Προς το περιεχόμενο

Vobsub, ffdshow και ZoomPlayer

capitan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Media player Classic μου εδώ και καιρό τα έχει παίξει (όταν πάταγα να ανοίξει το μενού File κράσαρε!:-|) και έτσι είπα να το ρίξω στο ZoomPlayer WMP Pro. Όλα καλά πολύ ωραίος ο Player πολλές επιλογές και τα ρέστα. Αλλά σιγά μην ήταν όλα τέλεια. :twisted:

Ο συνήθης ύποπτος ήταν οι υπότιτλοι. Το πρόβλημα είναι ότι VobSub (και κατά συνέπεια subs) φορτώνουν μόνο όταν subs + ταινία έχουν ίδιο όνομα και ίδιο directory. Τι και αν το Always Load είναι τσεκαρισμένο.Τι και αν οι Subtitles είναι απενεργοποιημένοι στο ffdshow.Τζίφος. Αναπολώ την ωραία επιλογή Load Subtitles. που είχε το MPCακι μου. Τα φώτα σας

ΥΓ: Μπορείτε επίσης να μου προτείνετε settings στον ffdshow για βέλτιστη εικόνα? Έχω οθόνη LG Flatron L1732P 17", κάρτα γραφικών MSI 7600GT, σύνδεση με οθόνη DVI, μνήμη 1gb, CPU c2d 6400.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εμενα ο GOM κρασαρει αν ανοιξω ενα mkv αρχειο σε HDDVD 1080p!

Και γενικα εχω προβλημα με τετοια αρχεια με οτι codec και player να δοκιμασα μου αποσυγχρονιζεται ο ηχος!!!

Εχετε καμια ιδεα?

Δημοσ.

Ο Zoom Player σε συνδιασμό με ffdshow προτείνεται σε όλα τα φόρουμ παγκοσμίως ως ο καλύτερος player για αναπαραγωγή dvd προκειμένου να τα παρακολουθεί κανείς σε οθόνη πολλών ιντσών με προτζέκτορα.

Μπορεί πραγματικά να βγάλει πολύ καλή εικόνα, αλλά χρειάζεται τρελές ρυθμίσεις και πάντα θα έχεις σπασίματα, ιστορίες κτλ οπότε θα πρέπει μονίμως να πειράζεις κάτι και τελικά καταλήγεις η ρύθμιση να διαρκεί περισσότερο από την παρακολούθηση της ταινίας ...

Κάπως έτσι έκοψα την ενασχόλησή μου με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...