Προς το περιεχόμενο

Ο " Γολγοθάς " μου με τη Forthnet .

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι αν πάρεις τηλέφωνο εσύ στις βλάβες του ΟΤΕ, από τη στιγμή που είσαι σε εναλλακτικό, θα σου πουν ότι πρέπει να ανοίξει ο εναλλακτικός βλάβη, και όχι εσύ σαν τελικός καταναλωτής.

Εχθές μετά από αναμονή 42 λεπτών, μπόρεσα και μίλησα με εκπρόσωπο του τεχνικού τμήματος . Η απαντησή του ήταν αυτή ακριβώς που αναφέρεις κι εσύ φίλε, σε σχετική ερωτησή μου αν μπορώ κι εγώ από την μεριά μου να πιέσω τον ΟΤΕ ...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kai gw eimai me 2play kai den exw kanena provlhma me tis taxythtes.To mono pou antimetwpizw einai syxna disconnections (ma para poly syxna) pou kratane liga deyterolepta.Ti mporei na ftaiei gi auto?

Δημοσ.
kai gw eimai me 2play kai den exw kanena provlhma me tis taxythtes.To mono pou antimetwpizw einai syxna disconnections (ma para poly syxna) pou kratane liga deyterolepta.Ti mporei na ftaiei gi auto?

dokimase na baleis protokolo g.dmt anti gia automatic i multimode i adsl2+.bale g.dmt .isos rou rixei ligo tin taxitita alla apo tin alli tha einai pio stathero.try it.

Δημοσ.
αλλη μια κλασσικη περιπτωση του ΟΤΕ. απλα παιδια πρεπει να καταλαβουμε κατι οτι πραγματικα ιδιοκτητο δυκτιο δεν υπαρχει. και ολοι εμεις όπως και ολες οι εταιριες θα εξαρτονται απο τον οτε. αυτος θα τους αφησει ετσι ωστε να κανουν ολοι παραπονα για τις εταιρειες και θα ερθει μια μερα ο οτε σαν ο δηθεν σωτηρας και θα μας βαλει όλους ξανα στο "μαντρι". αυτο ειναι το σχεδιο τους και γι αυτο δεν ιδρωνει το αυτι τους

Λοιπόν φίλε Βακχε, ακριβώς αυτό σκέφτομαι έντονα τις τελευταίες ημέρες .

Αναπολώ τις πολύ καλές ημέρες που πέρασα στην ΟΤΕΝΕΤ, που στα 5-6 χρόνια συνδρομητής, τις ελάχιστες φορές που χρειάστικε να μιλήσω με τεχνικό τμήμα είχα άμεση ανταπόκριση στο αιτημά μου και ποτέ δεν υπήρξε τεχνικό πρόβλημα στην ADSL συνδεσή μου . Τώρα ζήτημα να έχω ελάχιστες ώρες την ημέρα σύνδεση στο internet, κάτι που μου είναι λίαν απαραίτητο λόγω του ότι έχω homebusiness .

Ένα με προβληματίζει πια . Τι δικαιώματα έχω σαν καταναλωτής και πως θα μπορέσω να επιστρέψω στη σιγουριά της ΟΤΕΝΕΤ, γιατί ακούω FORTHNET και παθαίνω πια αλλεργία ...

Δημοσ.

Έτσι για την ιστορία του θέματος θα αναφέρω ότι ακόμα περιμένω το " επί τόπου " υποτιθέμενο ραντεβού του τεχνικού τμήματος της FORTHNET, αν και η περιπτωσή μου έχει χρονίσει κι απ' ότι φαίνεται με έχουν γραμμένο κανονικότατα ( ξέρετε που ... )

Σημερινές τιμές Status ADSL της συνδεσής μου :

ADSL Status Information

Upstream 64 (Kbps.)

Downstream 997 (Kbps.)

Operation Data / Defect Indication:

Noise Margin

Upstream 5 dB

Downstream 4 dB

Attenuation

Upstream 104 dB

Downstream 51 dB

Αυτά κι ο χορός καλά κρατεί ...

Κατά τα άλλα, μου έστειλαν να πληρώσω λογαριασμό διμήνου ( Ιουνίου - Ιουλίου 2007 ) για ανύπαρκτες υπηρεσίες 2play . Φταίω να απευθυνθώ στο νομικό μου σύμβουλο και ν'αρχίσει το πανηγύρι με τα εξώδικα ή όχι ?

Ποντάρουν όμως στο ότι, που να βρεθεί καιρός κι όρεξη για τέτοιο κυνηγητό,όπότε σου λένε άσε το κορόιδο να βράζει στο " ζουμί " του ...

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι όντως να έχεις πρόβλημα με την γραμμή, αλλά για να είσαι σίγουρος και για να προλάβεις και τους τεχνικούς που πιθανόν θα στο πούνε φρόντισε να κάνεις update το firmware του modem/router σου (και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με HOL και με ένα update ήταν όλα ΟΚ), και αν μπορείς δοκίμασε με κάποιο άλλο router αν έχεις εσύ ή κάποιος γνωστός σου να δεις πως πάει τότε η γραμμή.

