Προς το περιεχόμενο

Κινητό ala American style

LaNel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά είμαι πολύ πωρωμένη με τα κινητά!

Οφείλω να ομολογήσω ότι σχεδόν κάθε 2μηνω αλλάζω κινητό αγοράζοντας το τελευταίο μοντέλο !Βέβαια σημειωτέο ότι παραμένω πάντα πιστή στην

Sony Ericsson.

Εχθές λοιπόν χαζεύοντας κάποια χαζο-site με gossips διάσημων εντόπισα

το SideKick 3 της T-Mobile (http://www.t-mobile.com/shop/phones/detail.aspx?tp=tb2&device=7a083f08-7f33-4941-ba63-d6904503dc71).

Ομολογώ ότι έπαθα σοκ!:shock:

Είναι τρέλα…και έχει επίσης πολλές δυνατότητες αν και είναι λίγο μεγαλούτσικο :roll:,

αυτό που πρέπει να επισημάνω είναι ότι

είναι και λειτουργικό σε σχέση με το Q-Tec που έχει touch screen και

δεν είναι καθόλου βολικό γιατί το δουλεύεις με στυλό. Επίσης από τι διάβασα

σε ένα γερμανικό Site της T-Mobile είναι και αρκετά

οικονομικό 395€

(αν πάμε πχ. Να το συγκρίνουμε με το Ρ900 της Sony Ericsson που είναι παρόμοιο και κοστίζει πάνω από 600€).:lol:

Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι αν ξέρει κανείς κατά πόσο

είναι συμβατό στην Ελλάδα και το ρωτάω αυτό γιατί δεν υπάρχον

αυτά τα κινητά εδώ , όποτε όποιος το θελήσει θα χρειαστεί να το παραγγείλει από το εξωτερικό.

Δεν ξέρω τι άποψη έχετε εσείς παντός εμένα μου αρέσει παρά πολλή! :wink:

Δημοσ.

προσωπικα εμενα που εχω την ιδια τρελλα με σενα [τα τελευταια 3 χρονια εχω αλλαξει 22 κινητα ολα ανω των 500 ευρω το καθενα]δεν μου λεει τιποτα

σαν κινητο.

δεν επιτρεπεται σημερα κινητο να βγαινει στην παραγωγη με τοσο μικρηs αναλυσηs καμερα[1,3].

θασου ελεγα να περιμενειs μερικουs μηνεs και να παρειs το iphone τηs apple

και το οποιο δεν εχει σχεση με οτι κινητο εχει κυκλοφορησει μεχρι σημερα στην παγκσμια αγορα.

ειναι ο προπομποs πιστευω των windows surface.

Δημοσ.

Μπράβο έτσι πλουτίστε τις εταιρίες!!!Εσύ δηλαδή τι θές ψυφιακή μηχανή;Ότι κινητό και να έχεις φίλε της πλάκας <<κάμερα>> είναι!

Δημοσ.

Διαφωνώ σε όλα. Νοοτροπία έλληνα να αγοράζει συνέχεια τα καλύτερα κινητά. Τζάμπα λεφτά πετάς.

Δημοσ.
αυτό που πρέπει να επισημάνω είναι ότι

είναι και λειτουργικό σε σχέση με το Q-Tec που έχει touch screen και

δεν είναι καθόλου βολικό γιατί το δουλεύεις με στυλό.

Έχω το Q-Tek 2020i, στο οποίο το στυλό το χρησιμοποιώ μόνο όταν θέλω να κάνω reset.

Για όλες οι λειτουργίες στην οθόνη χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου.

Δημοσ.
Διαφωνώ σε όλα. Νοοτροπία έλληνα να αγοράζει συνέχεια τα καλύτερα κινητά. Τζάμπα λεφτά πετάς.

Θα συμφωνησω. Εχω να σκασω λεφτα για κινητα απο το 1998 δεν σας το παιζω εξυπνος αλλα ανακαλυψα καλυτερους τροπους να τρωω τα λεφτα μου

Δημοσ.

