Προς το περιεχόμενο

Active member VS Ρόδες

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

activex auto pou eipa peri sebasmou exei na kanei me ton sebasmo pou prepei na dineis se kapoion pou ousiastika se eftia3e kai se ekane gnwsto gia na ftaseis sto simeio na sizitane akoma kai gia tin apoxorisi sou apo tous active member.xwris na thelw na thi3w to talento tou xray pou einai adiamfisbitito etsi?

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ δεν πιστεύω ότι έφτιαξε τον νικήτα...με την έννοια του ότι τον πήρε ατάλαντο και τον έκανε αστέρι της low bap.. ο νικ είχε ταλέντο και φυσικά μέσω των γνωριμιών,live με a.m. κλπ. προωθήθηκε το όνομα του... αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι πρέπει να του κάτσει κιόλας.. :-D ...και καλά έκανε κατα τη γνώμη μου εαν όντως έτσι ήταν η κατάσταση μεταξύ τους και έφυγε..

άντε να δούμε τη δευτέρα το cdάκι..18ευρά θα φύγουν αλλά αξίζει.. (έχει βγεί βέβαια και απο το http://www.zuper.gr/ εδώ και 2 εβδομάδες)

Δημοσ.

opos kai na exei htane na gini kai egine. tora htane to pliroma tou xronou? profanos nai...

se autes tis periptosis den fteei monopleura o enas. egw etsi pisteuw.

kai o nikitas htan ligaki erwtoulis. kai kapou megalose, ton kourase h fasi hthele sigoura kai kapia aneksartisia (den htan kai o pitsirikas pou htan kapote) auta ta pramata siga siga "threfonte" den ksipnas mia mera kai ksafnika se xalane ola sti fasi. oute de kai kala o mixalis ksafnika egine katharma.

(blepw kai kati perigrafes les kai perigrafoun kanena aimoboro ktinos)

isos na htan yperbolikos kai anxodis o BD. sigoura einai apetitikos kai apo ti mia kala kani. skeutikate pote ti mpori na pernaei mesa tou? egw to pisteuw oti einai "diskolos" antropos kai paralila mesa apo ta tragoudia tou katalabenis kai tin polimorfikotita tou..

endaksi oloi exoun meridio euthinis ekei kataligo. an kai h stasi tou nikita pou den asxolithike oute ekrakse sta tragoudia tou mou fenete pio "fronimi"

otan kanis mousiki kanis mousiki. ta prosopika pane stin akri.

auta en oligis. kratiste ta kala kai makria apo ta koutsompolia ;)

den yparxoun aggeloi..oloi paleuoume! kai o diskoloteros exthros einai o eautos mas..

Δημοσ.

sigoura kai oi dio pleures exoun kapoio meridio euthinis..kai egw pisteuw oti o nikitas ontws kourastike apo tin low bap fasi h' apla ithele na dokimasei na kanei kati diko tou..!einai autonoito oti einai anousio na fanatizesai me kapoia meria etsi?

Δημοσ.

πάντως, με ενοχλούν όλα αυτά. η συνέντευξη είναι πολύ επιθετική,και κάποιος εκ των 2, είναι "σκάρτος"! δε μπορεί να είναι όλα αυτά αλήθεια, και ο φοξμουρ να είναι "καλός άνθρωπος".

Αν δε, είναι ψέμματα, τότε εξ ορισμού ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης είναι αυτός που έδωσε τη συνέντευξη! αλλά θα έπρεπε ο άλλος να βγει και να μας πει ότι όλα αυτά είναι αβάσιμα.

κανείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος ως γνωστόν,και εδώ, ο ένας εκ των 2 (δεν ξέρω ποιος), δεν ακολούθησε αυτή την ρήση!

Πάντως, με πείθει περισσότερο η πλευρά που "κατηγορεί" και που έφυγε, για τον απλούστατο λόγο, ότι κάποια από αυτά που λένε, τα παρατηρεί κανείς ακόμα και με γυμνό μάτι!

Δημοσ.

h alhthia file antreaslam einai kai ligo prosopiki ypothesi..auto nomizw apantaei pola ;)

giauto euxis ergon gia olous einai na doulepsoume stin AUTOGNOSIA MAS!

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω γνωρίσει και τους 2 πριν από (αρκετά!) χρόνια, αν και άσχετος με αυτό το είδος (?) μουσικής.

Η εντύπωση μου για το χοντρό (=Μιχάλη) ξεκάθαρη: παραμυθατζής :evil:

Και, ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω, πως είχε πείσει σχεδόν τους πάντες για σχεδόν τα πάντα....

Και μόνο το "είμαι-από-το-Πέραμα-λαϊκός-μάγκας-και-πονεμένος-στη-ζωή", για όσους έχουν όντως περάσει ζόρικα, φώναζε από χιλιόμετρα ότι ήταν fake.

Σαν κάτι τύπους που ζητιανεύουν λέγοντας "χτες αποφυλακίστηκα", αλλά ο Κορυδαλλός δεν ξέρουν καν που (ακριβώς) πέφτει :mrgreen:

Δημοσ.

τάσεις είναι αυτές ρε συ Delirium ,

όταν τραγουδάει ο BF..επειδή τον έχω δει..γίνεται χαμός απο κάτω και το συγκεκριμένο στιχάκι έχει γραφτεί γιατί ακριβώς αυτό που παίζεται είναι low-bap.. δεν μου κάνει εμένα εντύπωση πάντως!! Α!! μου θύμισες επίσης αυτό που λέει ο νικόλας ο ατόφιος απο τις Ρόδες "μεγάλωσα με πίτσα και μπουζούκια κ έχω στέκια,γήπεδα,καντίνες και κουτούκια.." :mrgreen: και μετά "δεν έχει πέσει ούτε μια φάπα απ ότι ξέρω και όλοι φήμες και μίσος σκορπίζουν..αυτό το ξέρω !!" :mrgreen:

Δημοσ.

to silent disco to akousate? gia pite gnwmes..

egw to brika endiaferon ;)

edit: gia opion den gnorizi einai to kenourgio cd apo rodes pou kikloforise stis 18 tou mina.

Δημοσ.

αν και δεν είναι στο topic , τέσπα..

1ο σημείο: Έφυγαν Stab & Ατόφιος ... (πολύ κρίμα!!)

2ο σημείο: Πολύ προχειρότητα μου φαίνεται ότι έχει ο δίσκος...

Ο 1ος δίσκος ήταν το κάτι άλλο και περιμέναμε κάτι αντίστοιχο ,αναβαθμισμένο βέβαια...αυτό εγώ πάντως που άκουσα...σα σύνολο με απογοήτευσε.. αν εξαιρέσουμε 2-3 όπως Kubrick,Βρώμικο,Artista...

o Alekos που φαίνεται να λαλάει πολλά στο νέο δίσκο δεν μπορώ να πω ότι βγάζει το αποτέλεσμα του stab με νίκο

Δημοσ.

den iksera gia tis apoxorisis. h alithia einai oti san ton proto den einai.

auto pou den mou arese einai oti h fwnes mpoukonoun apo ti mousiki kai stinis auth gia na bgalis nohma..

genika einai allo ena "kalo" diskaki stin enalaktiki mousiki (pou den yparxoun kai poles epiloges outos h allos.)

• 5 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε desperando ix οπως αποδηκνιετε απο την ιστορια ατοφιο δεν ειναι τιποτα ΤΕΛΙΚΑ.

για το χρυσαφι το συζηταμε ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...