ana_mas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Παρόλο που μου αρέσει ως σειρά δυστυχώς θα συμφωνήσω με τους περισσότερους δεν ξεκίνησε καλά ο 7ος κύκλος .... Αντε να δούμε τα επόμενα επεισόδια μπας και φτιάξει λίγο η κατάσταση....
stranger_77x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Den kserw ti lete eseis, alla gia mena mia xara paei o 7os kiklos mexri stigmis. kai to 3o epeisodio mou arese. To Supergirl goustareis na to xazeibeis genika, alla se afto to epeisodio tin parastasi tin eklepse to Kristinaki pou itan apla apistefti. Mporei na fainetai ligo melo alla goustarw tin fasi metaksi Lana kai Clark aftin tin stigmi. Enoeitai oti den tha kratisei ala nomizw pws meta apo ola afta ta xronia to aksizane. Ase pou efige to focus tis seiras apo to an tha mathei i Lana to mistiko i oxi.
xristoforos25 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 το νεο επειδοδιο δε μαρεσε και τοσο πολυ.απλα το εβλεπες ευχαριστα!
KaizerSoze Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 WORST EPISODE EVER!! Τοσο απο πλευρας σεναριου οπου το fotw ηταν ΕΛΕΙΝΟΤΑΤΟ, τοσο απο μελουρα και γλυκαναλατα Melrose PLace meets Beverly Hills, η Λανα και ο Κλαρκ ξανα μανα μαζι, να δω ποτε θα δουμε Κλαρκ-Λοις, η Καρα εχει μετατραπει σε τσαχλοκουδουνο και ειναι ντροπη για τα κομικς, αν ειναι δυνατον και τωρα θα εχουμε και ερωτικο τριγωνο με τον Τζιμμυ και την Χλοη αν ειναι δυνατον δλδ!!!, τοσο απο continuity που ωρες ωρες εχω την αισθηση πως το Smallville ειναι ο παραδεισος του καθε αποφυλακισθεντα, γινεται οτι γινεται και μετα αφου λυθει το νομικο του ζητηματος ΞΑΦΝΙΚΑ ολα ξαναγινονται οπως παλια, κανεις δεν λεει στον αλλο για τιποτα, ολα μελι γαλα, οι υπολοιποι κατοικοι που ζουν κοσμογονικα πραγματα απλα δεν αντιδρουν, οποιος προστιθεται στους χαρακτηρες προσαρμοζεται αμεσως και λες και ηταν 15 χρονια με τους Κεντ και τους Λουθορ κτλ και παμε στο χειροτερο κατ εμε γιαυτο το επισοδειο την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΑΖ που σε τουλαχιστον 6-7 σημεια νομιζα οτι ειχα χασει 5λεπτα και 10λεπτα του επισοδειου και πως ο θειος μου το εστειλε πετσοκομμενο. Μιλαμε απο την μεση και μετα, εκει που σπαει το time capsule , πραγματικα γινοτναι απιστευτα πολλα πραγματα με ταχυτητα που δεν δικαιολογειται και χωρις σκηνοθετικη συνοχη, σαν να πηγαινεις απο το Α στο Γ, δλδ οι κακες βλεπουν το time capsule και μετα σβουπ ολα μελι γαλα στα καλλιστεια τα οποια αρχιζουν και τελειωνουν σε real time περιπου 100'' και σβουπ απο το πουθενα να οι μπατσοι απο το πουθενα για να καταλαβεις οτι ειχε γινει ολοκληρο πανηγυρι απο πισω που το εχασες, και σβουπ να η αλλη στο Ταλον και να και ο Λεξ που τα επιασε ολα και σβουπ ξανα μανα η αλλη ξερει ποιος ειναι και πως πρεπει να προφυλαχθει προφανως δεν αξιζε να μας τα δειξουν ολα αυτα, τι να πω Και μεσα σε ολα αυτα χανεται ο νεος Λεξ που πλεον παιζει μπαλα με την Κυβερνηση(τον βλεπω Προεδρο των ΗΠΑ οπως στα κομικς) και το σκοτεινο κομματι της Λανα που φαινεται να κρυβεται καλα κατω απο την ζαχαρη και τις πεταλουδιτσες.Οι πιο ενδιαφερουσες στιγμες του επισοδειου περασαν σε 2η μοιρα για να μας δειξουν πως ο Κλαρκ εγινε σαν τον πατερα του(και τον φυσικο και τον Τζοναθαν, κυριως αυτον) Κριμα η σεζον ειναι στα επιπεδα της 5ης, δλδ χεσε μεσα με μια αναλαμπη στο 2ο, απλα ελπιζω να ειναι ενα κακο ξεκινημα
