desolatorXT Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ε δε πάει άλλο ρε παιδιά, δεν το αντέχω δλδ, νευριάζω και δεν ξέρω που να ξεσπάσω. με αποκορύφωμα λοιπόν την σημερινή εκπομπή του λαζόπουλου (τον οποίο εκτιμώ, και συμφωνώ μαζί του σε ότι άλλο λέει), αναρωτιέμε, μήπως πρέπει πια να κάνουμε κάτι? και όχι δε θα μιλήσω ούτε για το κράτος, ούτε για την οικονομία ούτε τίποτε τέτιο. αλλα για τις άπειρες προσβολές που ακούμε εμείς οι χρήστες του ιντερνετ καθημερινά, στα κανάλια και όχι μόνο. με λίγα λόγια, σήμερα ο κύριος λαζόπουλος, με είπε ψυχανώμαλο, ναζιστή, διεστραμένο η ξερω εγώ τι άλλο. όπως και ο ίδιος είπε, "είμαστε αγράμματοι ιντερνετικώς, και δεν ξέρουμε τι κάνουνε τα παιδιά μας". και αυτό σημαίνει δλδ ότι τα παιδιά μας είναι στο ιντερνετ με κάθε διεστραμένο? ότι όλοι οι χρήστες του ιντερνετ είναι ψυχικά ανώμαλοι και έχουν κάποιο πρόβλημα? επειδή υπήρξαν 1,2 άντε και 3 χιλιάδες περιπτώσεις απο αυτές που περιγράφει, στα 500+ εκατομύρια χρηστών παγκοσμίος αυτό σημαίνει πως όλοι είναι έτσι? αυτό σημαίνει πως όλοι οι χώροι στο ίντερνετ έχουν πορνογραφικό υλικό, και πως το ίντερνετ δημουργήθηκε για να έρθουν σε επαφή όλοι οι ψυχανώμαλοι άνθρωποι του κόσμου? αφού λοιπόν κύριε λαζόπουλε, και ο κάθε δημοσιογραφίσκος που νομίζει πως τα γνωρίζει όλα, δεν γνωρίζετε τίποτα για το ίντερνετ, τότε πως βγαίνετε και λέτε αυτές τις αρλούμπες, προκαταλαμβάνοντας την κοινωνία αρνητικά απέναντι στο ίντερνετ? πως σταματάτε έτσι την ανάπτυξη σ αυτήν την χώρα, όταν το ίντερνετ παγκοσμίος έχει γίνει θεσμός? πως ξεχνάτε αυτά που λέγατε προχτές για την αμαλία, που στο ίντερνετ είπε αυτά που είπε, και τα καταδικάζετε όλα έτσι? πρέπει εμείς οι χρήστες του ίντερνετ να κάνουμε κάτι. δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσβάλλομαι ,και νευριάζω παράλληλα όταν ακούω κάτι τέτια, γιατί ακριβώς ξέρω ότι δεν ισχύουν. δεν παει αλλο!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 δεν νομίζω ότι είπε αυτό ακριβώς που κατάλαβες. νομίζω ότι είπε πως αν και κάθε παιδάκι σήμερα κάθεται μπροστά σε μία οθόνη, αυτό δεν σημαίνει ότι οι γονείς του δεν έχουν μαύρα μεσάνυχτα. ασχέτως αν είναι κατακριτέος για άλλα πράγματα στην προκειμένη περίπτωση δεν βλέπω που έχει άδικο. πάντως εμένα με τσάντισε σήμερα γιατί τόσο καιρό λέγαμε "πότε θα πιάσουν κανέναν τσόγλανο που σπάει αυτοκίνητα", και τώρα που πιάσανε έστω και έναν βγήκε να κάνει τον δικηγόρο του διαβόλου. το αθώο αυτό "αριστερό" παιδί με τα πράσινα παπούτσια.
