apoikos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Αγαπητοί συμφορουμίτες, αγαπητές συμφορουμίτισσες, Την ερχόμενη Παρασκευή, 15/6/2007, οργανώνεται μια ημερίδα στο ΕΜΠ με θέμα «Ελεύθερο Λογισμικό και Εναλλακτικές Τεχνολογίες». Την ημερίδα οργανώνει η Κοινότητα Ελεύθερου Λογισμικού ΕΜΠ, με σκοπό την προώθηση του Ελεύθερου Λογισμικού και των Εναλλακτικών Τεχνολογιών τόσο μέσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα του ΕΜΠ, όσο και εκτός αυτής. Τα θέματα που θα θιγούν είναι πολλά, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και workshops. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ. Σας περιμένουμε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 καλή επιτυχία ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Aν ήμουν Aθήνα, θα περνούσα για ένα καφέ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiossif Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Και εμείς εκεί θα είμαστε. Όσοι οι πιστοί προσέλθετε... chiossif + kalxas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μάλλον και εγώ εκεί θα είμαι. Εκτός απροόπτου. Που ακριβώς θα γίνει; Στην Πατησίων; Σε κάποιον συγκεκριμένο χώρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_koulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εύγε, θα έρθω και γω. Μπράβο στο F.o.s.s Ntua και τους διοργανωτές. Ωστόσο στεναχωριέμαι όταν βλέπω τέτοια posts http://javapapo.blogspot.com/2007/06/blog-post_5363.html , πριν ακόμα γίνει η ημερίδα. Βεβαια ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει τη γνώμη του. Ακόμα δεν άρχισε η ημερίδα και βγήκαν οι κακές γλώσσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javanidhs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 καλά αν εισαι κομπλεξικός θα το εκλάβεις ως αρνητικό. Δεν νομίζω ότι λέω κάτι παραλογο! Δηλαδή ελεος αν διαβάσεις στο κείμενο υπάρχουν 2 προτροπες για να παει κάποιος..δεν εχουμε δικαίωμα να πουμε την άποψη μας; το μόνο που ειπα ειναι οτι θα ηθελα να παω και εγω αλλα δυστηχώς προσωπικά πιστευω η μερα η ωρα και ο τοπος ειναι άστοχος! Μιλάω απο την σκοπιά του εργαζόμενου και όχι του φοιτητή που εχει ελευθερία με τις ώρες και τις μετακινήσεις! Λιγο μυαλό θέλει, αλλά μάλλον δεν διαβάζεις σωστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Παρακαλώ να μην επεκταθούν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί (κομπλεξικός κλπ). @javanidhs: Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, και δη στην κοινότητα του ΕΜΠ, αλλά προφανώς και είναι οποιοσδήποτε ευπρόσδεκτος (και θα χαρούμε πολύ να δούμε κόσμο εκτός ΕΜΠ). Σκοπός της είναι να προβάλλει το Ελεύθερο Λογισμικό και τις Εναλλακτικές Τεχνολογίες σε μια κοινότητα η οποία κανονικά θα έπρεπε ήδη να τα έχει αγκαλιάσει. Ως εκ τούτου ποντάρουμε στο ότι ο κόσμος που θα είναι ήδη στο campus θα κάνει τον κόπο να περάσει μια βόλτα να δει τι ακριβώς γίνεται σε αυτήν την ημερίδα. Με το να την οργανώναμε Σάββατο ή Κυριακή απόγευμα, σε ένα άδειο campus, καταλαβαίνεις ότι δε θα είχε την απήχηση που ελπίζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_koulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι ούτε να υποτιμάς τους συμφορουμίτες σου. Ναι το διάβασα το post σου, και είπα τι γνώμη μου, οπως ακριβώς έκανες και συ.Ωστόσο σαν developer που είσαι και αφού το βλέπεις απο τη σκοπιά του εργαζόμενου και θέλεις να πας, θα μπορούσες να κανείς μια θυσία και να παραβρίσκεσαι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 apoikos, που ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javanidhs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 @apoikos ναι συγνώμη ποτε δεν ημουν σωστός με τους pollitical correct τονους των forum! λοιπόν ειναι φανερό ότι απευθύνεται σε φοιτητές, αλλα εγω δεν το έγραψα για φοιτητές. πολυ σωστά αναφέρεις ότι το ΣΚ ένα άδειο Campus δεν έχει νόήμα Μερικοί απο τους ομιλητές μου ειναι ηδη γνωστοί τους ξέρω.Αλλά ο προβληματισμός μου όπως και παλιά είναι ότι τελικά και εμείς οι επαγγελματίες έχουμε ανάγκες ενημέρωσης, και σίγουρα ολοι εχουν να κερδίσουν όταν και οι άνθρωποι της αγοράς μπορούν να συμμετέχουν και να δώσουν και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους. Να υποθέσω ότι τα ατυχή σχόλια για την άποψη μου, προέρχονται μάλλον απο ανθρώπους που δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά εργασίας - και δεν καταλαβαίνουν το πραγματικά προβληματισμό- ΓΙΑΤΙ εχει τοσο μεγάλη σημασία η άδεια - το μέρος κτλ κτλ. Eventually θυσία δεν μπορεί να γίνει αν και πάλι νομίζω ότι δεν θα καταλάβεις μιας και εισαι σε άλλο Context η να στο πω πιο linux άλλο runlevel! Τέλος θεωρώ, τον χαρακτηρισμό κομπλεξισμό το ιδιο κακό με την άποψη ΄κακές γλώσσες και κακές απόψεις' ενώ αν διαβάσεις προσεκτικά θα πιάσεις το νόημα!! Ας προσέχετε τι γράφεται για να μην δημιουργούνται flames! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 @firewalker: http://foss.ntua.gr/wiki/index.php/15-06-07 ;-) @javanidhs: Σε έναν χώρο όπου η επαφή γίνεται μέσω ενός απρόσωπου και ανώνυμου μέσου (internet - πληκτρολόγιο), οφείλεις να είσαι πολιτικά ορθός προς αποφυγίν παρεξηγήσεων. Το ότι κάποιοι άλλοι δεν είναι, δε σημαίνει ότι πρέπει όλοι να το κάνουμε ρημάδι το μαγαζί με τον κλασσικό ελληνικό τσαμπουκά του «εσύ άρχισες πρώτος». bottom-line: Τι να κάνουμε, δυστυχώς δεν μπορούν μια ζωή να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Η ημερίδα έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό, απευθύνεται σε 10.000 άτομα που θα είναι εκείνη την ώρα στο campus και σε οποιονδήποτε άλλο έχει τη θέληση / δυνατότητα να έρθει. Στο κάτω-κάτω κάνουμε ακριβώς αυτό που λες στο blog σου: παρέχουμε την ημερίδα και τα αντίστοιχα ερεθίσματα στην κοινότητα του ΕΜΠ, κάτι το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει από καιρό. Επομένως η ημερίδα δεν είναι «προβληματική», απλά είναι οργανωμένη με διαφορετικά κριτήρια από τα προσωπικά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_t Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο ισόγειο της κεντρικής βιβλιοθήκης του ΕΜΠ στην πολυτεχνιούπολη Ζωγράφου! Ελπίζω να δώσουν το παρόν όσο το δυνατόν περισσότερη καθώς πρόκειται για μία πραγματικά πολύ αξιόλογη προσπάθια.. Θα σας δω εκεί!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.