Lighter122 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Ημουν αναμεσα σε Smallville και 24, και κερδισε για την ωρα το Smallville... Αρχισα απο τον 3ο κυκλο γιατι εχοντας δει καποια σκορπια επισοδεια στο ΣΤΑΡ αποφασισα οτι το fotw μερος της σειρας δεν μου αρεσε... 2 αποριες... Εχασα κατι πολυ σημαντικο απο τις 2 πρωτες? Τωρα τελειωνω την 3η και δεν εχω καποια απορια που να με κανει να γυρισω πισω... Η 5η που την θαψατε οι περισσοτεροι ειναι γεματη fotw χωρις το main story? Αυτος ειναι ο λογος που δεν σας αρεσε? Feel free με τα spoilers των προηγουμενων κυκλων, δεν παιζει προβλημα απο μερους μου, γι'αυτο αλλωστε εκανα και το post εδω...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Eχασες την 2η που ηταν πολυ καλη οδηγωντας προς την κορυφαια 3η κατ εμε και μια αρκετα ενδιαφερουσα πρωτη με τα fotw του να ειναι αρκετα καλα. Κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα γλυκαναλατη η 1η αλλα αξιζει να τα παρεις απο την αρχη Η 5η εχει αθλια fotw και μετριο main story. Το προβλημα μου προσωπικα με τα fotw δεν ειναι ο αριθμος αλλα η ποιοτητα, και το Supernatural εχει πολλα αλλα ειναι αψογα
tonypapadovic Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Η 5η βέβαια έχει το επεισόδιο 12 που είναι ίσως το καλύτεο ever και μέχρι εκεί είναι καλή, μετά πέφτει αλλά το και το τελευταίο επεισόδιο είναι καλό, που προφανώς πρέπει να δεις για να ξεκινήσεις την 6η. Βέβαια, μπορείς να την πάρεις χαλαρά και να τα δεις όλα.
Lighter122 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ennoeitai oti tha ta dw ola apo edw kai pera...Apla ithela na kserw ti me perimenei...
stranger_77x Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 gia mena, enas apo tous logous pou den goustarw tis 5h season einai to 12 epeisodio. O tropos pou diksane ta panta se afto to epeisodio, itan apistefta grigoros kai tsapatsoulikos Hello i am an alien, Will you marrie me?. gia na min pw ton pio klise tropo pou yparxei gia na klisoun afta pou anoiksan sto epeisodio. Genika i season itan aparadekti, o tropos pou xiristikan tin oli season itan ilithios, kai oi hrwes ekana out of character ilithia pragmata.
xristoforos25 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 τι θα γινει τελικα με τη σειρα? ο 7 κυκλος ειναι ο χειροτερος μεχρι τωρα κουραστηκαν ή εμενα μου φαινεται? εκει που ο 6 ηταν απιστευτα καλος και περιμενα να δω το 7 κυκλο με σχετικη αγωνια,εφαγα χιονι! περιμενω ακομα ενα καλο επεισοδιο,που ναχει σχεση με την ιστορια του σουπερμαν και τη εξελιξη του να παει και καμια βολτα απο το φρουριο να κανει και κανενα μαθημα να πλακωσουν τιποτα κακοι απτο κρυπτον να γινει παιχνιδι παντως οτι και να γινει να προχωρησουν την ιστορια του σουπερμαν
stranger_77x Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 genika to telefteo epeisodio to afinw asxoliasto, makran to pio bareto epeisodio smallville pou exw dei edw kai poly kairo. Kala akomi ta xalia tis 5is season den ta exoume ftasei alla an synexisei etsi pros ta ekei trabaei
KaizerSoze Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Εμ, τα λεω εγω, οτι δεν εχουμε ξεκινησει καλα Τα χαλια της 5ης τα εχουμε φτασει ποιοτικα, απλα εχουμε μονο 4 επισοδεια και δεν ξερεις τι θα γινει στην συνεχεια
xristoforos25 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 τι να πω,αμα παει ετσι ολοι τη χρονια αστα βραστα ασκοπα επεισοδια χωρις καθολου ουσια κατεμε,επρεπε να αυξησουν το bizzaro,ισως να βλεπαμε και μεις κατι καλο,μεσα σε 5λεπτα τον εφαγε γιατι δε προχωρουν το στορυ κρυπτον,κρυσταλος,ποιος ειναι τελικα κακος η καρο η κοκκινοματης?να γινει κατι πιασαρικο!δε μπορω αλλα φρικια,θελω στορυ σχετικο με σουπερμαν και οχι ιστοριες για αγριους κοιτατε να δειτε οτι και το 5 επειδοδιο καμια μουφα θα ειναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 ποιος ειναι τελικα κακος η καρο η κοκκινοματης?να γινει κατι πιασαρικο! kanenas apo tous 2... einai san na anarwtiesai an 8a pe8anei o Clark se kapoio episode
Lighter122 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Ο 5ος κυκλος δεν μου φανηκε τοσο κακος οσο λετε... Λογικα οφειλεται στο γεγονος οτι τον ειδα με ολα τα επεισοδια μαζεμενα και δεν μου κακοφανηκε τοσο οσο αν τα εβλεπα ενα καθε βδομαδα... Ο 6ος λιγο Ατιθασα νιατα μου θυμιζει και ψιλοξενερωνω... Μονο ο τρελας ο Green Arrow σωζει την κατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.