dalton85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Τον Λαζοπουλο δεν τον εχω δει ποτε γιατι απλα την tv την εχω απλα για να βλεπω καμια φορα ΣKAI και καμια ταινια. Πιο πολυ γουσταρω ντοκιμαντερ και πολυ λιγες φορες βλεπω εκπομπες τετοιου ειδους αλλα και ειδησεις. Δεν με ενδιαφερει το πιθανον εργο του στην tv αλλα και αυτος οπως και οι αλλοι κανουν μια εκπομπη. Απλα δεν ειχε θεμα και καποιος εσκασε με την ιδεα και αυτος καθισε και υποτιθεται εκανε μια ερευνα πανω σε αυτο. Απο τα λεγομενα σου ειναι ενας Φερεντινος και αυτος(showman) και τπτ αλλο. Ατομο που δεν κανει τπτ και κρινει ολους τους αλλους. Δεν αξιζει κανεις να ασχολιτε
desolatorXT Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 δεν νομίζω ότι είπε αυτό ακριβώς που κατάλαβες. νομίζω ότι είπε πως αν και κάθε παιδάκι σήμερα κάθεται μπροστά σε μία οθόνη, αυτό δεν σημαίνει ότι οι γονείς του δεν έχουν μαύρα μεσάνυχτα. ασχέτως αν είναι κατακριτέος για άλλα πράγματα στην προκειμένη περίπτωση δεν βλέπω που έχει άδικο. πάντως εμένα με τσάντισε σήμερα γιατί τόσο καιρό λέγαμε "πότε θα πιάσουν κανέναν τσόγλανο που σπάει αυτοκίνητα", και τώρα που πιάσανε έστω και έναν βγήκε να κάνει τον δικηγόρο του διαβόλου. το αθώο αυτό "αριστερό" παιδί με τα πράσινα παπούτσια. δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στον λαζόπουλο φίλε μου, αλλα γενικώς στην όλη τάση που έχει επικρατήση αυτήν την περίοδο, να καταδικάζονται το ίντερνετ και τα video games.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Εγώ προσωπικά λίγα video games χωρίς αίματα και σκοτωμούς ξέρω, άσε που δεν πουλάνε και πολύ. Με λίγα λόγια όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Το ότι όπως λες υπάρχουν 2 ή 3 χιλιάδες περιπτώσεις, δεν είναι άλλοθι, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μία για να ακριβολογούμε. Καλώς ή κακώς το ίντερνετ κατακλύζεται από κάθε είδους πορνό και όχι μόνο. Τα παιδιά χρειάζονται έλεγχο, είτε πρόκειται για ίντερνετ, είτε για βιβλία, είτε για τηλεόραση. Έχω την εντύπωση πως οι γονείς προκειμένου να τα ξεφορτωθούν τα αφήνουν στο έλεος του κάθε άρρωστου.
pigos23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 όπως και ο ίδιος είπε, "είμαστε αγράμματοι ιντερνετικώς, και δεν ξέρουμε τι κάνουνε τα παιδιά μας". Φιλε μου καλα τα λεει.Τι δεν καταλαβες? Αναφερετε στην δικια του γενια κ οχι στην δικια μας.Γεγονος ειναι οτι ειμαστε σε μεγαλο ποσοστο ΑΣΧΕΤΟΙ με την τεχνολογια κ το internet οι Ελληνες. (Ειμαι web-Designer κ τα ξερω απο πρωτο χερι :Πολυς κοσμος δεν ξερει ακομα τι ειναι το internet κ τι οριζοντες ανοιγει π.χ σε εναν πελατη μου)
pigos23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 πως σταματάτε έτσι την ανάπτυξη σ αυτήν την χώρα, Μου φαινετε ζεις σε αλλη χωρα. Βλεπεις καμια σοβαρη προσπαθεια για αναπτυξη κ ερευνα πανω στην τεχνολογια γενικα (εξαιρουνται μερικοι φορεις κ πανεπιστημιακες κοινοτητες) στην Ελλαδα?