Δημοσ.
Έτσι για την ιστορία του θέματος θα αναφέρω ότι ακόμα περιμένω το " επί τόπου " υποτιθέμενο ραντεβού του τεχνικού τμήματος της FORTHNET, αν και η περιπτωσή μου έχει χρονίσει κι απ' ότι φαίνεται με έχουν γραμμένο κανονικότατα ( ξέρετε που ... )

Σημερινές τιμές Status ADSL της συνδεσής μου :

ADSL Status Information

Upstream 64 (Kbps.)

Downstream 997 (Kbps.)

Operation Data / Defect Indication:

Noise Margin

Upstream 5 dB

Downstream 4 dB

Attenuation

Upstream 104 dB

Downstream 51 dB

Αυτά κι ο χορός καλά κρατεί ...

Κατά τα άλλα, μου έστειλαν να πληρώσω λογαριασμό διμήνου ( Ιουνίου - Ιουλίου 2007 ) για ανύπαρκτες υπηρεσίες 2play . Φταίω να απευθυνθώ στο νομικό μου σύμβουλο και ν'αρχίσει το πανηγύρι με τα εξώδικα ή όχι ?

Ποντάρουν όμως στο ότι, που να βρεθεί καιρός κι όρεξη για τέτοιο κυνηγητό,όπότε σου λένε άσε το κορόιδο να βράζει στο " ζουμί " του ...

kai an xereis tote kane dokimi ston katanemiti sou i kane dokimi sto kentriko prizaki xoris na ine sindedemeno to ipoloipo spiti.

Δημοσ.
Το πιθανότερο είναι όντως να έχεις πρόβλημα με την γραμμή, αλλά για να είσαι σίγουρος και για να προλάβεις και τους τεχνικούς που πιθανόν θα στο πούνε φρόντισε να κάνεις update το firmware του modem/router σου (και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με HOL και με ένα update ήταν όλα ΟΚ), και αν μπορείς δοκίμασε με κάποιο άλλο router αν έχεις εσύ ή κάποιος γνωστός σου να δεις πως πάει τότε η γραμμή.

To router που μου έχει δώσει η FORTHNET, είναι το USR 9112 .

Πηγαίνω στο παρακάτω link :

http://www.usr-emea.com/loc-index.asp?loc=grec

Αλλά δεν μπορώ πουθενά να εντοπίσω το USR 9112 για να κάνω firmware update .

Κάνω κάτι λάθος ???

Έχω εναλλακτικά το FBR-1461 της LEVEL1 αλλά με αυτό δεν μπορεί να κάνει καθόλου συγχρονισμό η γραμμή μου. Το έχω αφήσει μια ολόκληρη μέρα να προσπαθεί να συγχρονίσει αλλά κανένα αποτέλεσμα ...

Δημοσ.
@ poulinos

phga na dokimasw thn allagh pou mou proteines alla de to vrhka pouthena.

exw to linksys WAG354G

Απο ADSL in a box Plus???

Τα ίδια έπαθα κι εγώ. Δεν σου δίνει τι δυνατότητα να αλάξεις αυτά που λέει ο poulinos γιατι έχει παλιά έκδοση firmware.

Πρέπει να την κάνεις update.

Πως γίνετε αυτο;

Βρίσκεις το καινούργιο firmware (έκδοση 1.01.11) και το κατεβάζεις στον υπολογιστή σου. Μετά, μπαίνεις στο router και πας εκεί που λέει administration - Firmware Update και φορτώνεις το αρχείο.

Μετα εύχεσαι να μην κοπεί το ρεύμα.

Μετά απο αυτό θα είσαι οκ. Έτσι έκανα κι εγώ.

Καλή τύχη.

Υ.Γ. Παίζει να μην το βρεις ως wag354g αλλά ως wag54g επίσης να προσέξεις το annex

Δημοσ.

Είναι απίστευτο το πόσο χάλια τμήμα τεχνικής υποστήριξης μπορεί να έχει μια εταιρεία τέτοιου μεγέθους... Ντροπή τους πραγματικά. 5 άτομα δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν εκατομμύρια συνδρομητές. Λες και δεν έχουν τη δυνατότητα να το μεγαλώσουν. Ντροπή...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, δεν το βρίσκω πουθενά. Έψαξα και download.com και softpedia. Γελοία ερώτηση, αλλά είσαι σίγουρος ότι έγραψες σωστά τον τύπο; usr 9112; Στο δικό μου το router, επειδή το site της AVM είναι λίγο μπελαλίδικο, κάνω update από το ίδιο το μενού του router. Στο settings/system/firmware update έχει ένα κουμπάκι που λέει download firmware και μου ανοίγει με την μία μια σελίδα για να κατεβάσω την τελευταία έκδοση του firmware. Μήπως υπάρχει και στο δικό σου κάποια παρόμοια λειτουργία; Αλλιώς ίσως κάποιος από το insomnia που έχει το ίδιο router με σένα να μπορεί να σου δώσει ένα link ή να σου στείλει ο ίδιος το αρχείο. Αλλά για να μου λες ότι δεν συγχρονίζει και το άλλο, τότε μάλλον είναι πρόβλημα γραμμής.

