Προς το περιεχόμενο

Κινητό ala American style

LaNel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έλεος!!!

Μπορεί κάποιος να σχολιάσει το θέμα που έθεσα και όχι να ασκεί κριτική στο που πετάω εγώ η και άλλοι τα χρήματα μας!!

Ας μου πει κάποιος πως του φαίνεται αυτό το διαφορετικό στυλ κινητού το οποίο αργά η γρήγορα θα έρθει και στην Ελλάδα…γιατί σαν την κατανάλωση της Ελλάδας (σε κινητά) δεν υπάρχει άλλοι χώρα (θέλω να πιστεύω) οπότε να το αναμένομε και αυτό το στυλ παράλληλα με αυτά που έχουμε πλέον συνηθίσει και ίσως και βαρεθεί!

Εξάλλου ποιος μας λέει ότι ι T-Mobile δεν θα διορθώση αργά η γρήγορα το θέμα της κάμερας και ίσως προσθέσει και κάτι ποιο πρωτοποριακό?!

Δημοσ.

Ean einai ftiagmeno mono gia Ameriki 8a exeis provlimata.

Kyriotero pistevw 8a einai to oti den ypostirizei EU protypa sta diktya kai edw sthn ellada 8a exeis provlima efoson den ypostirizei to GSM 900.

Episis den mas eipes giati to 8eleis, gia na tin spas stous allous kai na poulas mourh :-P i to 8eleis giati stelneis sinexws SMS, milas 60 wres ton mina k mpeneis sto internet klp klp

Mionektima episis vlepw oti exei mono 3 imeres anamoni (Standby time).

Giati den protimas kapio allo pio gnwsto montelo sthn ellada,

pou exei dokimastei kai exei kai antiprosopia edw se periptosi pou sou xalasei kati na exeis to kefalaki sou ysixo...

...Kai an to pareis... Kalh tyxh me oti sou prokipsei.

Δημοσ.

Tο καλυτερο που εχεις να κανεις Lanel ειναι να στειλεις ενα mail ρωτωντας ακριβως οτι θες στην t mobile, στο customer support, παω στοιχημα οτι θα τσακιστουν να σου απαντησουν.

Πες τους οτι εδω δουλευουμε με GSM 900 -1800 και 3g. :)

Δημοσ.

εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το κινητό που σκέφτεσαι να αγοράσεις..

Απο συμβατότητα μάλλον θα απογοητευτείς επειδή δεν αναφέρει ότι είναι tri-band ώστε να δουλέψει και στα ελληνικά δύκτια..

Είχα ψώνιο με κινητά και PDA με Windows Mobile με word, excel διάφορα προγράμματα, wi-fi (δεν τα χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ!!!) και δεν συμμαζεύεται. αλλά έχω απογοητευτεί και το επόμενο κινητό μου θα είναι Νοκια με symbian λειτουργικό..μου έχει λείψει κάτι πιο φιλικό προς το χρήστη, πιο κομψό και με καλύτερη μπαταρία..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...