desolatorXT Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Εγώ προσωπικά λίγα video games χωρίς αίματα και σκοτωμούς ξέρω, άσε που δεν πουλάνε και πολύ. Με λίγα λόγια όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Το ότι όπως λες υπάρχουν 2 ή 3 χιλιάδες περιπτώσεις, δεν είναι άλλοθι, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μία για να ακριβολογούμε. Καλώς ή κακώς το ίντερνετ κατακλύζεται από κάθε είδους πορνό και όχι μόνο. Τα παιδιά χρειάζονται έλεγχο, είτε πρόκειται για ίντερνετ, είτε για βιβλία, είτε για τηλεόραση. Έχω την εντύπωση πως οι γονείς προκειμένου να τα ξεφορτωθούν τα αφήνουν στο έλεος του κάθε άρρωστου. Διαφωνώ κάθετα σε όλες αυτές τις μπούρδες που λένε για την βία στα games, και για το ίντερνετ και αιτιολιογώ: Καταρχήν όλοι γνωρίζουμε ότι αν κάποιος δεν επιδίωξει να δει πορνογραφικό υλικό στο ίντερνετ, δεν θα το βρεί καθόλου μπροστά του. Με λίγα λόγια εάν τα παιδιά δεν ήθελαν να δούν κάτι τέτιο δεν θα το έβλεπαν. Απλώς το ίντερνετ δίνει και αυτήν την δυνατότητα στους χρήστες. Δεύτερον για να έρθει σε επαφή κάποιος με έναν κακόβουλο, θα πρέπει να χρησιμοποιείσει ένα πρόγραμμα chat. Δεν πρόκειτε ένας μαθητής, ο οποίος ψάχνει στοιχεία για μια εργασία στο google, ή κάποιος ο οποίος κατεβάζει ένα patch για κάποιο game δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με κάποιον άλλον και ούτε υπάρχει περίπτωση να δει πορνογραφικό υλικό. Τέλος, πρέπει επιτέλους ο Έλληνας να καταλάβει ότι ο λόγος κατασκευής του ιντερνετ, δεν είναι η διακίνηση πορνογραφικού υλικού όπως μας δείχνουν στην τηλεόραση, το ιντερνετ αποτελεί μια τεράστια πηγή πληροφοριών και ένα απαραίτητο πλέον εργαλείο για όλους, για επιχειρήσεις, για μαθητές, για φοιτητές, για όποιον άνθρωπο αναζητά μια πληροφορία γενικότερα, και δεν μπορούμε εμείς για μερικούς ανόητους φόβους να μένουμε πίσω από την εποχή μας! Όσον αφορά τώρα τα video games, εγώ θα εκφέρω μια τελείως διαφορετική άποψη από τους «ειδικούς». Καταρχήν, αποτελεί γεγονός ότι τα Games αποτελούν έναν τρόπο διαφυγής από την καθημερινότητα, οπότε ένα game στο οποίο θα ξυπνούσα ,θα πήγαινα στην δουλεία και μετά θα γυρνούσα σπίτι δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα (όπως το The Sims το οποίο θεωρώ προσωπικά ένα από τα πιο βαρετά και ανούσια παιχνίδια όλων των εποχών). Οπότε στα games ο χρήστης αναζητά κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα, πράγμα που μας οδηγεί στο βίαιο περιεχόμενο. Πιστεύω λοιπόν ότι όχι απλά η βία στα παιχνίδια δεν αποτελεί κάτι το κακό(πάντα μέσα στα πλαίσια των ορίων, τίτλοι όπως το Manhunt για παράδειγμα ξεφεύγουν από το όριο) άλλα αντίθετα αποτελεί έναν τρόπο ώστε οι χρήστες να αποβάλουν τα βίαια ένστικτα που έχουν (επειδή μάλωσαν με κάποιον κλπ.) μέσα στο παιχνίδι και να καταφέρουν να παραμείνουν ήρεμοι στην κανονική τους ζωή. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με τα τουρνουά Pro evolution soccer μεταξύ αστυνομικών και ανήλικων «εγκληματιών» στη Αγγλία, το οποίο οδήγησε σε μείωση της εγκληματικότητας. Εκτός όμως αυτού του παραδείγματος θέλω να πω και το εξής. Και εγώ όταν έπαιζα Return to castle Wolfenstein και GTA 3 ήμουν 14 χρονών, άλλα όπως και εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι που τα έπαιξαν δεν πήρα ένα τουφέκι ή ένα αλυσοπρίονο και βγήκα στον δρόμο να σφάξω κόσμο, ούτε επειδή αντίκρισα τα ναζιστικά σύμβολα έγινα ρατσιστής η ναζί. Τα παιδιά που έκαναν τέτοιες