Κοιτά να δεις το να αγοράζει κανείς καλά κινητά σε τακτά χρονικά διαστήματα δεν είναι κατακριτέο…

άλλοι τα σκάνε σε Αξεσουάρ για το PC (μνήμες κτλ),

άλλοι σε ρούχα.

Ο καθένας κάνει ότι θέλει με την τσέπη του …;-)

Δημοσ.

kala to prohgoumeno montelo pou eixate ti to kanete to vazete se ena sandwitch kai to trwte?h to xarizete san dwro?vevea einai san na sou dinoun mia mhxanh pou alethei xartonomismata...kalh oreksh pedia

Δημοσ.

μη ξεκινήσει και αυτό το thread με επικρίσεις του τι κάνει τα λεφτά του ο καθένας. μαγκιά και καουμποϊλίκι σε όποιον τα έχει να τα τρώει στα μπουζούκια, στις γκόμενες/ους, στις 8800gtx, στα κινητά, στις ζάντες ή όπου γουστάρει. δε πρόκειται να λύσουμε το πρόβλημα του υπερκαταναλωτισμού μας εδώ...

Δημοσ.

Ετσι, χωστε ολοι, χωρις να κανετε καν μια προσπαθεια να απαντησετε στο θεμα που αποφασισατε να ποσταρετε.

Τα sidekick νομιζω οτι τα αγοραζεις αναγκαστικα με συμβολαιο, , για αυτο και δε συμφερει, πολυ μανουρα.

Αν καποιος ξερεις περισσοτερα, σχετικα με το θεμα, ας απαντησει.

p.s. Σιγουρα η αναλυση της καμερας ειναι πολυ μικρη, μονο για mms θα βολεψει.

Δημοσ.

η κοπελλα εθεσε ενα θεμα.

εσεισ το πηγατε αλλου.

απο την στιγμη που ο καθενασ εχει ενα χομπυ μαγκια του.

εαν ο αλλοσ δεν εχει την δυνατοτητα να αγορασει ενα ακριβο κινητο δεν σημαινει οτι πρεπει να κατακρινει και αυτον που μπορει να το αγορασει.

εγω γουσταρω τα χρηματα που μου περισσευουν να τα χωνω στα κινητα.

γουστο μου.

οτι ειναι λεφτα τσαμπα το ξερω αλλα πεστε μου τι δεν ειναι λεφτα τσαμπα;

τα εξτρα που ριχνουμε ολοι στα pc;

τα ακριβα ρουχα που ολη η πιτσιρικαρια θελει να ντυνεται με επωνυμα;

πιστευω λοιπον οτι μπορει να μασ δωσει χαρα,δεν θα πρεπει καποιοσ με διαφορετικα γουστα να το κατακρινει.

καλο λοιπον θα ειναι να αφησουμε τισ κριτικεσ και να μιλαμε για το κυριωσ θεμα.

Δημοσ.

ok ola kala..fysika kai o kathenas xalaei ta lefta tou opou thelei afou einai dika tou.fenete omws den sas pirazei pou exoume gemhsei me afhses ths vodafone kai to thewroume fysiologiko na mas vovardizoun kai na mas kanoun plysh ekgefalou me ta symvolea tous kai to poios tha meiwsei ena lepto tis xrewseis,alla mallon kseroun ti zwa hmaste enow koinwnika zwa opote h asyrmath epikoinwnia einai epibevlimenh ,ti na pw sas efxomai na allazete knt kai gfx pio syxna apo oti eswrouxo afou sas gemhzei ,olopsyxa..OVER

Δημοσ.

τα ιδια δεν κανουν και οι παροχοι ιντερνετ;

δεν τρεχουμε ολοι να μπουμε σε ιδιωτικα δικτυα;

οπωσ βλεπεισ ολα ειναι το ιδιο πραγμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...