Προς το περιεχόμενο

επεξεργαστησ για A8n-sli Deluxe

tasosrs2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κωστα πριν απο 2 βδομαδες πηρα τον 4000 s939 και τον εβαλα στον αδερφο μου. Εννοειται απο το visionstudio

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aυτό τo πρoϊόν δεν υπάρχει στις απoθήκες μας. Παρακαλώ επικoινωνίστε με τα γραφεία Vision Studio για περισσότερες πληρoφoρίες.

Aυτό λέει και στο site και στο τηλέφωνο ο visionstudio. Πάρτε να το εξακριβώσετε. Ακόμα και το επικοινωνείστε όπως το γράφω, λάθος.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους.Αν και στην αρχή χάθηκα λίγο,τελικά έβγαλα άκρη.Πάντως αν δεν βρω κάτι σε 939,ποια μητρική προτείνετε μέχρι 120 ευρώ?Έτσι όπως πάω θα πάρω καινούριο pc!

Δημοσ.

μην πας τωρα για καινούριο pc, κανε λίγη υπομονή που σου λέω. μια χαρά είναι ακόμα το σύστημά σου. Αμα βρεις μεταχειρισμένο σε καλή τιμή 939, τότε, ναι. Αλλά αλλαγή mobo, cpu, ram, τώρα. δε λέει!

Δημοσ.

Μάλλον θα περιμένω λίγο,γιατί θα φύγω ταξίδι στο εξωτερικό τέλος του μήνα και θα έρθω Οκτώβρη.Μην τον πάρω άδικα τώρα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και γω παιδιά μιας και σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση στο socket 939 mobo(DFI LanParty nf4 ultra) μου.Τι προτέινεται, διπύρηνο Opteron ή Αthlon X2?Απ οτι είδα οι Opteron είναι καλλυτεροι για overclocking,και κοστιζουν σχεδον το ιδιο απο εξωτερικό(ebay.de).Σκέφτομαι τον 165,για να τον ανεβασω λιγο μόνος μου.

Τι λέτε εσείς?

• Members
Δημοσ.

Ισχύει αυτό που είχα διαβάσει κάπου (νομίζω στο insomnia κιόλας) πως οι opteron έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής από τους athlon και χρησιμοποιούνται κυρίως σε servers;

Δημοσ.

Εχεις μηρηκη που πουλιεται 35-40Ε (1)

Εχεις μνημες DDR1 που πουλιουνται ακομα σε ικανοποιητικη τιμη σε σχεση μαλιστα με DDR2 (2)

Θες να παρεις cpu me 150E (3)

ΟΠΟΤΕ

Πουλας m/b - ram, και αγοραζεις 4300 με DFI ή DS3 sta 100 και μνημες τπτ crucial 800 h 667 - cellshock 667

Δημοσ.
Εχεις μηρηκη που πουλιεται 35-40Ε (1)

Εχεις μνημες DDR1 που πουλιουνται ακομα σε ικανοποιητικη τιμη σε σχεση μαλιστα με DDR2 (2)

Θες να παρεις cpu me 150E (3)

ΟΠΟΤΕ

Πουλας m/b - ram, και αγοραζεις 4300 με DFI ή DS3 sta 100 και μνημες τπτ crucial 800 h 667 - cellshock 667

Το να τα πουλήσω αυτά δε μου φαίνεται πολύ ευκολο,δεν το εχω προσπαθήσει κιολας ποτε...

Cpu δε σκοπεύω να δώσω τόσα πολλά,σίγουρα κάτω από 100.Αυτό που σκέφτομαι είναι για opteron 165(στο ebay τον βρίσκεις κάτω από 100Ε) και να τον ανεβάσω λίγο, γιατί τώρα εχω 3000+.Αλλά επειδή δε με βιάζει κιολας,παρά μόνο το να βρίσκω CPU για 939,ίσως το αφήσω για τωρα και σκεφτώ αργότερα και για την πρόταση σου.Thanks

ps. gsarig , ναι ισχύει οτί βγήκαν για server οι opteron, και απ οσο είδα στο net λένε(απλοποιημένα φαντάζομαι) οτι είναι πιο ποιοτικοι επεξεργαστες της ίδιας τεχνολογιας, και γι αυτο σε desktop pc παίζει πολύ overclocking

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...