Προς το περιεχόμενο

8600 Gts τροφοδοσια

tasosrs2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω τι τροφοδοτικό χρειάζεται για την 8600 gts.Έχω ένα 550 watt,αλλά όποτε ανοίγω το pc,μου βγάζει ένα μήνυμα ότι και καλά μπαίνει σε ένα safe mode λόγω χαμηλής τροφοδοσίας.Που μπορώ να δω πόσα watt χρειάζεται μόνο η κάρτα?Σκέφτομαι να πάρω αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=907103&tab=specs ,η κάτι παρόμοιο αλλά δεν ξέρω πόσα χρειάζεται η κάρτα.Σε λίγο καιρό θα βάλω και δεύτερη 8600 και θέλω να ξέρω αν τα 300 watt που παρέχει το παραπάνω μηχάνημα φτάνουν.

Δημοσ.

8a astieuese 550 watt fisika k ftanoun,

einai 8ema ri8miseon malon.

bios & windows.

mia 8600gts xriazete 400-450watt trofodotiko.

duo 8600 gts xriazonte 500 watt trofodokiko.

907103.gif

είναι ικανό για ταυτόχρονη τροφοδότηση 2 καρτών γραφικών σε διάταξη SLI(εκτός της Nvidia Geforce 8800 GTX & GTS)

auto malon kani alla den kserw an to exi pari kapios na sou pi peri autou tou psu.

Δημοσ.

Καταρχας τη μαρκα ειναι το τροφοδοτικο σου? Ειναι καθαρα τα 550w?

Δημοσ.
Έχεις συνδέσει την PCI Express τροφοδοσία στην κάρτα ?

Αυτό δεν το πολυκατάλαβα.Έβαλα την κάρτα στην θύρα PCI x16 που ήταν και η προηγούμενη κάρτα μου.Δεν έκανα κάτι άλλο.

Δημοσ.
Αυτό δεν το πολυκατάλαβα.Έβαλα την κάρτα στην θύρα PCI x16 που ήταν και η προηγούμενη κάρτα μου.Δεν έκανα κάτι άλλο.

Βρε συ, η κάρτα επάνω έχει ένα 6πινο βύσμα τροφοδοσίας για το 'εξτρά' ρεύμα.

Έχεις συνδέσει εκεί τροφοδοσία από το τροφοδοτικό σου ?

Δημοσ.

Περίεργο μου φαίνεται να μπαίνει σε safe mode χωρίς να έχει συνδέσει την τροφοδοσία στην κάρτα γραφικών.

Λογικά δεν θα άνοιγε καθόλου η κάνω λάθος;

Δημοσ.
Περίεργο μου φαίνεται να μπαίνει σε safe mode χωρίς να έχει συνδέσει την τροφοδοσία στην κάρτα γραφικών.

Λογικά δεν θα άνοιγε καθόλου η κάνω λάθος;

Όχι απαραιτήτως.

Ανάλογα με το setting που έχει κάνει στο BIOS της κάρτας ο εκάστοτε κατασκευαστής.

Πολλές έχουν το Low Power 2D mode που παίζουν σε 2D και δίχως την τροφοδοσία συνδεδεμένη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...