Dreamina Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 αν και δεν ποστάρω στο φορουμ συχνά σήμερα ήταν η δεύτερη φορά που έβαλα τόπικ στο οφφ τόπικ (πως πάμε στο καβούρι) μπαίνω μετά απο καμιά ώρα και όπως ανέφερα στο ποστ μου καλά που το είχα κάνει μπουκμαρκ και έτσι βρήκα απάντηση. συγγνώμη αλλά με τι κριτήριο μπήκε στο οφισιαλ οφφ τοπικ θρεντ? το ενδεχόμενο να μη δει κάποιος που γνωρίζει αυτό που ρώτησα το σκέφτηκε ο μοντερατορ? όπως εγώ σαν απλός γιούζερ δεν κάθομαι να διαβάσω ποστ σαν το οφισιαλ θρεντ θα υπάρχουν και άλλοι. τώρα μη μου πείτε ότι το ποστ μου ήταν άκυρο ή το οτιδήποτε γιατί πολύ απλά στο οφφ τοπικ ποστάρεις κάτι που δεν ανήκει σε τίποτα άλλο ! άρα το δικό μου τοπικ θα έπρεπε να είναι σε ξεχωριστό ποστ όπως πολλά άλλα. έτσι θα το είχαν δει και άλλοι γιούζερς έτσι θα χα περισσότερες απαντήσεις τεσπα ξενέρωσα απίστευτα με το πως λειτουργήσε ο μοντερατορ. τουλάχιστον ας μου λέγε κάποιος και το γιατί.
Cloud_7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέσα σε όλα όμως ξεχνάς να διευκρινίσεις ποιο ακριβώς ήταν το θέμα του topic που είχες ανοίξει και σε ποια ενότητα το είχες ποστάρει.
Dreamina Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέσα σε όλα όμως ξεχνάς να διευκρινίσεις ποιο ακριβώς ήταν το θέμα του topic που είχες ανοίξει και σε ποια ενότητα το είχες ποστάρει. οφφ τοπικ σεξιον ήταν! και ρωτούσα για τους τρόπους που μπορώ να πάω στο καβούρι με λεοφωρείο ή άλλο μέσο μαζικής μεταφοράς. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1654179#post1654179
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 [.]συγγνώμη αλλά με τι κριτήριο μπήκε στο οφισιαλ οφφ τοπικ θρεντ? το ενδεχόμενο να μη δει κάποιος που γνωρίζει αυτό που ρώτησα το σκέφτηκε ο μοντερατορ? όπως εγώ σαν απλός γιούζερ δεν κάθομαι να διαβάσω ποστ σαν το οφισιαλ θρεντ θα υπάρχουν και άλλοι. τώρα μη μου πείτε ότι το ποστ μου ήταν άκυρο ή το οτιδήποτε γιατί πολύ απλά στο οφφ τοπικ ποστάρεις κάτι που δεν ανήκει σε τίποτα άλλο ! άρα το δικό μου τοπικ θα έπρεπε να είναι σε ξεχωριστό ποστ όπως πολλά άλλα. έτσι θα το είχαν δει και άλλοι γιούζερς έτσι θα χα περισσότερες απαντήσεις τεσπα ξενέρωσα απίστευτα με το πως λειτουργήσε ο μοντερατορ. τουλάχιστον ας μου λέγε κάποιος και το γιατί. Λοιπόν, ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα γιατί είσαι νέο μέλος και καλύτερα να ξεκαθαρίζουν από την αρχή παρά να μένουν σε εκκρεμότητα. Ή όπως μας έλεγαν στο στρατό οι καραβανάδες: εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι: 1. Το θέμα αυτό κακώς το άνοιξες. Εφόσον ξέρεις ποιός είναι ο moderator που σου μετακίνησε το topic (στη συγκεκριμένη περίπτωση ο υποφαινόμενος), έπρεπε να στείλεις προσωπικό μήνυμα σε αυτόν. 2. Ο moderator δεν λειτουργεί με βάση το πόσοι θα δουν το θέμα που άνοιξες. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα του αλλά η καλύτερη διαχείριση του forum. Δεν δικαιούσαι να ανοίγεις θέμα όπου θέλεις επειδή εσύ νομίζεις ότι θα το δουν περισσότεροι χρήστες. 3. Μάλλον λάθος το'χεις καταλάβει: Στο Μπλα-Μπλα δεν ποστάρεις οτιδήποτε επειδή έτσι γουστάρεις. Αυτό μπορεί να γίνεται σε άλλα fora, δεν γίνεται όμως εδώ. Απλό. Επιπλέον, στο Μπλα-Μπλα υπάρχει το Offtopic Thread, το οποίο μάλιστα είναι "καρφιτσωμένο" πάνω-πάνω, ακριβώς για τα μικρο-ζητήματα/μικρο-ερωτήματα που δεν αξίζει να έχουν δικό τους θέμα. Το λέει καθαρά στο πρώτο μήνυμα του συγκεκριμένου θέματος. Αν είχες κάνει τον κόπο να το διαβάσεις, θα το είχες δει. Αυτά. Για περισσότερες απορίες για τη μετακίνηση, διαγραφή και κλείδωμα θέματος, προσωπικό μήνυμα στον αρμόδιο moderator! Tο λένε κι αυτοί οι ρημάδηδες οι Όροι Χρήσης του forum. Αλλά φαίνεται ότι ούτε αυτούς έκανες τον κόπο να τους διαβάσεις. Κρίμα. :-|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.