yanis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Είδα μόλις το 3.6 με τίτλο "University". Ένα από τα πιο βίαια επεισόδια που έχω δει ποτέ. Μάλιστα ψάχνοντας στο internet είδα ότι είχε σηκώσει έντονες αντιδράσεις όταν βγήκε, πολλοί έκοψαν και τη συνδρομή στο ΗΒΟ. Κατα τα άλλα, η σειρά δεν υπάρχει. Ότι καλύτερο έχω δει. 1
Lotof Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 3 hours ago, yanis13 said: Είδα μόλις το 3.6 με τίτλο "University". Ένα από τα πιο βίαια επεισόδια που έχω δει ποτέ. Μάλιστα ψάχνοντας στο internet είδα ότι είχε σηκώσει έντονες αντιδράσεις όταν βγήκε, πολλοί έκοψαν και τη συνδρομή στο ΗΒΟ. Κατα τα άλλα, η σειρά δεν υπάρχει. Ότι καλύτερο έχω δει. Και ούτε θα υπάρξει στο παρόν τοπίο. https://www.thetimes.co.uk/article/sopranos-creator-david-chase-the-streaming-giants-are-killing-off-tv-f0bhf68zj 2
yanis13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Ολοκλήρωσα την 5η σεζόν και μάλλον είναι η αγαπημένη μου ως τώρα. Ειδικά το 5.12 είναι καθαρό 10αρι σαν επεισόδιο. 1
yanis13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Τελείωσα επιτέλους τη σειράρα, δεν υπάρχουν λόγια. Το φινάλε αμφιλεγόμενο αλλά το λάτρεψα. Θέλει αρκετό διάβασμα, άλλωστε έχουν γραφτεί πολλά άρθρα και εκατοντάδες σχόλια σε πολλά forum. 10/10 η σειρά. Κρίστοφερ Μολτισάντι για πάντα! 3
speedy23 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Θελει πολλαπλα re-watch για να πιασεις αυτα που θελει να περασει η σειρα, λεπτομερειες κτλ. Και παλι διαβασμα διοτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις χασεις κατι. Συν οτι εχει αρκετες στιγμες open to interpretation. Επειδη ειμαι τρελαμενος με τη σειρα, εκανα προσφατα το 4ο re-watch σε αργοοοοο pace παρακολουθησης ( ενα επεισοδιο τη μερα) με σημειωσεις αυτη τη φορα lol και διαβασμα κριτικων καθε επεισοδιου απο 2-3 blogs που εχουν λεπτομερη αναλυση. Και αυτο και το The Wire αλλαξαν την τηλεοραση 5
Arkin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Wire sopranos six feet under band of brothers chermobyl succession Oz Rome. Το HBO απλά παραδίδει μαθήματα με τις σειρές του. 6
national Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου ειπα να το ξεκινησω,εχω δει οχτω επεισοδια. αχρωμο.αοσμο,αδιαφορο.ποσο χρονο να το δωσω ακομα; 1 5
yanis13 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, national είπε ειπα να το ξεκινησω,εχω δει οχτω επεισοδια. αχρωμο.αοσμο,αδιαφορο.ποσο χρονο να το δωσω ακομα; Οσο χρονο χρειαζεται για να δεις και τα υπολοιπα 78 5
national Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου το τελειωσα..με δυο λογια,δεν το παρατησα ενω εχω παρατησει αλλες(αν κατι λεει αυτο) αλλα δεν θα την προτεινα και σε κανενα..σε κανενα μηνα ισως δεν θυμαμαι καν τους ηρωες σε αντιθεση με game of thrones και breaking bad που χρονια αργοτερα και ακομη σου περνανε απο το μυαλο.. 3 3
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Στις 26/8/2024 στις 1:08 ΠΜ, national είπε το τελειωσα..με δυο λογια,δεν το παρατησα ενω εχω παρατησει αλλες(αν κατι λεει αυτο) αλλα δεν θα την προτεινα και σε κανενα..σε κανενα μηνα ισως δεν θυμαμαι καν τους ηρωες σε αντιθεση με game of thrones και breaking bad που χρονια αργοτερα και ακομη σου περνανε απο το μυαλο.. Η σειρα ειναι επος απο αυτα που μονο το HBO βγαζει και για χρονια μετα θα τη θυμομαστε και αυτη και τους χαρακτηρες της. Σε τι δεν σου αρεσε η τι σε εκανε να την παρατησεις στην αρχη? Νομιζω ειναι η καλυτερη σειρα με οικογενεια μαφιας με τρομερο character development σχεδον σε ολο το cast μεχρι το καταπληκτικο τελος της. 1
GreekMonkey Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 26/8/2024 στις 1:08 ΠΜ, national είπε το τελειωσα..με δυο λογια,δεν το παρατησα ενω εχω παρατησει αλλες(αν κατι λεει αυτο) αλλα δεν θα την προτεινα και σε κανενα..σε κανενα μηνα ισως δεν θυμαμαι καν τους ηρωες σε αντιθεση με game of thrones και breaking bad που χρονια αργοτερα και ακομη σου περνανε απο το μυαλο.. Το GoT είναι 5 επίπεδα πιο κάτω από τις top σειρές όπως το BB, Sopranos, Wire, Oz κτλ. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Στο δια ταύτα η σειρά Sopranos κυλούσε smoothie af, πέρασε τέρμα ευχάριστα η ώρα και δεν βαρέθηκα σε κανένα σημείο. Σκηνοθετικά έδωσε ρέστα όπως και ο πρωταγωνιστής Επεξ/σία 31 Αυγούστου από GreekMonkey 2
AntonisKo Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 μμ Πω πω τρομερό το τέλος, τρομερή σειρά. Απορώ πως δεν την είχα δει νωρίτερα. A must watch 👍 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα