Προς το περιεχόμενο

πρόταση για ψύξη επεξεργαστή.

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ναι την εργοστασιακη ... θα βαλω απο ενα φιλο μια αλλη ψυκτρα με μια αλλη παστα μηπως και στρωσει....

Αυτο που θα σου προτεινα εγω ειναι να βαλεις εναν ανεμιστηρα να προωθει τον αερα κατευθειαν στον ανεμιστηρα του επεξεργαστη, Βεβαια αν μπορεσεις να βρεις και ενα αξεσουαρ το οποιο να δημιουργει τουνελ στον αερα που φαιρνει αυτος ο ανεμιστηρας απο εξω θα ηταν ακομα καλυτερο.... θα πρεπει να βαλεις ομως ανεμιστηρα ποιο δυνατο απο τις ψυκτρας σου....

Βεβαια η επεξεργαστες τις σειρας D 8χχ & 9χχ δεν μπορουν να κατεβασουν χαμηλα την θερμοκρασια οπως η duo2core και η amd am2.... το min που εχω δει εγω να δουλευει τετοιο μηχανημα ειναι 55oC kai αυτο το χειμωνα....:(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μετα πολλα έβαλα ενα 12αρι ανεμιστήρα που πετάει τον αέρα πάνω στον επεξεργαστή, άλλαξα ψυκτρα , έβαλα την ιδια που είχε απο την μάνα του , η μόνη διαφορά είναι οτι η επιφάνεια είναι από χαλκό και και μια no name παστα γιατί μου τελείωσε η άλλη. Τελικώς βλέπω οτι σε idle κατάσταση παίζει 60-65 c.

ego exo ton 6600 me psiktra EVO tis AKASA kai me to CORE TEMP

se xrisi 5% cpu exo tiseksis thermokrasies

Processor: Intel Core 2 Duo E6600 (Conroe)

Revision: B2

CPU Speed CPU#0 (Core#0) CPU#0 (Core#1)

2400.00 39 40

2400.00 37 40

Session end: 20:35:30, July 3, 2007

o enas pirina 39 kai o allos 40.an omos ta prostheseis paei 79!! toso diladi pianei telika o epeksergastis???

• Super Moderators

epeidh fantazomai oti thn 8ermokasia thn eides me to CoreTemp vale ena Everest Ultimate (h Home) Edition pou leei thn 8ermokrasia tou ka8e Core kai tou CPU genikotera kai 8a deis poso einai...

Σημερα εβαλα σε ενα c2d 4400 την arctic cooling freezer 7 pro . Kατεβασε την θερμοκρασια 15 βαθμους σε κατασταση idle ( απο 54 σε 40 ) και πανω απο 25 βαθμους σε κατασταση full load (απο 82 που εφτανε με orthos εχει πεσει στους 54 ) . Ολα αυτα χωρις να δουλευει ο ανεμιστηρας της στο max . Mε speedfan τον εχω να δουλευει απο 1900-2200 rpm και δεν ακουγεται καθολου .

Θετικα : best value για τα λεφτα της , ελαφρια , με καλο airflow και speedfan ειναι αθορυβη .

Αρνητικα : Εχει το ιδιο ηλιθιο συστημα κουμπωματος με την εργοστασιακη της ιντελ και μπορει να μην κατσει σωστα με την πρωτη , ασχημη , σχετικα ογκωδης .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Σημερα εβαλα σε ενα c2d 4400 την arctic cooling freezer 7 pro . Kατεβασε την θερμοκρασια 15 βαθμους σε κατασταση idle ( απο 54 σε 40 ) και πανω απο 25 βαθμους σε κατασταση full load (απο 82 που εφτανε με orthos εχει πεσει στους 54 ) . Ολα αυτα χωρις να δουλευει ο ανεμιστηρας της στο max . Mε speedfan τον εχω να δουλευει απο 1900-2200 rpm και δεν ακουγεται καθολου .

Θετικα : best value για τα λεφτα της , ελαφρια , με καλο airflow και speedfan ειναι αθορυβη .

Αρνητικα : Εχει το ιδιο ηλιθιο συστημα κουμπωματος με την εργοστασιακη της ιντελ και μπορει να μην κατσει σωστα με την πρωτη , ασχημη , σχετικα ογκωδης .

Αν επιτρέπεται απο που την πήρες την ψύκτρα και πόσο ? Ψαχνω να την βρω αλλα πουθενά :(

e-shop στα 22.50 ευρω αλλα επειδη συνεχιζει να πουλαει αν και παλια εξαντλειται σχετικα γρηγορα . Αυτη τη στιγμη δεν εχει παντως που κοιταξα .

Αν ηθελα να παρω ψυχτρα τωρα θα επελεγα thermaltake typhoon η την scythe mine .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...