SL9S9 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Τελικά ποιό είναι καλύτερο hardware για παιχνίδια; (μην πείτε ότι με pc κάνεις και άλλα πράγματα) Κριτήρια: γραφικά, ταχύτητα (πχ racing games κλπ), cheating (!) 1) PC με μέτρια κάρτα γραφικών 2) PC με ακριβή κάρτα γραφικών 3) ΧΒΟΧ 4) Playstation κλπ Καλύτερα ας απαντήσουν όσοι έχουν και PC και κονσόλα και ακόμα καλύτερα αν συνέκριναν το ίδιο παιχνίδι.
kostasSTi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Έχουμε πει κι άλλες φορές οτι τα pc δε συμφερουν πια για παιχνίδια. Αυτό γιατί κάθε μέρα τα γραφικά βαραίνουν και αυτό γιατί κάθε μέρα βγαίνει και μια νέα κάρτα γραφικών, ένας επεξεργαστής ή μια μητρική. Με τις κονσόλες, όταν είναι τελευταία μοντέλα, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει γιατί απλά δεν υπάρχει αναβάθμιση για τις κονσόλες. Οπότε κόβουν το λαιμό τους και στήνουν το παιχνίδι έτσι, ώστε να παίζει στην κονσόλα. Ουσιαστικά οι κοσνόλες στοιχίζουν όσο μια κορυφαία κάρτα ή και λιγότερο! Οπότε είναι μονόδρομος πια. Εκτός αν έχεις σκοπό να αλλάζεις κάρτες κάθε 2 χρόνια. Εγώ έχω ένα PS2 και ένα PSP. Θα περιμένω να πέσει λίγο το PS3 και θα το πάρω. Δεν ξαναρίχνω πολλά χρήματα σε μια κάρτα.
ReZonanZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ενταξει κουφη η ερωτηση σου,ειδικα οταν βαζεις ως επιλογες: PC με μετρια καρτα γραφικων εναντιων PC με ακριβη καρτα γραφικων :? Τα πραγματα ειναι απλα: Ενα PC με δυνατο cpu,καρτα γραφικων,γρηγορη μνημη και σκληρο δισκο δεν μπορει φυσικα να το φτασει καμια κονσολα.Τα pc εξελισονται συνεχεια,καθε λιγο και λιγακι βγαινει καινουριο hardware. Εκει που πονταρουν φυσικα οι κονσολες ειναι η τιμη τους και το γεγονος οτι οταν παρεις μια κονσολα δεν θα χρειαστει να την αλλαξεις μετα απο 1-2 χρονια. Ενω με το PC αν εισαι φανατικος gamer η αναβαθμιση θα γινεται αρκετα συχνα. Οποτε οικονομικα δεν συμφερει και πολυ Απο την αλλη αμα θες να απολαυσεις τα παιχνιδια απο τις κονσολες στο μεγιστο,ε θα παρεις και μια HDTV. Φυσικα το καλυτερο που μπορεις να κανεις αν εχεις λεφτα ειναι να παρεις και PC και κονσολα!
costas_doct Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Λοιπόν εγω έχω ένα X-BOX 360 και σκοπεύω να αγοράσω άμεσα έναν καινούργιο Η/Υ. Η κονσολα κατα τη γνωμη μου εχει τα εξης πλεονεκτηματα: τα παιχνιδια που αγοραζεις και παιζεις τα ευχαριστιεσαι σε full αποδοση και δεν ψαχνεις τι να "κοψεις" ωστε να σου τρεχουν καλα ή και ακομα υποφερτα, δινεις σχετικα λιγα χρηματα και εχεις ενα μηχανημα που αντεχει για τουλαχιστον 3-4 χρονια ή και παραπανω (δειτε PS2), δεν σκοτιζεσαι με service klp (αν χαλασει το στελνεις ως ειναι για φτιαξιμο ή αντικατασταση, συνηθως αν ειναι να παει κατι λαθος στο hardwawre μιας κονσολας αυτο συμβαινει τους πρωτους μηνες οποτε καλύπτεσαι απο την εγγυηση), τελος υπαρχουν παιχνιδια που ειναι πιο διασκεδαστικο να τα παιζεις σε κονσολα παρά σε Η/Υ (για να μην αναφερω και το on-line κομματι του θεματος στο οποιο η Microsoft για το 360 εχει κανει καταπληκτικη δουλεια). Υπαρχει όμως ενα μεγαλο μειoνεκτημα και αυτο εχει να κανει με τις τιμες των παιχνιδιων. Σχεδον σε ολες τις κονσολες τα καινουργια παιχνιδια δεν κανουν κατω απο 65 ευρω στην καλυτερη. Προσωπικα μου αρεσει να δοκιμαζω αρκετα παιχνιδια. Σκεφτειτε οτι εχω περιπου 10 παιχνιδια για 360 και για αυτα εχω δωσει περι τα 500 ευρω! Τα λεφτα νομιζω πως ειναι αρκετα. Για να μην αναφερω και το σοκ που επαθα οταν πηγα να παιξω COD2 με αναλογικο μοχλο και οχι με mouse και keyboard (μου πηρε κανα μηνα να το συνηθισω και αλλο τοσο για να παιζω καλα). Επειδη θεωρω τον εαυτο μου gamer πρωτα απ'ολα και μετα οτι αλλο, ειλικρινα δεν μπορω να πω τι ειναι καλυτερο. Αν ομως επρεπε να επιλλεξω μονο ενα, τοτε ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα επελεγα την λυση ενος καλου Η/Υ.
