MixalisX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 alaxe onoma h etairia, sta alla kinita pou eimaste etairika mazi alaxe to logo, ektos apo emena! exei idea kaneis ti ftaei? to n70 exw.
Cromb Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ε θα αλλάξει και σε σένα.δεν είναι και τόσο επείγον. και εγώ ένα που έχω τιμ λέει ακόμα, αλλά και μήτσος να λεγε δε θα με ένοιαζε
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ουτε σε μενα εχει αλλαξει.Ποιο το προβλημα ομως? Φανταζομαι πως σιγα σιγα θα το κανουν το update.
maverickanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 δοκιμασε να βγεις απο το δίκτυο τους και να ξαναμπεις και πιστεύω να λυθεί το πρόβλημα .
paonikgt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Οσοιι εχετε προβλημα με τπ λογοτυπο κλειστε το κινητο σας και ανοιξτε το και θα αλαξει.Ετσι εκανα και εγω με τα 2 μου κινητα και τωρα ειμαι και επισημα στην wind
dedicatedgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 eimai ipalilos wind store.mono se nokia alazei aftomata kai se merika poli kenourgia kinita.filika.
Greek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Το να μην αλλάξει το λογότυπο (εαν παρακολούθησης και myphone πάνω σε αυτό το θέμα) εξαρτάται από αρκετά 1) ότι παίζει ρόλο εαν το κινητό υποστηρίζει αναβάθμιση OTA (αναβάθμιση του logo ovair the air) 2) η κάρτα sim, γιατί η TIM έδινε κάρτες που ήτανε κλειδωμένες στο Logo ΤΙΜ και ετσι μερικές δεν αλλαζουν σε WIND ενώ με παλαιότερη κάρτα TELESTET δεν είχε αυτό το πράγμα 3)και τελευταίο το firmwire του κινητού οπού με μια αναβάθμιση μπορεί να φτιάξει. Αυτα ελπίζω να βοήθησα
kage Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 οποτε πρεπει να μας κανουν αναβαθμιση στις sim τσαμπα ¨:Ρ
xsterg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 exei h mana moy ena kinhto pou grafei akomi telestet. opote ti tim kai wind moy lete....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.