πράξεις (και τα οποία αποτελούν ένα μηδαμινό ποσοστό σε σχέση με το σύνολο των Gamers και τους χρήστες ιντερνετ [νομίζω κάτω του 0,1% αφού οι περιπτώσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα]) πιστεύω ότι το «είχαν μέσα τους» και θα το έκαναν ούτως ή άλλως, τα games και το ιντερνετ αποτελούν απλώς έναν αποδιοπομπαίο τράγο σε μια προσπάθεια να κρύψουμε τα άλλα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στις ρίζες της κοινωνίας μας και τα οποία οδηγούν ,ανήλικους και μη, σε τέτοιες καταστάσεις. Βέβαια αυτό είναι μια προσωπική άποψη, μπορεί ο καθένας να διαφωνήσει, αλλά , εγώ τουλάχιστον αυτά που λέω τα λέω έχοντας παίξει games και όντας χρήστης του ιντερνετ εδώ και πολύ καιρό, σε αντίθεση με δημοσιογράφους εφημερίδων/τηλεόρασης αλλά και ψυχολόγους κάποιες φορές οι οποίοι δεν έχουν ιδέα από αυτά τα πράγματα και «πετάνε» τελείως ανεύθυνα και χωρίς σκέψη, διάφορα, τα οποία καθυστερούν την ήδη καθυστερημένη διάδοση του ιντερνετ και των pc στα ελληνικά σπίτια… Φιλε μου καλα τα λεει.Τι δεν καταλαβες?Αναφερετε στην δικια του γενια κ οχι στην δικια μας.Γεγονος ειναι οτι ειμαστε σε μεγαλο ποσοστο ΑΣΧΕΤΟΙ με την τεχνολογια κ το internet οι Ελληνες. (Ειμαι web-Designer κ τα ξερω απο πρωτο χερι :Πολυς κοσμος δεν ξερει ακομα τι ειναι το internet κ τι οριζοντες ανοιγει π.χ σε εναν πελατη μου) ναι αλλά φίλε μου, οταν σου λέει ότι εμείς δεν ξέρουμε, και μετά σου πεταει απο δίπλα το βίντεο με τους ναζί, τον παιδόφιλο, τον τρελό που πυροβολάει ότι βλέπει, κτλπ, ο κόσμος τι καταλαβαίνει? όχι πες μου, αυτός ο κόσμος που δεν ξέρει, η γενιά του, τι καταλαβαίνει? Οτι το ίντερνετ αποτελεί έναν χωρο όπου όλοι αυτοί που φάνηκαν στο βίντεο επικοινωνούν με τα παιδιά μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Διαφωνώ κάθετα σε όλες αυτές τις μπούρδες που λένε για την βία στα games, και για το ίντερνετ και αιτιολιογώ: Καταρχήν όλοι γνωρίζουμε ότι αν κάποιος δεν επιδίωξει να δει πορνογραφικό υλικό στο ίντερνετ, δεν θα το βρεί καθόλου μπροστά του. Σφάλμα με το καλημέρα, δηλαδή έστω και άθελά σου δίνεις δίκιο στον Λαζόπουλο. Το πορνογραφικό υλικό σε πολλές περιπτώσεις απλώς. πετάγεται. Μπορεί να κοιτάς απλώς ένα παιχνίδι ή να ψάχνεις για μουσική. Τέλος, πρέπει επιτέλους ο Έλληνας να καταλάβει ότι ο λόγος κατασκευής του ιντερνετ, δεν είναι η διακίνηση πορνογραφικού υλικού όπως μας δείχνουν στην τηλεόραση, Κανένας δεν διαφωνεί ότι ο λόγος κατασκευής δεν είναι αυτός. Όμως η τσόντα είναι η πλειονότητα, και αυτό είναι το δεδομένο. Καταρχήν, αποτελεί γεγονός ότι τα Games αποτελούν έναν τρόπο διαφυγής από την καθημερινότητα Χμμμ, να σου πω την αλήθεια με τρομάζουν λίγο κάτι τέτοια. Θα προτιμούσα το μέσο διαφυγής των παιδιών από την πραγματικότητα να ήταν κανένα φυσοκάλαμο. Πιστεύω λοιπόν ότι όχι απλά η βία στα παιχνίδια δεν αποτελεί κάτι το κακό(πάντα μέσα στα πλαίσια των ορίων, τίτλοι όπως το Manhunt για παράδειγμα ξεφεύγουν από το όριο) άλλα αντίθετα αποτελεί έναν τρόπο ώστε οι χρήστες να αποβάλουν τα βίαια ένστικτα που έχουν (επειδή μάλωσαν με κάποιον κλπ.) Είσαι εντελώς φάουλ. Αν ρωτήσεις έναν ψυχολόγο θα σου πει γιατί. Και εγώ όταν έπαιζα Return to castle Wolfenstein και GTA 3 ήμουν 14 χρονών, άλλα όπως και εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι που τα έπαιξαν δεν πήρα ένα τουφέκι ή ένα αλυσοπρίονο και βγήκα στον δρόμο να σφάξω κόσμο, ούτε επειδή αντίκρισα τα ναζιστικά σύμβολα έγινα ρατσιστής η