Προς το περιεχόμενο

Smallville Season 7 ( Spoiler Free up to Season 6)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υποτιτλοι στο greektvsubs. Αλλα μην ρωτησεις (εκει) ποτε γιατι εκτος του ειναι εναντια των κανονω του site (του gtvs παντα), δεν ειναι κι ωραιο να λες στον μεταφραστη "αντε ακομα δεν τους ετοιμασες?".

ενταξει,αυτο δε θα το εκανα ποτε!σεβομαι τη δουλεια τους:-D

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πλησιαζει η μεγαλη ωρα. Αυριο πρωι-πρωι που θα ξυπνησω (κατα τις 12:00-12:30 μμ δηλαδη :mrgreen:) το παραγγελνω απο rapid premium σε συνδιασμο με forthnet 2play (το πολυ σε 10 λεπτα θα το'χω, ζηλια :razz:) και το βλεπω απ'ευθειας.

• Super Moderators
Δημοσ.

giati mou fainetai so far oti to kalytero 1o episode mexri stigmhs (twn new season) to exei to House MD...kai to Smallville kai to Prison Break kai to Heroes fail se sxesh me to House :(

allo ena mni sthn seira h Kara

Δημοσ.

Καλό επισόδειο, καινούργιες σκηνές στα opening credits, καινούργιο cast (μαζί σου είμαι ThReSh), αλλά

αυτή η Λάνα γιατί να μην μείνει πεθαμένη γαμώ το ξεσταύρι μου :evil:

• Moderators
Δημοσ.

Ε το επεισόδιο πάνω κάτω ήταν στα επίπεδα του περσυνού πιλότου... Τι πάνω κάτω δηλαδή, η ίδια ακριβώς λογική.

ένα χρόνο γινόταν το build-up για αυτό το phantom και σε μισό επεισόδιο ξεμπερδέψαμε από τον ... "Bizarro" με ένα γελοίο τρόπο... Anyway, εντυπωσιακό το super-μωρό που εντάσσεται στο cast. Λιγο χαζός ο τρόπος που το κοτσάρανε μέσα στο story. Πάντως αφήσανε πολλά θέματα ανοιχτά για εξήγηση.

Στα συν το ότι ζει η Λανα (για μένα), αλλά λίγο ουφική και ξεκάρφωτη η σκηνή της. oh well

Δημοσ.

Γιατί γελοίος ο τρόπος Paetorian; Νομίζω ότι μες στην απιθανότητα της όλης σειράς στο πως συμπεριφέρεται στον μύθο δεν τα πήγαν και άσχημα στο να εισάγουν τον ήλιο στο παιχνίδι

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, σίγουρα η σειρά έχει δώσει πολλά επεισόδια που

main villain εξοντώνεται με πολύ συνοπτικές διαδικασίες. Οπότε υποθέτω ότι είναι συνεπές με την δομή της σειράς.

Και ωραία να εισάγουν την επιρροή του ήλιου στον Clark. Αλλά ο Bizarro να είναι τόσο στόκος πια που να μη ξέρει τι τον βλάπτει (και μάλιστα θανάσιμα ) ώστε να το αποφύγει at any cost ; Δεν είναι ότι η αδυναμία του ήταν το χημικό X συνδυασμένο με το Y υπο συνθήκες Z, να πω εντάξει δεν ήξερε... Ο ήλιος ήταν!

Δημοσ.

Γενικά ο Bizarro

απότι έχω διαβάσει, σε πολλές ιστορίες ήταν αφελής εώς χαζούλης

:lol:

Άσχετο, αλλά γιατί να μην έχουν αυτά τα εφέ και στο Heroes ;

Δημοσ.

Το ειχε ξαναδειξει αυτο με τον ηλιο, τοτε που ειχε ερθει στο smallville ενας μπεκρης δημοσιογραφος και ειχε δει τον Κλαρκ να κανει τα δικα του (καταλαθως, δεν τα εκανε επιτηδες λογω των ηλιακων καταιγιδων).

Άσχετο, αλλά γιατί να μην έχουν αυτά τα εφέ και στο Heroes ;

Ωραια θα τα'νε :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...