rubik Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 @poulinos Το ξέρω ότι δεν έχουν σχέση. Λέω ότι εγώ που έχω AVM κάνω update μέσω του μενού του router. Γι'αυτό του λέω μήπως μπορεί να κάνει και αυτός το ίδιο.
xpapias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 sorry alla auto pou blepo den einai double play afou i grammi sigxronizei se 1024 prepei na einai arys se ote Οκ έφτιαξε τελικά από μόνο του! Σ'ευχαριστώ πάντως
Kazaoubon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Έτσι για την ιστορία του θέματος αναφέρω ότι όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι στο πρόβλημα που έχω δημοσιοποιήσει στο topic αυτό, αλλά από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας έχει νεκρώσει τελείως η σύνδεση μου στο internet, το τεχνικό τμήμα της FORTHNETστέλνει τη βλάβη στον ΟΤΕ κι ο ΟΤΕ την επιστρέφει ως διορθωμένη ( χωρίς βέβαια να έχει αλλάξει το παραμικρό στο όλο πρόβλημα …) και το πινκ πονκ καλά κρατεί … Μάλλον προετοιμάζονται και οι μεν και οι δε για τους Ολυμπιακούς στο ΠΕΚΙΝΟ και θέλουν να κάνουν την έκπληξη στους Ασιάτες, κερδίζοντας το χρυσό στο παραδοσιακό Ασιατικό άθλημα ΠΙΝΚ ΠΟΝΚ … Ανάθεμα τους όλους … :twisted::evil:
Kazaoubon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ !!! ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!! Πριν λίγη ώρα έλαβα το " φως " το Αληθινό !!! Η συνδεσή μου ξανά και πάλυ με πολύ καλά νούμερα : Upstream 509 (Kbps.) Downstream 18748 (Kbps.) Ξέχασα να σας πω όμως ότι προχθές έκανα έγραφη καταγγελία στην ΕΕΤΤ ... Τελικά κι ο Άγιος φοβέρα θέλει ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.