Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα μόλις το 3.6 με τίτλο "University". Ένα από τα πιο βίαια επεισόδια που έχω δει ποτέ. Μάλιστα ψάχνοντας στο internet είδα ότι είχε σηκώσει έντονες αντιδράσεις όταν βγήκε, πολλοί έκοψαν και τη συνδρομή στο ΗΒΟ.

Κατα τα άλλα, η σειρά δεν υπάρχει. Ότι καλύτερο έχω δει.

• Like 1
  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, yanis13 said:

Είδα μόλις το 3.6 με τίτλο "University". Ένα από τα πιο βίαια επεισόδια που έχω δει ποτέ. Μάλιστα ψάχνοντας στο internet είδα ότι είχε σηκώσει έντονες αντιδράσεις όταν βγήκε, πολλοί έκοψαν και τη συνδρομή στο ΗΒΟ.

Κατα τα άλλα, η σειρά δεν υπάρχει. Ότι καλύτερο έχω δει.

Και ούτε θα υπάρξει στο παρόν τοπίο. 

https://www.thetimes.co.uk/article/sopranos-creator-david-chase-the-streaming-giants-are-killing-off-tv-f0bhf68zj

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ολοκλήρωσα την 5η σεζόν και μάλλον είναι η αγαπημένη μου ως τώρα. Ειδικά το 5.12 είναι καθαρό 10αρι σαν επεισόδιο.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελείωσα επιτέλους τη σειράρα, δεν υπάρχουν λόγια. Το φινάλε αμφιλεγόμενο αλλά το λάτρεψα. Θέλει αρκετό διάβασμα, άλλωστε έχουν γραφτεί πολλά άρθρα και εκατοντάδες σχόλια σε πολλά forum.

10/10 η σειρά.

Κρίστοφερ Μολτισάντι για πάντα! 

• Like 3
Δημοσ.

Θελει πολλαπλα re-watch για να πιασεις αυτα που θελει να περασει η σειρα, λεπτομερειες κτλ. Και παλι διαβασμα διοτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις χασεις κατι. Συν οτι εχει αρκετες στιγμες open to interpretation.

Επειδη ειμαι τρελαμενος με τη σειρα, εκανα προσφατα το 4ο re-watch σε αργοοοοο pace παρακολουθησης ( ενα επεισοδιο τη μερα) με σημειωσεις αυτη τη φορα lol και διαβασμα κριτικων καθε επεισοδιου απο 2-3 blogs που εχουν λεπτομερη αναλυση.

Και αυτο και το The Wire αλλαξαν την τηλεοραση

• Like 5
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ειπα να το ξεκινησω,εχω δει οχτω επεισοδια.

αχρωμο.αοσμο,αδιαφορο.ποσο χρονο να το δωσω ακομα;

• Sad 1
  • Haha 5
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, national είπε

ειπα να το ξεκινησω,εχω δει οχτω επεισοδια.

αχρωμο.αοσμο,αδιαφορο.ποσο χρονο να το δωσω ακομα;

Οσο χρονο χρειαζεται για να δεις και τα υπολοιπα 78

• Like 5
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το τελειωσα..με δυο λογια,δεν το παρατησα ενω εχω παρατησει αλλες(αν κατι λεει αυτο) αλλα δεν θα την προτεινα και σε κανενα..σε κανενα μηνα ισως δεν θυμαμαι καν τους ηρωες σε αντιθεση με game of thrones και breaking bad που χρονια αργοτερα και ακομη σου περνανε απο το μυαλο..

• Confused 3
  • Haha 3
Δημοσ.
Στις 26/8/2024 στις 1:08 ΠΜ, national είπε

το τελειωσα..με δυο λογια,δεν το παρατησα ενω εχω παρατησει αλλες(αν κατι λεει αυτο) αλλα δεν θα την προτεινα και σε κανενα..σε κανενα μηνα ισως δεν θυμαμαι καν τους ηρωες σε αντιθεση με game of thrones και breaking bad που χρονια αργοτερα και ακομη σου περνανε απο το μυαλο..

Η σειρα ειναι επος απο αυτα που μονο το HBO βγαζει και για χρονια μετα θα τη θυμομαστε και αυτη και τους χαρακτηρες της. Σε τι δεν σου αρεσε η τι σε εκανε να την παρατησεις στην αρχη? Νομιζω ειναι η καλυτερη σειρα με οικογενεια μαφιας με τρομερο character development σχεδον σε ολο το cast μεχρι το καταπληκτικο τελος της. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/8/2024 στις 1:08 ΠΜ, national είπε

Το GoT είναι 5 επίπεδα πιο κάτω από τις top σειρές όπως το BB, Sopranos, Wire, Oz κτλ. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. 

Στο δια ταύτα η σειρά Sopranos κυλούσε smoothie af, πέρασε τέρμα ευχάριστα η ώρα και δεν βαρέθηκα σε κανένα σημείο. Σκηνοθετικά έδωσε ρέστα όπως και ο πρωταγωνιστής

Επεξ/σία από GreekMonkey
  • Like 2
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...