Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασια 6700

FireJim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα ενςν 6700 και του του εβαλα ανεμιστηρα απο 6600 με τις παστουλες του και τα ολα του και βλεπω μεγαλες θερμοκρασιες οταν παιζω διαφορα παιχνιδια. Idle εχω γυρω στους 42 βαθμους και full load ανεβαζει μεχρι και 57. :-? Η ψυκτρα ειναι συνεχεια πεντακαθαρη αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιαιτ τοσο μεγαλη θερμοκρασια. Καμια ιδεα;

Δημοσ.

παιδια τις θερμοκρασιες πως τις βλεπετε?

με καποιο software? αν ναι ποιο?

και πως γινετε? τα συστηματα μας. μητρικες, επεξεργαστες εχουνε σένσορες?

Δημοσ.

Θερμοκρασίες μπορείς να δεις και με το everest home & ultimate edition και με το siw (system information for windows). Παίρνουν πληροφορίες από το bios.

Δημοσ.

dokimasa na bgalw to plaino skepasma tou koutiou kai pali 8ermokrasies megales.an exei kaneis ton 6700 na moy pei ti 8ermokrasies toy bgazei 8a voh8ouse. egw xhsimopoiv to asus probe 2.

Δημοσ.

Το να μετράς τις θερμοκρασίες με το PC Probe, κλπ κλπ προγράμματα που μετράνε τις θερμοκρασίες από τους ενσωματωμένους thermistors της μητρικής είναι ανώφελο και οποιοδήποτε συμπέρασμα είναι άκυρο.

Πρώτα από όλα δες την πραγματική θερμοκρασία του επεξεργαστή με το CoreTemp ( http://thecoolest.zerobrains.com/CoreTemp ).

Και κατά δεύτερον, max load πραγματικής temp ( CoreTemp ) κάτω των 70C είναι normal, και ok.

( Δεν πιστεύω να περιμένεις να έχεις max load στους 40C με την μαμίσια ψύχτρα έτσι ? )

Δημοσ.

Αν όλα τα άλλα (εξαερισμός, θερμοκρασία δωματίου κλπ) είναι ΟΚ, τότε δεν πατάει καλά η ψύκτρα στον επεξεργαστή... Ξαναδοκίμασε...

Βάλε πολύ λίγη πάστα... Οι θερμοκρασίες που γράφεις είναι αδικαιολόγητες...

Δημοσ.
Αν όλα τα άλλα (εξαερισμός, θερμοκρασία δωματίου κλπ) είναι ΟΚ, τότε δεν πατάει καλά η ψύκτρα στον επεξεργαστή... Ξαναδοκίμασε...

Βάλε πολύ λίγη πάστα... Οι θερμοκρασίες που γράφεις είναι αδικαιολόγητες...

LOL,whatever.Για να καταλαβω λιγο τι θα επρεπε να εχει 15 idle και 25 full load με την θρμοκρασια να χτυπαει 30+ αυτες τις μερες?

Δημοσ.

Όχι και 15 idle ρε φίλε. Ψύξη με άζωτο έχεις? 40 πρέπει να είσαι πάνω κάτω σε idle και 50-60 σε full ανάλογα με τον αέρα που κυκλοφορεί στο κουτί σου και φυσικά με τη θερμοκρασία δωματίου. Βέβαια αυτό αλλάζει ανάλογα με τη cpu...

Δημοσ.

Ολοι οι παραπάνω σωστοί, ειδικά ο billpeppas !!!! Παρ'όλα αυτά εγώ full load 54-55 σε boosted 4300 με 1 ανεμιστήρα μόνο στην πίσω πλευρά του κουτιού (λάτρης της ησυχίας γαρ...). Τώρα όπως θέλει ο καθένας το βλέπει...<smile>

Δημοσ.
Όχι και 15 idle ρε φίλε. Ψύξη με άζωτο έχεις? 40 πρέπει να είσαι πάνω κάτω σε idle και 50-60 σε full ανάλογα με τον αέρα που κυκλοφορεί στο κουτί σου και φυσικά με τη θερμοκρασία δωματίου. Βέβαια αυτό αλλάζει ανάλογα με τη cpu...

Αρα που καταληγουμε?Οτι η θερμοκρασια ειναι απολυτως φυσιολογικη :P

Δημοσ.
dokimasa na bgalw to plaino skepasma tou koutiou kai pali 8ermokrasies megales.an exei kaneis ton 6700 na moy pei ti 8ermokrasies toy bgazei 8a voh8ouse. egw xhsimopoiv to asus probe 2.

τον εχω και εγω και χρησιμοποιω το pc probe||.

εμενα οι θερμοκρασιεσ μου ειναι μεταξυ 43-48 και για την CPU και για την μητρικη.

βεβαια ειναι και η ζεστη που εχουμε αυτην την περιοδο,γιατι πριν 1 μηνα

κυμαινομουνα μεταξυ 38-42.

δεν νομιζω οτι ειναι θεμα σκονησ ,αλλα ζεστησ.

δοκιμασε το με το air-codition και θα δεισ οτι θα πεσει.

υποψιν οτι εγω εχω και 4 ανεμιστηρεσ και παλι 43-48 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...