kambia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Προ ημερων αγορασα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806154. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω πως κανω την συνδεση των δυο ανεμηστηρων που ρυθμιζονται μεσω του διακοπτη. Δηλαδη πρεπει να κοψω το καλωδιο και να συνδεσω μονο το μαυρο και το κοκκινο? Το λευκο καλωδιο θα μεινει ελευθερο? Η συνδεσμολογια ειναι εδω http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=1&code=017 Ευχαριστω εκ των πρωτερων
merkoutio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Όπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα της Zalman, στο πάνω αριστερό μέρος του panel συνδέεις τη παροχή ρεύματος από το τροφοδοτικό και δεξιά τα βύσματα των ανεμιστήρων, που θα ελέγχονται από το panel με τα καλώδια που σου παρέχονται (απ' όσο βλέπω). Πόσους ακροδέκτες έχουν αυτά τα βύσματα;
kambia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Το προβληματισμος μου δεν ειναι για αυτα τα βυσματα αλλα για αυτα που ειναι πανω απο το βυσμα της παροχης του ρευματος. Ειναι αυτο που στο σχεδιαγραμμα ειναι σε κυκλο. Τα 2 12βολτα fan που θελω να συνδεσω εκει εχουν 3 καλωδια που καταληγουν στο βυσμα. Θα κοψω την ακρη και θα συνδεσω το κοκκινο και το μαυρο μονο? Το λευκο ελευθερο θα ειναι?
merkoutio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Εννοείς αυτά για τον έλεγχο των fans 5 & 6. Προφανώς το λευκό θα μείνει ελεύθερο. Για να μη καταστρέψεις τα καλώδια των ανεμιστήρων, ψάξε μήπως βρεις κανένα προσαρμογέα ή προέκταση και κόψε τον άχρηστο ακροδέκτη
kambia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ΟΚ ευχαριστω για την βοηθεια. Κατι αλλο (ισως λιγο χαζο:oops:), στα βυσματα απο 1 εως 4 η καθε εξοδος ειναι 7 volt. Αν συνδεθουν σε αυτες ανεμηστηρες ρυθμιζομενοι απο 5 αθορυβοι εως 12βολτοι θα υπαρχει προβλημα?
merkoutio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Πρoβλημα δεν υπάρξει, αλλά οι ανεμιστήρες δεν θα λειτουργούν στο μέγιστο. Tο μέτρησες με τους ανεμιστήρες συνδεδεμένους;
Tzimmys Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μη κάνεις καμιά βλακεία και κόψεις τα καλώδια. Αυτές οι δύο θέσεις με τους διακόπτες που έχουν 2 υποδοχές, είναι για ανεμιστηράκια με δύο μόνο καλώδια, συνήθως τα παλιά και αυξομειώνει την ένταση παίζοντας με τα volt που του δίνει (5-12). Χρησιμοποίησε τις άλλες θέσεις.
kambia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Ακομα δεν εχω συνδεσει τιποτα. Αν και στην τελικη μου φαινεται οτι τζαμπα το αγορασα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Tzimmys Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Ακομα δεν εχω συνδεσει τιποτα. Αν και στην τελικη μου φαινεται οτι τζαμπα το αγορασα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Η αλήθεια είναι πως και για μένα τελικά ήταν τζάμπα αγορά. Πάντως ότι θες να ρωτήσεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.