ναζί. Τα παιδιά που έκαναν τέτοιες πράξεις (και τα οποία αποτελούν ένα μηδαμινό ποσοστό σε σχέση με το σύνολο των Gamers και τους χρήστες ιντερνετ [νομίζω κάτω του 0,1% αφού οι περιπτώσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα]) Έπαιζες ένα παιχνίδι που ήσουν κλέφτης, δολοφόνος, προαγωγός, διακινητής ναρκωτικών και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Εσύ δεν θα έλεγα πως έφταιγες σε τίποτα, οι γονείς σου όμως φέρουν ευθύνες (τίποτα προσωπικό, για να γίνεται κουβέντα τους αναφέρω) Το ποσοστό του 0,1 % είναι οι περιπτώσεις αυτές που προσπαθούμε να αποφύγουμε. Δηλαδή τον έναν που θα πάρει το πιστόλι και θα σκοτώσει τους 100.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ναι αλλά κάτι πρέπει να έχει πάει στραβά εξαρχής για να νομίσει ο άλλος ότι ζει το παιχνίδι.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ναι αλλά κάτι πρέπει να έχει πάει στραβά εξαρχής για να νομίσει ο άλλος ότι ζει το παιχνίδι. Συμφωνώ. Κι αυτό το "στραβά εξαρχής" είναι ότι έβαλαν ένα παιδάκι σε ένα δωμάτιο παρέα με μία τηλεόραση και έναν υπολογιστή. Και η μπάλα που παίζαμε εμείς στ' αλήθεια, τώρα παίζεται μόνο στο playstation. Αυτό ακριβώς πήγε στραβά.
desolatorXT Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Κάπως δύσκολο να κάνω quote σε ορισμένα σημεία οπότε απαντάω έτσι: 1) Είσαι εντελώς φάουλ. Αν ρωτήσεις έναν ψυχολόγο θα σου πει γιατί. -Eδώ ο ψυχολόγος μου λέιε ότι το να πάρω έναν μπαστούνι και να βαράω τον τοίχο για να εκτονωθώ είναι καλό για την ψυχική μου υγεία, το να σκοτώσω λοιπόν ένα σύνολο απο bits και bytes γιατί δεν είναι? 2)Κανένας δεν διαφωνεί ότι ο λόγος κατασκευής δεν είναι αυτός. Όμως η τσόντα είναι η πλειονότητα, και αυτό είναι το δεδομένο. -Απλά κάνεις λάθος, δεν χρειάζετε να το αναλύσω περαιτέρω. (επειχηρήσεις προιόντα παιχνίδια, συζητήσεις, πληροφορίες, και τόσα άλλα υπάρχουν.) 3)Χμμμ, να σου πω την αλήθεια με τρομάζουν λίγο κάτι τέτοια. Θα προτιμούσα το μέσο διαφυγής των παιδιών από την πραγματικότητα να ήταν κανένα φυσοκάλαμο. -Και να το βρούν που το φυσοκάλαμο? στο δρόμο? στην πυλωτή της πολυκατικίας, κ αν το βρούν, να το χρησιμοποιοήσουν που? μέσα στο σπίτι? 4)Έπαιζες ένα παιχνίδι που ήσουν κλέφτης, δολοφόνος, προαγωγός, διακινητής ναρκωτικών και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Εσύ δεν θα έλεγα πως έφταιγες σε τίποτα, οι γονείς σου όμως φέρουν ευθύνες (τίποτα προσωπικό, για να γίνεται κουβέντα τους αναφέρω) Το ποσοστό του 0,1 % είναι οι περιπτώσεις αυτές που προσπαθούμε να αποφύγουμε. Δηλαδή τον έναν που θα πάρει το πιστόλι και θα σκοτώσει τους 100. -Αυτός ο ένας που σκότωσε με ένα πιστόλι τους 100, δημιουργήθηκε λόγο ίντερνετ και games? τέτια φαινόμενα θες να μου πεις δηλαδή ότι εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 90+ όταν ήρθαν τα βίντεο games στο ευρή κοινό? δεν νομίζω. Ούτε νομίω ότι ένας ψυχικά υγειείς άνθρωπος απο ένα Game θα οδηγούνταν σε κάτι τέτιο. Αυτοί που το έκαναν ήτνα ψυχικά άρρωστοι, και θα το έκαναν ακόμη κ αν δεν έπαιζαν, μπορεί να τους παρώτρυνε μια ταινία π.χ. 5) Σφάλμα με το καλημέρα, δηλαδή έστω και άθελά σου δίνεις δίκιο στον Λαζόπουλο. Το πορνογραφικό υλικό σε πολλές περιπτώσεις απλώς. πετάγεται. Μπορεί να κοιτάς απλώς ένα παιχνίδι ή να ψάχνεις για μουσική. -Κάποιες φορές ναι, αλλά τις περισσότερες όχι. εγώ το συναντάω κυρίως όταν ψάχνω κάτι παράνομο (οπως σε site με cracks, κτλπ) που επίσης δεν θα έπρεπε να βλέπω.
