Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με δικτυο και account

kainourios80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εχω το εξής περίεργο πρόβλημα. Ήθελα να φτιάξω ένα δίκτυο με ένα desktop και ένα laptop. Επειδή δεν ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω πήγα δεξί κλικ στο My computer < properties< computer name και έκανα κλικ στο network id και ξεκίνησε μια διαδικασία στο τέλος της οποίας μου ζητήθηκε restart. Μετά από το restart έγινε εκκίνηση με ενα άλλο acount που είχα δημιουργήσει δοκιμαστικά παλιότερα (το οποίο τώρα είναι administrator) . Το πρόβλημα είναι ότι το προηγούμενο account δεν βρίσκεται στο menu των accounts , δείχνει να μην υπάρχει. Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

αυτο που ερχετε στο μυαλο μου τωρα χωρις να εχω καταλαβει κ πολλα απο αυτα που ειπες, παιζει να αλλαξες απο workgroup που ανηκει απο default το μηχανημα κ να εβαλες να μπεις σε καποιο domain.. αλλαξε το παλι κ βαλε workgroup k ονομασε το οπως γουσταρεις. κανε την ιδια διαδικασια κ στο laptop, βαλε μια ip σε καθε μηχανημα πχ 192.168.0.1 κ 192.168.0.2 κ συνδεσε τα μηχανηματα σου με ενα crossover καλωδιακι.. δημιουργησε ενα κοινοχρηστο φακελο κ κανε αναζητηση μηπως βρεις τπτ.. αν ειναι κατι αλλο κ οχι αυτο που λεω, πες το ξανα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...