Προς το περιεχόμενο

Smallville Season 7 ( Spoiler Free up to Season 6)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kanenas apo tous 2...

einai san na anarwtiesai an 8a pe8anei o Clark se kapoio episode :P

Bασικα κανεις απο τους 2 δεν ειναι κακος και δεν καταλαβαινω πως θα δειξουν κατι τετοιο, θα ειναι ισως η 1η φορα που θα δειξουν ενα καλο χαρακτηρα των κομικς ως κακο. Εκτος φυσικα και αν ολα ειναι μια παρεξηγηση

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο πατερας του Κλαρκ Κεντ στα κομικ πεθαινει?

Γιατι μεχρι τωρα αυτη ηταν η μεγαλυτερη καφριλα...

Το ειδυλιο μεταξυ μαμας Κεντ και μπαμπα Λουθορ το αφηνω ασχολιαστο...:fear:

Δημοσ.

απογοητευση σκετη λεμε το επεισοδιο

περιμενω το καλο επεισοδιο ακομα

και θα γινει καλο,οταν γυρισει το στορυ γυρω απο το μυθο του σουπερμαν

κανενα ινφο για τα παρακατω επεισοδια εχουμε?

Δημοσ.

Παντως η αληθεια ειναι πως το συγκριτικο με το Supernatural που εχει ξεκινησει πολυ καλα το διασυρει το Smallville

Να πω την αμαρτια μου? Αν κυλησει τοσο χαλια η χρονια εγω θελω κιαλλη, δλδ του Smallville του αξιζει μια αξιοπρεπης χρονια για φιναλε (μια καλη ευκαιρια πχ θα ηταν η περσυνη)

Δημοσ.

Κοίτα να δεις που θα συμφωνίσω με τον Kaizer :-D, το Supernatural δεν παίζεται και νόμιζα ότι έκαναν μαλ@κία που το συνεχισαν, τεσπα.

Αυτή την κλάψα του Jimmy δεν τη μπορώ ρε παιδί μου. Είχαμε την Lana τόσο καιρό, που δεν λέει να πεθάνει/φύγει, έχουμε τον φλόρο τώρα.

Αυτόν το Lionel γιατί τον έχουν στους τίτλους αρχής και δεν έχει παίξει ακόμα? Ας ελπίσουμε ότι που θα παίξει θα ξεκινήσουν τα καλά επισόδεια:devil:

Δημοσ.

Epitelous to Smallville ekan come back, me ena poly gamato epeisodio. Goustara poly olo tin atmosfaira comic pou eixe kai me tous paralilismous tou Clark me to Warrior Angel, kai genika olo to story se oti afora to destiny tou Clark. H lana gia mena exei ginei gmati se aftin tin season, goustarw poly oli aftin tin dark fasi pou pernaei, kai oti pernei tin mira tis sta xeria tis, epitelous ksefigame apo to klapasariko koritsaki pou perimenei oli tin wra ton Clark na tin swsei. Telos oi skines 1 pou swnei tin Lana kai 2 sto telos me to red cape apla Gamates.

Nice to see Smallville back

Δημοσ.

και εγω ειμαι της γνωμης πως το smallville πρεπει ναχει και αλλη σεζον,ειναι αδικο να τελειωσει τοσο αδοξα,γιατι ο 7 κυκλος ειναι απογοητευτικος σε σχεση μαυτο που περιμενα

μακαρι να αλλαξουν ολα προς το καλυτερο

το 5 επεισοδιο δε το εχω δει ακομα,γιατι τωρα πηρα το θειο μου τηλεφωνο απο το κανσας να μου το στειλει,οταν το δω ελπιζω ναχω αλλαξει γνωμη για την αρχη του κυκλου,κατι που δε πιστευω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tο 6 ηταν μια μικρηηηη βελτιωση σε σχεση με τα προηγουμενα κυριως γιατι ξεδιαλυνε καποια πραγματα του mainstory αν και συνεχιζω να θεωρω την Καρα τρελη μουφα και τελειως περιττη

Αν θελαν να βαλουν τα κομικς μεσα στην σειρα καλυτερα να βαζανε και αλλους ηρωεες οπως στηριξαν μιση σεζον στον Ολιβερ Κουην και πετυχε

Το 7 παντως ηταν ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ καλο. Ισως το 1ο καλο επισοδειο της σεζον. Αν και ξεκινησε τετριμμενα και βαρετα στην συνεχεια εστρωσε, ειχαμε αποκαλυψεις και κυριως αναδιανομη ρολων ποιος ειναι καλος/κακος/αποδω-κι-αποκει, ειχαμε ερωτηματικα που μαλλον λυνονται

πχ ο εκδοτης 99% δουλευει για τον Λεξ αλλα αφηνω 1% να ειναι και ο Λαιονελ απο πισω ή καποιος αλλος

και γενικα ηταν στα επιπεδα της 6ης. Αυτο που με προβληματιζε παντα σε αυτη την σειρα οτι καποια θεματα περναγαν στο ντουκου πολυ ευκολα, δλδ αυτα που εδειξε το 7χ7 κανονικα πρεπει να εχουν τρελες επιπτωσεις στους ηρωες μας, φοβαμαι μηπως στο 8 ολα ειναι μελι-γαλα παλι

Δημοσ.

meli gala den tha einai alla oute kai toso tetamenes oi sxeseis oso fantazesai. Genika kai emena to epeisodio mou arese, mia kai mou aresei na blepw tin Lana na kanei Kick Ass, an kai theorw tin oli fasi arketa klice.

kai mia blakia pou paratirisa

enw i Lois trbmatizetai stin Daily Planet pou einai stin Metropolis, gia kapoio logo tin stelnoun sto nosokomio tou Smallville

Δημοσ.

Λιγο περιεργο το χθεσινο ..Ενω ειχε υλικο για ενα καλο γεματο (ή ακομα και 2-3) επεισοδιο,ολα λυθηκαν τσακ μπαμ,χωρις να εντυπωσιασει..

Ειναι δυνατον να ξεπεταξαν το Zor-El ετσι απλα,λες και ηταν απλως ενα freak of the week;; Μπορουσαν ανετα να το τραβηξουν λιγο,να βαλουν και καμια μαχη με τον Clark,γενικα ειχε πραμα..

Κριμα,θα μπορουσε να κανει δυνατο come-back η σειρα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου θυμισε το 1ο ματς του Ντομινικ Ουιλκινς. Για 39' σερνοταν, για 1' ηταν καταπληκτικος

5-6 δυνατα λεπτα δωσαν ενα πολυ γερο φωτο-φινις και υποσχεσεις ενοψη της συνεχειας σε ενα αποτυχημενο επισοδειο μιας μετριοτατης εως κακης σεζον. ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να παει καλυτερα

Ρε θυμηστε μου καποιος, γιατι οτι ο Τζουλιαν δεν ειναι νεκρος δεν μου προκαλεσε εντυπωση?Ποτε ειχαμε ξανακουσει οτι ζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...