Προς το περιεχόμενο

Που θα βρω την ds extreme;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο που με προτεινεις, ωστε να ερθει γρηγοροτερα και να μην πληρωσω πολλα εξοδα λογω εξωτερικου; Λογικα απο την Ιταλια, δλδ απο το divineo.it

Επισης ποια μου προτεινετε. την DS-Xtreme (DS-X) 16Gb (2GB) ή την CycloDS Evolution Slot 1 Enhancer for Nintendo DS (Lite) + 2GB Micro SD;

Ποιο ειναι το καλυτερο απο αποψη συμβατοτητας και γρηγοραδας;

Μπορει να με βοηθησει καποιος και με αυτο που λεει;

Retail price : EUR 118.53

Excl. VAT : EUR 100.88

You pay the amount EXCLUDING VAT if you live OUTSIDE the European Union or if you are a company inside the European Union but outside UK which is VAT registered.

Εγω που μενω ελλαδα δλδ στην EU, ποσο θα πληρωσω;

Επισης επειδη θελω να παιζω και στο Internet, λεω να αγορασω και αυτο :

http://www.divineo.co.uk/cgi-bin/div-uk/ds-wifi

Το θεμα ειναι οτι για να παιξω στο Internet θα θελει τα αυεθεντικα παιχνιδια ή μπορω και ετσι; Επισης απ' οτι καταλαβα, αυτο η παραπανω συσκευη δεν χρειαζεται Wireless router, σωστα;

Δημοσ.

+1000 για την R4DS..

Οσο για το ιντερνετ τα παιχνιδια δεν χρειαζεται να ειναι αυθεντικα,μεσω απο τις καρτουλες παιζουν μια χαρα.

Αν παρεις αυτην που λες(μην το κανεις τζαμπα τα λεφτα) τοτε θα πληρωσεις 118 γιατι οπως λεει πρεπει να εισαι εκτος ΕΕ.

Προτεινω παντως diveneo.cn

Δημοσ.
Καλη μπορει να ειναι, αλλα οχι και καλυτερη απο τις αλλες 2.

Lux πολυ απλά πράγματα. Τι θές;

DS Games? Παίζουν ΟΛΑ!

Emulators? Άπειροι!!!!

Homwbrew? Θα βαριέσαι να περνάς εφαρμογές.

Μην πετάξεις τα λεφτά σου. Trust Me. R4DS και τα μυαλά στα κάγκελα. Ίδιες λειτουργίες με την Xtreme και κατά πολύ φθηνότερη.

Απλά η καλύτερη flashcard που κυκλοφορεί.

Εγώ το καθήκον μου το έκανα:mrgreen:

PS: Αν φοβάσαι θέματα ταχύτητας και συμβατότητας η R4DS δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Luxx, δεν υπάρχει σύγκριση...

Η R4DS και η M3 Simply (ουσιαστικά πρόκειται για δυο εντελώς πανομοιότυπες μεταξύ τους κάρτες) είναι με μεγάλη διαφορά οι δυο καλύτερες κάρτες για το μηχάνημα...

Ειλικρινά, αν το ψάξεις, θα δεις ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέξεις κάποια άλλη (και μεταξύ μας, πλέον, όλοι κάποια από αυτές τις δυο επιλέγουν...).

Όπως λέει λοιπόν κι ο GabrielConnor πιο πάνω, θα πετάξεις τα λεφτά σου αν προτιμήσεις άλλη κάρτα...

Δημοσ.

kai egw akoysa ton panosvlass kai exw varethei na paizw! R4 koryfi apo divineo.cn!!! poly fthina metaforika! twra poy to skeytomai m@@@kia poy pira r4 exw perasmena kamia 20 paixnidia kai paizw ligo apo to kathena.. kai stin deyteri pista ta variemai enw an ta skaga tha moy fainotan super kai as itan patates....

Δημοσ.

Στα reviews που διαβαζω δεν εχουν τοσο καλη συμβατοτητα, εκτος και αν το διορθωσανε. Επισης με την simply και r4 θα πρεπει να αγορασω και μια καλη micro sd. Τελος η extreme εχει δικο της player, καλυτερο απο τον moonshell και μαζι με τη cyclods εχουν καποια extra που υποστηριζουν το download play και καποια αλλα πραματακια. Δεν ξερω τωρα τι γινεται και ολοι κανουν παραγγελιες καποιες συγκεκριμενες καρτες. Καιρος να αλλαξει το κατεστημενο. Α, και τα λεφτα δεν με ενδιαφερουν και παρα πολυ.

Δημοσ.
Στα reviews που διαβαζω δεν εχουν τοσο καλη συμβατοτητα, εκτος και αν το διορθωσανε. Επισης με την simply και r4 θα πρεπει να αγορασω και μια καλη micro sd. Τελος η extreme εχει δικο της player, καλυτερο απο τον moonshell και μαζι με τη cyclods εχουν καποια extra που υποστηριζουν το download play και καποια αλλα πραματακια. Δεν ξερω τωρα τι γινεται και ολοι κανουν παραγγελιες καποιες συγκεκριμενες καρτες. Καιρος να αλλαξει το κατεστημενο. Α, και τα λεφτα δεν με ενδιαφερουν και παρα πολυ.

Το πακετάκι που σου έβαλα από το discoazul έχει μέσα και 2gb micro sd κάρτα.

Με την έκδοση 1.9 η κάρτα πετάει απλά. Καμία ασυμβατότητα. Για το download play δεν ξέρω να σου πώ, πάντως το moonshell για την δουλειά που το θές είναι παραπάνω απο καλό.

Η επιλογή δική σου.

Δημοσ.

Κανενα νεο review υπαρχει; Γιατι κατι παλια που διαβασα μολις ειχε κυκλοφορησει, δεν με εντυπωσιασαν..

Δημοσ.

Κι εγώ M3 έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά προτείνω CycloDS.

Εξίσου καλή με R4/M3 αλλά με σχεδόν 100% συμβατότητα στο download play και με συνεχόμενα firmware updates που την κάνουν ακόμα καλύτερη..! :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...