζωή αυτό θα κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.