desolatorXT Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Συμφωνώ. Κι αυτό το "στραβά εξαρχής" είναι ότι έβαλαν ένα παιδάκι σε ένα δωμάτιο παρέα με μία τηλεόραση και έναν υπολογιστή. Και η μπάλα που παίζαμε εμείς στ' αλήθεια, τώρα παίζεται μόνο στο playstation. Αυτό ακριβώς πήγε στραβά. σου ξαναλέω. Αυτά τα πράγματα δεν τα εφήυρε το ίντερνετ ή τα games. Δλδ θες να μου πείς ότι πριν τους υπολογιστές ο κόσμος ήταν αγγελικά πλασμένος, και υπήρχε η αθωότητα παντού? δεν το νομίζω. Πάμπολες ήταν παρόμοιες περιπτώσεις βίας, και σε προηγούμενες δεκαετίες. Υ.Γ. θυμάσαι, πριν καιρό, όταν η περίπτωση άλεξ ήταν στο παρασκήνιο ακόμα, ένα περιστατικό του 1950 που είχαν αναφέρει οι τηλεοράσεις? 2 παιδία 13 και 10 ετών, έσφαξαν το αδερφάκι τους που ήταν 5 χρονών (δεν θυμάμαι ακριβώς τις ηλικίες). ξέρεις ποια θα ήταν η διαφορά αν συνέβαινε αυτό τώρα? θα έβγαινε ο κουίκ και ο πρεντεντέρης, να μας που ότι τα παιδιά αυτά το έκαναν γιατί έπαιζαν GTA.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Συμφωνώ. Κι αυτό το "στραβά εξαρχής" είναι ότι έβαλαν ένα παιδάκι σε ένα δωμάτιο παρέα με μία τηλεόραση και έναν υπολογιστή. Και η μπάλα που παίζαμε εμείς στ' αλήθεια, τώρα παίζεται μόνο στο playstation. Αυτό ακριβώς πήγε στραβά. Συμφωνώ. Εν μέρει όμως. Γιατί ακόμα κι έτσι, κάτι πρέπει να έχουν κάνει λάθος οι γονείς για να μην μπορει να καταλάβει ότι το να πάρεις μια καραμπίνα να σκοτώνεις δεν είναι cool.
DIMITRISG Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ετσι οπως τα ειπε ο λαζοπουλος σαν οπισθοδρομιστης μιλησε, δεν μιλησε καθολου για ιντερνετικη διαπεδαγωγιση αλλα εδιξε στους ασχετους γονεις τι θα παθουν τα παιδια τους που ειναι στο ιντερνετ. Μεγαλη γκαφα αυτο που εκανε, θα πανε σπιτια τους και μολις βλέπουν το παιδι στο ίντερνετ θα τον φωναζουν αλητη κιολας. αν ενα παιδι προβει σε ακραιες πραξεις δεν φταινε τα ερεθισματα αλλα το πραγματικο του εσωτερικο προβλημα. Οσο για τα πορνο πιο ευκολα τα βρισκεις τωρα στα ψιλικατζιδικα με τις εφημεριδες παρα στο ιντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.