KaizerSoze Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Mετριο επισοδειο, χειροτερο του περσυνου Η επιρροη του ηλιου στον Κλαρκ ειναι στοιχειο του μυθου, στα κομικς οντως ο Καλ-Ελ εχει τοσες δυναμεις, οπως και οι Κρυπτονιανοι ολοι, λογο του κιτρινου ηλιου της Γης Η Λανα καλα εκανε και επεστρεψε γιατι αυτη η κοπελα γινεται ολο και πιο τρελο μωρο. Προσωπικο γουστο, η Λανα τις μαζευει ολες και τις βαζει κατω αβαφη
xristoforos25 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 μετριο επεισοδιο!λιγο το ξυλο και ακομη μια φορα που ο κλαρκ δε πεταει!τι περιμενει να γινει για να πεταξει!για να δουμε πως θα παει!στα συν τα απιστευτα εφε και η καλη παραγωγη για μια σειρα,πολυ καλογυρισμενη!
hammel74 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Όντως πολυ μετριο επεισοδιο.... θα μπορουσε και καλυτερα. και λιγο ακυρη η ξαφνικη εμφανιση του supergirl (σαν νεραιδα!!!) και η εξατμιση του νερου!!! αντε για να δουμε τη συνεχεια....
mindtrapper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 και ακομη μια φορα που ο κλαρκ δε πεταει!τι περιμενει να γινει για να πεταξει! Δεν πρόκειται να τον δείξει να πετάει ή να φοράει τη στολή, νομίζω. No flights, no tights...
xristoforos25 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δεν πρόκειται να τον δείξει να πετάει ή να φοράει τη στολή, νομίζω. No flights, no tights... αυτο το λες με τη λογικη οτι στη ταινια πεταει μετα τη παραμονη του στο φρουριο?κοιτα με στολη το πιστευω και εγω,αλλα να πεταξει,που ειναι το προβλημα
tolis_01 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Το ειχαν πει οι παραγωγοι οτι δεν θα πεταξει ουτε θα φορεσει στολη. Αλλα απο τοτε εχουν περασει χρονια, και ηδη εχουν αναιρεσει αρκετα απ'αυτα που εχουν πει κατα καιρους.
xristoforos25 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Το ειχαν πει οι παραγωγοι οτι δεν θα πεταξει ουτε θα φορεσει στολη. Αλλα απο τοτε εχουν περασει χρονια, και ηδη εχουν αναιρεσει αρκετα απ'αυτα που εχουν πει κατα καιρους. λαλακια παντως να μη πεταξει!δε βλεπω το λογο να μη γινει!αλλωστε εχει πεταξει
mindtrapper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Σε 13 ωρίτσες μάλλον θα το στείλουν οι θείοι. Βάλε και λίγο παραπάνω αν σκάσει καμιά Proper.
stranger_77x Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Mia xara to epeisodio, afto pou goustarw einai oti kopsane ta fotw. Exoume kanoniki syneneia tou plot, kai mathenoume pio polla gia to Supergirl alla kai gia to ti apegine stin Lana. Thelw na dw pote tha ksanaemfanistei o Lionel, genika i season opws ksekinaei kai me to sygekrimeno main plot dixnei na exei arketo potential, elpizw na synexisei kala. Btw i Martha pou einai? Nomizw tin eixw kanei gia Washington alla paly mou kanei entipwsi pou den tin emfanisoun katholou. Telos Epitelous ksekinaei to era tis Lois stin Daily Planet
DimitRi_Del Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Ntaksi kalo episodeiaki itane, alla den trelathika kiolas. Simfono gia auto pou les me tin ploki pantos.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Mια χαρα επισοδειο. ΟΧΙ για τρελα αλλα σιγουρα πολυ παραπανω απο ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ(οπως το 1ο που ηταν απλα καλο-και μαλιστα αν συνυπολογισω τον παραγοντα "πρεμιερα" ηταν μετριο) Οσο για την συνεχεια ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ, καθε χρονια τα 2 πρωτα ειναι main plot, μετα αρχιζουν τα fotw(απλα θελω οπως περσυ να ειναι καλα fotw) Το θεμα ειναι οτι προχωραει την συνεχεια οχι απλα της σεζον αλλα του mythology της σειρας. Η Λοις δουλευει στον Πλανητη, ερχεται η Καρα, ΔΕΙΧΝΕΙ να φευγει η Λανα απο το ερωτικο προσκηνιο και να μπαινει η Λοις ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστευω οτι η Λανα αν αυτο ειναι το τελος της εχει πολυ αδοξο τελος για την σημαντικοτητα της. Επισης αρχιζει να οπισθοχωρει η Χλοη, και το σημαντικοτερο, με τον Κλαρκ να ζηταει "προπονηση" ο Καλ-Ελ μπαινει στον δρομο για να γινει Σουπερμαν ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Οι γρηγορες και γεματες plot holes λυσεις στα ζητηματα που μεινανε απο την περασμενη σεζον. Μετα τον Bizzaro, σημαντικοτατο στα κομικς, που κρατησε 1 επισοδειο, μας ξεπετανε την ελευθερια του Λεξ, την ανακαλυψη της Λανα, την "λυση' του θεματος Λανα, την εξηγηση(εδω εγινε χαμος) της σκηνοθεσιας του θανατου της Λανα και γενικα ενα καρο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ζητηματα απο περσυ "λυθηκαν" μεσα σε 5 λεπτα ΤΙ ΜΕΝΕΙ? -Τι απεγινε ο Λαιονελ(αληθεια, αν αγνοειται οπως λεει ο Λεξ και οπως ειδαμε, πως μπορεσε να οργανωσει την απελευθερωση του Λεξ) -Τι ρολο βαραει η Καρα (ο Τζορ-Ελ δεν ειναι το καλυτερο παιδι αλλα δεν λεει και ψεματα, απλα λεει την δικη του αληθεια. Μπορει για τον Τζορ-Ελ ΟΝΤΩΣ η Καρα να ειναι "εχθορς, μπορει ομως για τον γηινο Κλαρκ να ειναι φιλη) -Τι θα κανει η Λανα
xristoforos25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 περιμενω περισσοτερα απτη σειρα,μεχρι τωρα δεν ειμαι και τρελα ευχαριστημενος!απλα μαρεσε.ο 6 κυκλος ειχε αρχισει καλυτερα και ο 5ος.
stranger_77x Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 o 5os gia mena itan o xeiroteros ever, to theorw thavma pou den ekwpsa tote tin seira. Elpizw fetos na min pesoume se afta ta epipeda alla na synexisoume sto epipedo tou 6ou.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνω, ο 5ος ειναι ο χειροτερος EVER ομως!! Και μεχρι στιγμης ο 7ος ειναι καλυτερος του 5ου αλλα αυτο δεν αποτελει μετρο συγκρισης ασε που γινεται σε ελαχιστο δειγμα. Παντως εγω αναθαρρησα γιατι η πρεμιερα δεν μου πολυ αρεσε και φοβομουν μηπως γυρισαμε στα χαλια του 5ου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.