V for Vagelis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά, είστε λίγο υπερβολικοί, όχι και κάθε 6 μήνες αναβάθμηση. Άμα πάρεις τώρα ένα καλό PC με κορυφαία κάρτα γραφικών, και σε 2-3 χρόνια από τώρα θα παίζεις παιχνίδια με εξαιρετικά γραφικά, καλύτερα από PS3. Νομίζω ο χειρισμός και το gameplay κάνουν τη διαφορά, ανάλογα με το τι προτιμάει ο καθένας.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 dld hes na peis oti world of warcraft klp klp paixnidia den exoun prosextei idiaitera apo tis etaireies? Οχι,μαλλον το διατυπωσα λαθος. Οταν λεω τις προσεχουν,εννοω οτι οι ανεξαρτητες εταιριες κοιτανε να βγαλουν συνεχως καινουρια παιχνιδια εκει,για να παρουν κομματι απο την πιτα της βιομηχανιας του console gaming που συνεχως μεγαλωνει. Υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος με αποτελεσμα η καθε εταιρια που πουλαει μια κονσολα(sony,ms,Nintendo) να φροντιζει να καλυψει τις τυχων τρυπες που υπαρχουν στην βιβλιοθηκη της καθε κονσολας,και πολλα αλλα. Μην το κοιταμε επιφανειακα. ''ε αφου μπορω να το φτιαξω το pc πιο δυνατο,αρα θα εχει και καλυτερα games.'' δυστυχως δεν παει ακριβως ετσι
SL9S9 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Τελικά ποιό είναι καλύτερο hardware για παιχνίδια; (μην πείτε ότι με pc κάνεις και άλλα πράγματα)Κριτήρια: γραφικά, ταχύτητα (πχ racing games κλπ), cheating (!) 1) PC με μέτρια κάρτα γραφικών 2) PC με ακριβή κάρτα γραφικών 3) ΧΒΟΧ 4) Playstation κλπ Καλύτερα ας απαντήσουν όσοι έχουν και PC και κονσόλα και ακόμα καλύτερα αν συνέκριναν το ίδιο παιχνίδι. Τελικά ακούστηκαν και οι δύο απόψεις υπερ pc και υπερ κονσόλας. H δική μου γνώμη είναι: Το "PC με μέτρια κάρτα γραφικών" νομίζω είναι που χρειάζεται αναβάθμιση καθε χρόνο. Προσωπικά σε C2D 2.13 που πήρα μια 7600GT το NFS 2003 το παίζει ταχύτατα με full options αλλά με το NFS most wanted ζορίζεται. Αρα απορρίπτω το pc με μετρια καρτα - κακώς την αγόρασα. Τωρα για pc με ακριβή κάρτα 300? δεν λέει.. Τοσο κανει το xbox. Κάποτε είδα ενα xbox 360 και είχε φοβερό animation. Δεν ετρεμε τίποτα. Και τα γραφικά μου φανηκαν τελεια συγκρινόμενα με την mid range καρτα μου (πάντα τετοιες έπαιρνα). Οπότε τείνω προς αυτό. Το ps3 θελει τα διπλά λεφτά. θα έχει και διπλάσια ταχύτητα και ποιότητα γραφικών;;; (σιγά).
kostasSTi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μπορεί να μην έχει διπλάσια ταχύτητα, αλλά σίγουρα έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα: blu ray. Αυτό συνεπάγεται καλύτερα γραφικά, αφού θα έχει περισσότερο χώρο να εκμεταλευτεί η εκάστοτε παιχνιδοεταιρία και φυσικά βρίσκεσαι και με κονσόλα (την καλύτερη αυτή τη στιγμή) και με blu ray που στοιχίζει τα ίδια - ίσως και περισσότερα χρήματα - με το PS3...
1980 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ενα high end pc δεν πιανετε απο καμια κονσολα αλλα ειναι κριμα να δινεις τοσα λεφτα για να παιζεις παιχνιδια. παρε μια κονσολα μονταρε την και παιζε. παιχνιδι ειναι να περνας την ωρα σου μην το κουραζεις και πολυ.
kag3to Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 το θέμα είναι πως με το PC ένα παιχνίδι του 2007 (με κάρτα γραφικών π.χ. 8800 ULTRA GTX 768MB) θα το παίζεις με full ανάλυση και full details ενώ ένα παιχνίδι του 2008 θα πρέπει να του χαμηλώσεις λίγο την ανάλυση π.χ. από 1280Χ1024 να το κάνεις 1024Χ768 μέχρι μετά από 3 χρόνια θα θεωρείται "μπακατέλι" και μπορεί το παιχνίδι να το παίζεις με ανάλυση 640Χ480 με detail για γέλιο . Εγώ θα έπερνα πάντος PC γιατί δεν παίζω πολλές ώρες παιχνίδια και μπορείς να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα. Καταλήγοντας άμα είσαι gamer και δεν θες να ξοδεύεις κάθε τόσο λεφτά για αναβάθμιση παίρνεις ένα Playstation 3 και παίζεις τα παιχνίδια του PS1, PS2 και ένα κάρο του PS3 για όσα χρόνια θα βγαίνουνε ... όπως και να το κάνουμε αυτή η λύση συμφέρει και επιπλέον από ότι ακούω τώρα πλέον το PS3 έχει και wireless network άρα θα μπαίνεις και internet και και και...το θέμα είναι όπως μπορείς να βάλεις σκληρό δίσκο στο PS3 και στο XBOX360 μήν το κάνουνε να χρειάζεται να βάλεις και καμία ραμ ή κάρτα γραφικών (αργότερα)
isaias1983 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ola einai thema xrimatwn k ti games sou aresoun perissotero...opote opws panta autes oi sizitiseis den kataligoun pouthena!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.