Προς το περιεχόμενο

πως κανω την συνδεση?

kambia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προ ημερων αγορασα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806154.

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω πως κανω την συνδεση των δυο ανεμηστηρων που ρυθμιζονται μεσω του διακοπτη. Δηλαδη πρεπει να κοψω το καλωδιο και να συνδεσω μονο το μαυρο και το κοκκινο? Το λευκο καλωδιο θα μεινει ελευθερο?:confused:

Η συνδεσμολογια ειναι εδω http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=1&code=017

Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Δημοσ.

Όπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα της Zalman, στο πάνω αριστερό μέρος του panel συνδέεις τη παροχή ρεύματος από το τροφοδοτικό και δεξιά τα βύσματα των ανεμιστήρων, που θα ελέγχονται από το panel με τα καλώδια που σου παρέχονται (απ' όσο βλέπω). Πόσους ακροδέκτες έχουν αυτά τα βύσματα;

Δημοσ.

Το προβληματισμος μου δεν ειναι για αυτα τα βυσματα αλλα για αυτα που ειναι πανω απο το βυσμα της παροχης του ρευματος. Ειναι αυτο που στο σχεδιαγραμμα ειναι σε κυκλο. Τα 2 12βολτα fan που θελω να συνδεσω εκει εχουν 3 καλωδια που καταληγουν στο βυσμα. Θα κοψω την ακρη και θα συνδεσω το κοκκινο και το μαυρο μονο? Το λευκο ελευθερο θα ειναι?

Δημοσ.

Εννοείς αυτά για τον έλεγχο των fans 5 & 6. Προφανώς το λευκό θα μείνει ελεύθερο. Για να μη καταστρέψεις τα καλώδια των ανεμιστήρων, ψάξε μήπως βρεις κανένα προσαρμογέα ή προέκταση και κόψε τον άχρηστο ακροδέκτη

Δημοσ.

ΟΚ ευχαριστω για την βοηθεια.

Κατι αλλο (ισως λιγο χαζο:oops:), στα βυσματα απο 1 εως 4 η καθε εξοδος ειναι 7 volt. Αν συνδεθουν σε αυτες ανεμηστηρες ρυθμιζομενοι απο 5 αθορυβοι εως 12βολτοι θα υπαρχει προβλημα?

Δημοσ.

Πρoβλημα δεν υπάρξει, αλλά οι ανεμιστήρες δεν θα λειτουργούν στο μέγιστο.

Tο μέτρησες με τους ανεμιστήρες συνδεδεμένους;

Δημοσ.

Μη κάνεις καμιά βλακεία και κόψεις τα καλώδια. Αυτές οι δύο θέσεις με τους διακόπτες που έχουν 2 υποδοχές, είναι για ανεμιστηράκια με δύο μόνο καλώδια, συνήθως τα παλιά και αυξομειώνει την ένταση παίζοντας με τα volt που του δίνει (5-12).

Χρησιμοποίησε τις άλλες θέσεις.

Δημοσ.

Ακομα δεν εχω συνδεσει τιποτα. Αν και στην τελικη μου φαινεται οτι τζαμπα το αγορασα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.
Ακομα δεν εχω συνδεσει τιποτα. Αν και στην τελικη μου φαινεται οτι τζαμπα το αγορασα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Η αλήθεια είναι πως και για μένα τελικά ήταν τζάμπα αγορά.

Πάντως ότι θες να ρωτήσεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...