GiannisKr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Είμαι σε μια εταιρεία που διοργανώνει σεμινάρια και επιθυμεί να αγοράσει 5 laptops Fujitsu-Siemens. Τα laptops θα χρησιμοποιούνται από τους ομιλητές των σεμιναρίων. Επειδή όμως δεν είναι όλα τα σεμινάρια στην ελληνική γλώσσα αλλά γίνονται και με ξένους μας ενδιαφέρει το λειτουργικό να έχει δυνατότητα αλλαγής της γλώσσας στο περιβάλλον χρήστη. Τα laptops Που έχουμε παραγγείλει είναι με Vista Premium. Η έκδοση που υποστηρίζει αλλαγή γλώσσας με multilingual pack είναι η Vista Enterprise που για να αγοραστεί πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον 5 licenses. Η ερώτησή μου αφορά το εξής: Γίνεται να πω στα Multirama να μου φέρουν τα laptop με άλλο λειτουργικό για να μην πληρώνω το ίδιο δύο φορές; Με λίγα λόγια αν εγώ δεν αποδεκτώ τους όρους χρήσης των Vista Premium που είναι προεγκατεστημένα και την ώρα που παραλαμβάνω τα laptops από το κατάστημα τους πω πάρετε τα δισκάκια πίσω και φέρτε μου δισκάκια με Enterprise edition και να πληρώσουμε την αντίστοιχη διαφορά θα το κάνουν; Ένα άλλο σενάριο που το βρίσκω πιο απίθανο να γίνει είναι να πω στην ίδια τη Fujitsu-Siemens να μου προεγκαταστήσει τα Vista Premium και να μου αποστείλει τα laptops υπάρχει περίπτωση να το δεχτούν; ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο λόγος που αναγκαστικά πάμε σε Vista είναι γιατί στους όρους διοργάνωσης σεμιναρίων κάποιοι πελάτες απαιτούν μόνο Vista. Αν δεν υπήρχαν τέτοιες απαιτήσεις χαλαρά θα πηγαίναμε σε XP. Το ότι μόνο τα Vista Enterprise edition υποστηρίζουν αλλαγή γλώσσας περιβάλλοντος προέκυψε μετά από τηλεφωνική μου συνομιλία με τη Microsoft και την ενημέρωση που μου παρείχανε.
user-64 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 μεχρι τωρα απο οτι ξερω οι περισσοτεροι φορητοι ερχονται σε προεγκατεστημενο λειτουργικο καθως επισης με δισκακι αποκαταστασης ή με προγραμμα για να το κανεις εσυ ο ιδιος κατα 99% πιστευω οτι τα Multirama θα σου πουν οχι γιατι ολα ερχονται σε πακετο και γιατι οταν παραγγέλνεις φορητο στον δινουν με κουτι δεν τον ανοιγουν καν (απο οσο ξερω δλδ) τωρα εαν μιλησεις με την Fujitsu-Siemens με καποιον υπευθυνο κατι μπορει να γινει
Gauss3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Exei dikio o User-63 efaga olo ton kosmo gia na parw 1 Toshiba opws to htela alla oi pwlhtes mou elegan oti ta Laptop erxontai suskeuasmena kai den mporoun na kanoun tipota, krima gia sthn Amerikh mpainei sti Site kai xtizeis esi to forhto sou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.