Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες Prescott

kostasSTi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ύστερα από προτροπή του φίλου GeorgeMan, έφτιαξα ένα σερβεράκι με ένα celedon d 2.53 prescott το οποίο είναι με μαμά ψύκρα. Αυτή λοιπόν, δεν έχει γενικότερα θόρυβο, αλλά μόλις ανεβάσει ο επεξεργαστής ακούγεται αρκετά και είναι ενοχλητικό να το έχεις δίπλα στο κεφάλι σου. Έχω λοιπόν μια ψύκτρα με ρυθμιζόμενο ανεμιστηράκι και σκέφτομαι να τη βάλω. Ξέρουμε μέχρι τι θερμοκρασίες πρέπει να δουλεύει αυτή η cpu?

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα KostasSti!

Ο δικος μου CeleronD (2,8 ) δουλευει στους 35 βαθμους με τη μαμα ψυκτρα, στους 42 σε φουλ λοαντ.

Επισης, στα 3,9Ghz(!), οπου παει επισης με τη μαμα ψυκτρα και χωρις να ανεβασω vcore ειναι 40 idle και 54 full load και λειτουργει ομαλοτατα.

Γενικα ειναι σχετικα κρυοι επεξεργαστες (εξελιγμενοι Prescot), προσεξε μην παει πανω απο 55-60 σε φουλ λειτουργια για να εισαι καλυμενος 100% και να μην ανησυχεις για τυχον ζορισμα του επεξεργαστη.

Επισης, να αναφερω οτι ο δικος μου, απο λαθος μου, για μερικα λεπτα δουλευε και στους 86°C (!), και ακομα λειτουργει μια χαρα. :) Σκυλί. :)

Δημοσ.

GeorgeMan να σε ρωτίσω κάτι αλλά λίγο άχετο με το topik. Εγώ έχω Πεντιουμ4 στα 2,4 αλλα τον έχω κλοκάρει στα 2,95 και η θερμοκρασία φουλ λοαντ είναι 43βαθμούς.πάντος άμα το πάω στα 3 το σύστημα κάνει ρεστάρτ μόνο του κατά την είσοδα στα windows, εσύ πως από 2 τον πήγες στα 3,9?

• Moderators
Δημοσ.

O δικος μου ειναι αγορασμενος απο Ελβετια (λολ δεν παιζει ρολο, απλα το αναφερω).

1)Ειναι Celeron και οχι Pentium (δλδ κλοκαρει καλυτερα)

2)Εμενα ο Pentium 4 2,4 πηγαινε μεχρι 2,88, οποτε καλα εισαι ;)

3)Δεν κλοκαρουν ολα τα κομματια το ιδιο.

4)Εσενα εκει τερματιζει, ο,τι αλλο και να κανεις (ιιισως αμα ριξεις κι αλλο τη θερμοκρασια να κερδισεις μερικα Mhz παραπανω, αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζει. :)

Αυτα, τα υπολοιπα μετα το μεσημεράκι. :)

Δημοσ.

Χμμμ.Αυτή τη στιγμή ο δικός μου είναι στους 50 βαθμούς και τρέχει μόνο το uTorrent! Με βλέπω για ψύκτρα και 2 80άρηδες αθόρυβους στο κουτί. Μπορεί να τον ενοχλεί και το μέρος μιας και εκεί που είναι δεν έχει και πολλά περιθώρια να αεριστεί το κουτί.

• Moderators
Δημοσ.

Koιτα εαν το εχεις μονο γι'αυτο, καλα ειναι.

Εαν δεις παντως και παει πανω απο 60 τσεκαρε το λιγο. :)

Δημοσ.
GeorgeMan να σε ρωτίσω κάτι αλλά λίγο άχετο με το topik. Εγώ έχω Πεντιουμ4 στα 2,4 αλλα τον έχω κλοκάρει στα 2,95 και η θερμοκρασία φουλ λοαντ είναι 43βαθμούς.πάντος άμα το πάω στα 3 το σύστημα κάνει ρεστάρτ μόνο του κατά την είσοδα στα windows, εσύ πως από 2 τον πήγες στα 3,9?

Isos afto se voithisei ligo:

http://www.metku.net/index.html?path=reviews/p4_2400c/index_eng

Pantos molis simera pou dokimasa enan 800ari,

pige sta 3120MHz [12X265] me stock ola :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...