Προς το περιεχόμενο

Smallville Season 7 ( Spoiler Free up to Season 6)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.tv.com/story/11272.html?om_act=convert&om_clk=news&tag=headlines;title;2

Παει και η Χλοη. Δεν με χαλαει απο την μια(αν γινεται εκκαθαριση του ροστερ μαρεσει να ειναι "γενικη", να μην αφηνουμε σκξουπιδια πισω) απλα δεν ξερω αν αντεχεται για 1 χρονια και μονο, θαναι σαν να παιζω παραταση σε ενα ματς που ηδη εχει κριθει ποιος θα περασει απο την κανονικη διαρκεια

Εγω βλεπω 2 λυσεις, ή παμε με νεα προσωπα αλλα για πανω απο μια σεζον (τουλαχιστον 2) ή παμε για μια τελευταια αλλα να γινει πιο Superman παρα Smallville, δλδ να πιασει δουλεια στον Πλανητη, να αναβαθμιστει ο Τζιμμυ, να αγαπησει την Λοις, να γινει μανατζερ ο Περρυ Γουαιτ(μακαρι να ειναι ο ιδιος ηθοποιος που τον επαιξε στην 4η-5η σεζον δεν θυμαμαι που)

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά το 19 επισόδειο του 7 κύκλου γ@μ@ει και δέρνει,

εμφάνιση καινούργιου αντικειμένου απο το οποίο ο Lex μαθαίνει την τοποθεσία του κρυστάλινου καταφυγείου του Clark στον βόρειο πόλο:devil:

Δημοσ.

To 19 ΕΣΠΕΙΡΕ!!!

Εγινε χαμος σε φαση Νταν Μπραουν Κωδικος ΝταΒιντσι, αρκετος χαμος που αν δεν τελειωνε η σεζον θα μπορουσε να τραβηξει και στην 8η σεζον.Τωρα, με 1 επισοδειο να μενει και τον Λεξ να φευγει του χρονου λογικα θα χαραμιστει ΕΚΤΟΣ εαν-επειδη κατι ακουστηκε για τα "4 σημεια του οριζοντα" ο Λεξ φυγει και καλα σε αναζητηση σε ολο τον κοσμο και εμφανιζεται κα6-7 επισοδεια

Παντως η σεζον απο την μεση και μετα εχει φτιαξει πολυ

Και βασικα Καπτεν, μηπως λες για το 20?Γιατι στο 19 δεν ειδα κατι τετοιο

Το ολογραμμα της Γης στο τελος ειχε σημαδι πανω στο Τεξας αν δεν κανω λαθος, στο Σμολβιλ, οτι και καλα εκει θα πεσει ο Ταξιδιωτης δεν νομιζω οτι ειχε σημαδι στον Β.Πολο

• Super Moderators
Δημοσ.

ahem το 19 ήταν το χθεσινό...το 20 είναι την επόμενη Παρασκευή :P

το Fortress of Solitude έδειχνε ουσιαστικά...όχι το Texas...

Δημοσ.
Και βασικα Καπτεν, μηπως λες για το 20?Γιατι στο 19 δεν ειδα κατι τετοιο

Το ολογραμμα της Γης στο τελος ειχε σημαδι πανω στο Τεξας αν δεν κανω λαθος, στο Σμολβιλ, οτι και καλα εκει θα πεσει ο Ταξιδιωτης δεν νομιζω οτι ειχε σημαδι στον Β.Πολο

Μάλλον θες γυαλιά διότι δείχνει ξεκάθαρα τον βόρειο πόλο, μέχρι και ένα 3χρονο θα το έβλεπε αυτό. Δεύτερον ήταν το 19 επεισόδιο, το 20 δεν έχει προβληθεί ακόμα εκτός και αν διαθέτεις χρονομηχανή και το έχεις ήδη δει:devil:

Δημοσ.
To 19 ΕΣΠΕΙΡΕ!!!

Εγινε χαμος σε φαση Νταν Μπραουν Κωδικος ΝταΒιντσι,

Έτσι, μ'άρεσε και μένα πολύ. Λίγο άκυρη η εμφάνιση του Mr. Stargate, δηλ. η εισαγωγή του μου θύμισε την εμφάνιση του Emperor στο "Return of the Jedi".

Δημοσ.

Πολύ καλό το επισόδειο, αρχίζει και φτιάχνει σεζόν εκεί που πάει να τελειώσει. Ήτανε μερικά επισόδεια που ήταν άθλια.

...κρυστάλινου καταφυγείου του Clark ...

:mrgreen: lol

Έτσι, μ'άρεσε και μένα πολύ. Λίγο άκυρη η εμφάνιση του Mr. Stargate, δηλ. η εισαγωγή του μου θύμισε την εμφάνιση του Emperor στο "Return of the Jedi".

Καλά αυτό πως σου ήρθε τώρα? Επειδή φοράει μία κουκούλα και κρατά ένα μπαστούνι?

Δημοσ.
Μάλλον θες γυαλιά διότι δείχνει ξεκάθαρα τον βόρειο πόλο, μέχρι και ένα 3χρονο θα το έβλεπε αυτό.
Ειμαι 2χρονο, οποτε δικαιολογουμαι. Επισης δεν βλεπω, εχω σοναρ, ακυρα τα γυαλια
Δεύτερον ήταν το 19 επεισόδιο, το 20 δεν έχει προβληθεί ακόμα εκτός και αν διαθέτεις χρονομηχανή και το έχεις ήδη δει:devil:

Ναι,εχω. Το ειδα. Σκοτωνεις τον Κλαρκ Κεντ

ΥΓ. Δειχνει τον Β.Πολο και το Fortress. Μπορεις να νιωσεις πλεον καλα, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, με τον εαυτο σου. Γαμας.

Δημοσ.
Τες πα, παρακολουθώ την σειρά απο την πρώτη σεζόν

Ετσι απο περιεργεια, με υποτιτλους την βλεπεις?

και τα παίρνω κρανίο όταν βλέπω να γράφουν ανακρίβειες. Λίγη παρατηρητικότητα δεν βλάπτει νομίζω

ΠΟΙΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ??

Τι σε κανει να τα περνεις στο κρανιο?Οτι περασα τον Βορειο ΠΟλο για Τεξας στα τελευταια 5'' ενος επισοδειου Σμολβιλ?Μαλακα τι διαολο ζωη κανεις που τα περνεις στο κρανιο γιαυτο?

Δημοσ.
relax ρε Kaizer...σε λίγο θα τον πεις και Βύντρα! :o :P

Ρε αδελφε ΕΓΩ να ηρεμησω?

Ο αλλος τα πηρε γιατι μπερδεψα στο Σμολβιλ αν εδειχνε το Τεξας ή τον Β.Πολο...πωπω χαμος,σκατα τα εκανα, μην κοιμηθεις αποψε

• Super Moderators
Δημοσ.

ε μπέρδεψες και το episode...δεν θα κοιμηθώ ούτε αύριο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...