Δημοσ.

Από προχθές η γραμμή μου είναι υπό κατασκευή για 2play. Το router συγχρονίζει κανονικά όμως δεν έχω internet. Μίλησα με μια κοπέλα και τελικά έναν τεχνικό της εταιρείας και το συμπέρασμα του τελευταίου ήταν ότι υπάρχει βλάβη σε γειτονική περιοχή (!!!!). Καμία ιδέα;

DSL Status: Up

DSL Modulation Mode: GDMT

DSL Path Mode: FAST

Downstream Rate: 1024 Kbps

Upstream Rate: 256 Kbps

Downstream Margin: 31 db

Upstream Margin: 30 db

Downstream Line Attenuation: 26

Upstream Line Attenuation: 16

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

PVC Connection

Encapsulation: RFC 2364 PPPoA

Multiplexing: VC

QoS: UBR

PCR Rate: 0

SCR Rate: 0

Autodetect: Disable

VPI: 8

VCI: 35

Enable: Yes

PVC Status: Applied

Δημοσ.
@ poulinos

phga na dokimasw thn allagh pou mou proteines alla de to vrhka pouthena.

exw to linksys WAG354G

thes pio neo firmware.tha to breis stin selida tis forthnet.

http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817'>http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817

To router που μου έχει δώσει η FORTHNET, είναι το USR 9112 .

Πηγαίνω στο παρακάτω link :

http://www.usr-emea.com/loc-index.asp?loc=grec

Αλλά δεν μπορώ πουθενά να εντοπίσω το USR 9112 για να κάνω firmware update .

Κάνω κάτι λάθος ???

Έχω εναλλακτικά το FBR-1461 της LEVEL1 αλλά με αυτό δεν μπορεί να κάνει καθόλου συγχρονισμό η γραμμή μου. Το έχω αφήσει μια ολόκληρη μέρα να προσπαθεί να συγχρονίσει αλλά κανένα αποτέλεσμα ...

http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817

firmware gia usr

Είναι απίστευτο το πόσο χάλια τμήμα τεχνικής υποστήριξης μπορεί να έχει μια εταιρεία τέτοιου μεγέθους... Ντροπή τους πραγματικά. 5 άτομα δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν εκατομμύρια συνδρομητές. Λες και δεν έχουν τη δυνατότητα να το μεγαλώσουν. Ντροπή...

kalos irthes sto klasiko fenomeno tis ellados.

Έχεις δίκιο, δεν το βρίσκω πουθενά. Έψαξα και download.com και softpedia. Γελοία ερώτηση, αλλά είσαι σίγουρος ότι έγραψες σωστά τον τύπο; usr 9112; Στο δικό μου το router, επειδή το site της AVM είναι λίγο μπελαλίδικο, κάνω update από το ίδιο το μενού του router. Στο settings/system/firmware update έχει ένα κουμπάκι που λέει download firmware και μου ανοίγει με την μία μια σελίδα για να κατεβάσω την τελευταία έκδοση του firmware. Μήπως υπάρχει και στο δικό σου κάποια παρόμοια λειτουργία; Αλλιώς ίσως κάποιος από το insomnia που έχει το ίδιο router με σένα να μπορεί να σου δώσει ένα link ή να σου στείλει ο ίδιος το αρχείο. Αλλά για να μου λες ότι δεν συγχρονίζει και το άλλο, τότε μάλλον είναι πρόβλημα γραμμής.

ti sxesi exei i avm me tin usr???alo i mia allo i alli

Από προχθές η γραμμή μου είναι υπό κατασκευή για 2play. Το router συγχρονίζει κανονικά όμως δεν έχω internet. Μίλησα με μια κοπέλα και τελικά έναν τεχνικό της εταιρείας και το συμπέρασμα του τελευταίου ήταν ότι υπάρχει βλάβη σε γειτονική περιοχή (!!!!). Καμία ιδέα;

DSL Status: Up

DSL Modulation Mode: GDMT

DSL Path Mode: FAST

Downstream Rate: 1024 Kbps

Upstream Rate: 256 Kbps

Downstream Margin: 31 db

Upstream Margin: 30 db

Downstream Line Attenuation: 26

Upstream Line Attenuation: 16

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

PVC Connection

Encapsulation: RFC 2364 PPPoA

Multiplexing: VC

QoS: UBR

PCR Rate: 0

SCR Rate: 0

Autodetect: Disable

VPI: 8

VCI: 35

Enable: Yes

PVC Status: Applied

sorry alla auto pou blepo den einai double play afou i grammi sigxronizei se 1024 prepei na einai arys se ote

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...