Προς το περιεχόμενο

Convertxtodvd

petsisx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Subtitle Workshop.

Δες τον οδηγό "ΕΝΩΣΗΣ ΔΥΟ ΑΡΧΕΙΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ SUBTITLE WORKSHOP", από εδώ: http://www.kastel.gr

Πάντως το WinAvi έχει τη δυνατότητα εκτός από το να ενώνει τα avi μεταξύ τους, ενώνει και τα αρχεία των υποτίτλων τους ενσωματώνοντάς τα παράλληλα. Με την προϋπόθεση να έχουν κοινή ονομασία.

Δες τον οδηγό "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER"

Δημοσ.

ενσωματωνω τους δυο υποτιτλους σε εναν αλλα ερμφανιζεται πρωτα το δευτερο και μετα το πρωτο...

Δημοσ.
ενσωματωνω τους δυο υποτιτλους σε εναν αλλα ερμφανιζεται πρωτα το δευτερο και μετα το πρωτο...

Πρόσεχε!!! Κατά την εισαγωγή το πρώτο μέρος να είναι πάνω και το δεύτερο κάτω.

Δημοσ.

Κι όμως, αυτό δεν το κάνει σε μένα. Όταν του δίνω avi με ac3 ήχο, τον αφήνει άθικτο (γι' αυτό και η κωδικοποίηση γίνεται ελαφρά πιο γρήγορα). Έκδοση 2.1.14.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?Εγώ έχω βολευτεί με το ConvertXtoDVD για ταινίες που μετατρέπω από avi σε DVD και τις καίω κατευθείαν.

Με τις συναυλίες όμως που θέλω να χωρίσω τα chapters χειροκίνητα,ανάλογα με το τραγούδι,ποιό εύκολο πρόγραμμα υπάρχει?

Δημοσ.

Αν δεν χρειάζεσαι να προσθέσεις υπότιτλους, τότε με το NeroVision Express θα κάνεις τη δουλειά σου μιά χαρά

Δημοσ.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?Εγώ έχω βολευτεί με το ConvertXtoDVD για ταινίες που μετατρέπω από avi σε DVD και τις καίω κατευθείαν.

Με τις συναυλίες όμως που θέλω να χωρίσω τα chapters χειροκίνητα,ανάλογα με το τραγούδι,ποιό εύκολο πρόγραμμα υπάρχει?

TMPEGEnc DVD Author 3 with Divx Authoring

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...