porco_rosso21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Τα παλικαρια απο ροδες ηταν πολυ cool παντως,συναυλια TOOL περισυ,κατσαμε διπλα διπλα,βγαλανε ουζα,μας εδωσα,λεγανε μλκιες αβερτα,γαματα ηταν...κ live που τους εχω δει,ηταν πολυ καλοι...
KOSTAS@ant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Κατ'αρχας,και οι 2 μπαντες εχουν τραγουδια που ειναι για κλαματα,και τραγουδια που ειναι πολυ καλα...Εγω ακουω επιλεκτικα καποιες φορες-δεν ειμαι φαν της χιπ΄χοπ,γι'αυτο και κλινω πιο πολυ προς τις ροδες,που ειδικα στο τελευταιο τους cd ξεφυγαν εντελως απο το συγκεκριμενο ρευμα. Μαλλον φλερταρουν με το ροκ. Παντως,ομολογω οτι οταν πρωτοακουσα ολοκληρο τον πρωτο δισκο απο Ροδες,το καλοκαιρι του 05, ημουν πολυ ενθουσιασμενος.Μαλιστα,εκ των υστερων εμαθα πως ο τραγουδιστης ειναι ο Χ-Ray και μου εκανε εντυπωση,διοτι εκεινη η δουλεια δεν ειχε κανενα στοιχειο απο active member.Hταν πολυ πρωτοτυπη και πολυ διαφορετικη.Τωρα,το silent disco δεν με ξετρελανε κιολας αλλα ειχε 2 καλα κομματια μεσα.Περιμενω και μια τριτη δουλεια για να μπορω να κρινω πιο σφαιρικα.
Commentator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 to low bap eina atofio xrisafi .... ατοφια κο**@δ@ ειναι...μονολεκτικα, οπως κι εσυ
slipknot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Εγώ προσωπικά,αν και δεν ξέρω πολλά από αυτά τα είδη μια και δεν ασχολούμαι,δεν έχω πρόβλημα με τη low bap,ίσα ίσα που αν μου δώσουν να ακούσω hip hop και low bap θα προτιμήσω τη 2η(έστω κι αν ακούσω με το ζόρι).
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 ατοφια κο**@δ@ ειναι...μονολεκτικα, οπως κι εσυ Ακραίες απόψεις και οι δυο σας. Result: βγαίνετε off και οι δυο.Η low-bap έχει και καθαρόαιμο στίχο και flow,αλλά υπάρχουν και τα κομμάτια που απλά suckάρουν. Υπάρχουν τα κομμάτια που είναι ποίηση,υπάρχουν κι αυτά που αερολογούν χωρίς να λένε τίποτα. +1 commentator rulzzz Εσένα σ'έχω κόψει για πολύ κομπλεξικό άτομο όμως...
Commentator Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 ακουω Hiphop και δεν εχω και την καλυτερη αποψη για το clownbap
blashyrkh+ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Εσένα σ'έχω κόψει για πολύ κομπλεξικό άτομο όμως... ρε μεγαλε δεν ξερω τι προβληματα εχεις αλλα ξεκωλλα λιγακι.Και να ειμαι κομπλεξικος εσυ τι εισαι η κυρια Ψυχολογα να μου πεις τι εχω?ακου τη μουσικουλα σου την ωραια που ακουγαμε στο δημοτικο γιατι στο ηδη γυμνασιο ακουγαμε metal ,και κανε τη δουλεια σου..
Commentator Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 εκλεισε το τοπικ για τα εμο και θα αρχεισετε να κοροιδευετε ο ενας την μουσικη του αλλο;Αν ειναι ρε παιδια πειτε μου να ανοιξω ενα τοπικ hiphop vs low bap vs metal να συνεχιστει...
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Tότε γιατί ποστάρεις εδώ? Απ'τη στιγμή που δεν σ'αρέσει δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχεις εδώ. Εμένα δεν μ'αρέσει η black metal αλλά δεν έρχομαι να ποστάρω εκεί. ακου τη μουσικουλα σου την ωραια που ακουγαμε στο δημοτικο γιατι στο ηδη γυμνασιο ακουγαμε metal ,και κανε τη δουλεια σου.. Ότι και καλά εσύ τώρα είσαι ώριμος.
Antonis_G1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ο χοντρος ολο μπινιες κανει δεν φεροταν καθολου καλα στο νικητα καλα εκανε και εφυγε ειναι πολυ καλος rapper
Praetorianos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Tότε γιατί ποστάρεις εδώ? Απ'τη στιγμή που δεν σ'αρέσει ... Ότι και καλά εσύ τώρα είσαι ώριμος. Τι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε pappous_soulis, ντάξει παραδέξου το ότι τα παιδιά που ακούνε metal από το γυμνάσιο παρουσιάζουν ιδιαίτερα υψηλό δείκτη ευφυιάς στην μετέπειτα ζωή τους..[/ironic mode off] blashyrkh+ μπράβο ειδικά η τελευταία γραμμή της απάντησης σου ήταν όλα τα λεφτά, χαίρομαι που συμφωνείς ότι είσαι κομπλεξικός
Commentator Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Τι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε pappous_soulis, ντάξει παραδέξου το ότι τα παιδιά που ακούνε metal από το γυμνάσιο παρουσιάζουν ιδιαίτερα υψηλό δείκτη ευφυιάς στην μετέπειτα ζωή τους.. σωστη κουβεντα
spooksville21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 epishs edw na prosthesw oti ta sysgkekrimena paidia parousiazoun kai megalh efesh sto satanismo sta narkwtika kai se aprosoph zwh, tha to eklavete kai ayto ws thetiko? epitelous eseis pou thelete na to pexete exypnoi koitaxte to thema enos thread prin postarete kati!
spooksville21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 kai gia na epanelthw sto thema na pw oti o nikitas(xray) htan megalh axia gia tous active member alla kalytera poy efyge giati anadeixtike to ti axia exei, oso gia to ti egine ta eipan oi proigoumenoi,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.