Konnosgeros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Επειδη έχω λιώσει και πολλες κονσόλες αλλά και ΗΥ να πω την ταπεινή μου γνώμη. Σίγουρα ένας ΗΥ με κορυφαία κάρτα γραφικών,επεξεργαστή.μνήμη κ.λ.π. είναι δύσκολο να χτυπηθεί από κονσόλα.Βέβαια θέλει πολλα λεφτά και μετά από ένα χρόνο το πολύ θα θες πάλι αναβάθμιση για να πιάνεις αποδόσεις στα κορυφαία παιχνίδια. Από την άλλη για μένα υπάρχει το PS3.Ένα πολύ δυνατό μηχάνημα που χτυπάει στα ίσα τους ΗΥ.Θα μου πεις είναι ακριβό για κονσόλα.Σκέψου τα εξής.Για να πάρεις τώρα Blu-ray θες τα ίδια και παραπάνω λεφτά με το PS3.Και κάποια στιγμή θα πάρουμε όλοι λίγο πολύ.Οπότε παίρνεις σε πολύ καλή τιμή και μια τρομερή κονσόλα (για μένα την καλύτερη και σαν μηχάνη αλλά και από παιχνίδια,και θα φανεί αυτό,είναι ακόμη στην αρχή του.Είμαι φανατικός του PS,φαίνεται; ) και Blu-ray.
kag3to Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 εγώ ψηφίζω κονσόλα και μάλιστα playstation 3 γιατί στο pc όπως αναφέρουν τα παιδιά τα παιχνίδια όσο παιρνάει ο καιρός έχουν και περισσότερες απαιτήσεις και κάθε χρόνο πρέπει να κάνεις upgrade το pc σου και κάθε 3 χρόνιο καινούργιο pc.π.χ. από AGP σε PCI, από IDE σε Sata κλπ
Tzimmys Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Επειδη έχω λιώσει και πολλες κονσόλες αλλά και ΗΥ να πω την ταπεινή μου γνώμη. Σίγουρα ένας ΗΥ με κορυφαία κάρτα γραφικών,επεξεργαστή.μνήμη κ.λ.π. είναι δύσκολο να χτυπηθεί από κονσόλα.Βέβαια θέλει πολλα λεφτά και μετά από ένα χρόνο το πολύ θα θες πάλι αναβάθμιση για να πιάνεις αποδόσεις στα κορυφαία παιχνίδια. Από την άλλη για μένα υπάρχει το PS3.Ένα πολύ δυνατό μηχάνημα που χτυπάει στα ίσα τους ΗΥ. Απ 'ότι καταλαβαίνω έχεις τη γνώμη ότι οι κονσόλες είναι κατώτερες σε ότι αφορά τα παιχνίδια. Εντελώς λάθος, ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Η γνώμη μου τώρα, είναι ότι αξίζει καλήτερα το pc, γιατί εντάξει θα χάνεις λίγο στα παιχνίδια σε σχέση με την κονσόλα, αλλά με το pc μπορείς να κάνεις και ένα κάρο άλλα πράγματα που δε μπορείς με τη κονσόλα.
Konnosgeros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Tzimmys κατάλαβες τελείως λάθος.Ίσα-ίσα που είμαι υπέρ της κονσόλας.Είναι σίγουρο ότι το κορυφαίο παιχνίδι για ΗΥ τώρα με εναν κορυφαίο ΗΥ μάλλον αποδιθει καλύτερα από κονσόλα.Αλλά για να το πετύχεις αυτό σε 6-9 μήνες μετά θα πρέπει να ρίξεις πάλι λεφτά στον ΗΥ.Ενώ οι κονσόλα ποσφέρι με το πέρασμα του χρόνου όλο και καλύτερες σπιδόσεις στα παιχνίδια μέχρι να καταφέρουν οι προγραμματιστές να χρησιμοποίησουν όλες τις δυνατότητες της. Εννοείται ότι μπορείς να κάνεις ένα κάρο πράματα με τον ΗΥ, αλλά δεν συγκρίνουμε αυτό.Όσον αφορά το φάσμα των παιχνιδιών συγκρίνουμε.Αν και πλέον και οι κονσόλες προσφέρουν πολλά έξτρα πραματάκια.
isaias1983 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Loipon an exeis lefta gia xodema kathe 6 mines pare high end pc k teleiwse.an den exeis lefta pare mia konsolitsa k teleiwse i ipothesi.oi konsoles pote den tha ftasoun ta grafika tou pc.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Eπειδη τα παιχνιδια ομως δεν ειναι μονο γραφικα,αν θες ενα συστημα το οποιο θα ξερεις οτι οι εταιριες θα το ''προσεχουν'' ιδιαιτερα(με οτι αυτο συνεπαγεται),διοτι εκει υπαρχει το χρημα,τοτε θα επιλεξεις κονσολα.
Galis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 εγω εχω και pc και xbox360 και τα γραφικα του xbox δεν παιζονται.Κλασεις ανωτερα.Ας δουμε τι θα γινει και με το dx10
isaias1983 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 dld hes na peis oti world of warcraft klp klp paixnidia den exoun prosextei idiaitera apo tis etaireies?apla oi konsoles kata tin gnwmi mou prosferoun ligo pio arcade paixnidi enw ta pc pio poli strategy k rpg.
isaias1983 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 galis tha mas trelaneis?to xbox360 kalitera grafika apo to pc?
seventh_son Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 PC kai pali PC. giati poli apla ena high end PC tha einai klaseis anotero apo mia konsola. Ase pou oi gavakes sta pc einai para polloi kai ftiaxnoun patches gia ola ta games sto tsak mpam. des px ti douleia exoun kanei sto evo patch v1.3 sto pro kai pes mou an mporeis na to kaneis se oxi tsiparismeni konsola. Den tithetai thema. San na paizeis allo paixnidi einai .
Stormwatch Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 galis tha mas trelaneis?to xbox360 kalitera grafika apo to pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.