Jimmy_BlinD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Εν όψει του πανέμορφου δίσκου που ετοιμάζουν οι ρόδες "Silent Disco" , (περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: http://www.zuper.gr/portal/ )
Mijithroulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δεν υπαρχει ουτε μια στο μυριο να γυρισει πισω ο Κλιντ. Και εγω εχω την απορια γιατι εφυγε, πλακα πλακα αν ο κλιντ ραπαρε στα αγγλικα θα ηταν χαλαρα πολυ καλυτερος απο αρκετους "δηθεν" mc του εξωτερικου.
Delirium Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Προφανώς, κάποια στιγμή, παίζει να κατάλαβε το πόσο μπαγλαμάς είναι ο χοντρός :evil:
NoNuclearPower Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 στην αρχή μόλις είδα τον τίτλο του τόπικ νόμιζα ότι έπαιζε crash test (και θα ήταν άστοχο). ο Κλιντ δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει, και καλά θα κάνει. οι active member μια χαρά γ@μάτες δουλειές βγάζουν και χωρίς αυτόν, και από την άλλη ο Κλιντ με την υπόλοιπη παρέα μας έδωσαν μέχρι τώρα έναν από τους καλύτερους ελληνικούς δίσκους της τρέχουσας δεκαετίας. άρα καλώς έχουν ως έχουν τα πράγματα. τώρα γιατί έφυγε και τί παρασκήνιο έπαιξε δε βγήκαν πολλά παραέξω. όποιος ξέρει να μας πει. πάντως από τη μουσική των ροδών είναι εμφανές ότι ο κλιντ ήθελε να κάνει και άλλα πράγματα, και από όσα ακουγονται τα Live τους είναι "άλλο πράγμα" όντως (με την καλή έννοια). Δεν κατεβηκαν καμια βόλτα κατά δω μεριές ακόμα για να το βεβαιώσουμε και ιδίοις όμμασι (σε αντίθεση με τους active που σε διάστημα 1 χρόνου μας ήρθαν 2 φορές, η τελευταία κάργα απογοητευτική δυστυχώς.) εν -μεγάλη- αναμονή του silent disco προς το παρόν
Puppet-Master Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 τώρα γιατί έφυγε και τί παρασκήνιο έπαιξε δε βγήκαν πολλά παραέξω. όποιος ξέρει να μας πει. απο οτι φαινεται καμια απο τις 2 πλευρες δεν θελησε να βγει παραεξωοποτε ας αφησουμε λοιπον τισ υποθεσεις κα ας μην κανουμε τους φωστηρες.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 εγώ όπως σας προανέφερα,έχουν ακουστεί τα εξής σενάρια. - Έχουν τσακωθεί μεταξύ τους γιατί ο BF έτρωγε χρήματα από δισκογραφική εταιρεία - Τους ανάγκαζε να παίζουν διάφορα κομμάτια που τείναν προς το ρεύμα που υποστηρίζει ο BF, πράγμα το οποίο σιχαινόταν απ ότι λένε ο νικήτας. - Ο ΒF είχε τσακωθεί με νικήτα διότι έκανε κάποια live μόνος του και το έπαιρνε solo την όλη φάση.τώρα αυτό το τελευταίο ούτε εγώ το έχω πολυκαταλάβει Puppet-Master, δεν κάνουμε τους φωστήρες.αλλά δεν είναι άσχημο να ξέρεις τι γίνεται και απο πίσω μερικές φορές.και γι αυτό ρωτάς
activex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 opoios endiaferete as parei tis apantisis apo ton idio ton xray stin parakato apokalyptikh sinenteuksi. (fysika einai mono h mia pleura tou nomismatos. alla nomizw oloi exoume krisi kai mporoume na bgaloume ta simperasmata mas. aporipste lipon kai kratiste oti nomizete kata tin krisi sas. egw to afinw asxoliasto.) http://fourelements.gr/fel/index.php?option=com_content&task=view&id=68&Itemid=29
Jimmy_BlinD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 όντως αυτή η συνέντευξη λέει πολλά.πολλά όμως και πολλά μπερδεμένα.δεν θέλω να τα πάρω ένα-ενα γιατί θα καταντήσει κουραστικό αλλά σίγουρα μα σίγουρα. ο νικήτας δεν έφυγε μόνος του,κάποιοι τον "πίεσαν". και καλά έκανε κατά την γνώμη μου. τώρα όσον αφορά τον Bf και την παρέα του,ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Malkolm^X Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 o nikitas oson afora to thema pou thi3ate exei bgalei tin anakoinwsi sto fourelements.gr pou anefere to paidi.o bd eixe bgalei mia anakoinwsi stin arxi oti o nikitas epasxe apo mia arrwstia kai kati tetoies mlkies prokeimenou na kalipsei tote to thema proswrina kai epidi mallon ipe8ese oti o nikitas tha girize prin ginei megalo to zitima...apo kei kai pera leei sta tragoudia tou tin apopsi pou exei gia ton nikita (px."den itan pote active member i poustara" kai kati tetoia).oson afora auta pou eipe o nikitas kaneis den mporei na diafwnisei ektos apo autous pou exoun zisei apo konta tin oli fasi.mia aporia exw egw:giati to palikari auto mexri kai ligo prin tin stigmi pou apoxwrise orkizotan gia ta idia pou orkizotan apo tin arxi tis poreias tou stin low bap fasi?kai kati akoma (to opoio to dilwse argotera o xontros se mia alli sinenteu3i) :an den itan o xontros den tha milousame kan auti tin stigmi gia ton xray opote ta simperasmata dika sas oson afora to 8ema tou sebasmou kai tis eugnwmosinis pou tha eprepe na dei3oun kapoioi.(mesa sautous einai kai oi brigada).auta.
Hamurabi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Παιδια εχω διαβασει συνεντευξη του x-ray που λεει ο ιδιος ξεκαθαρα οτι ο χοντρος του φεροταν πολυ ασχημα. Του ετρωγε λεφτα και γενικα τον πιεζε να κανει πραγματα που δεν ηθελε. Αν θελετε θα ψαξω να τη βρω τη συνεντευξη να παραθεσω το λινκ.
activex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Hamurabi malon les auth pou dinw parapano. Malkolm^X idika sto telos peri sevasmou den se poli katalabenw..
nikoskon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εγώ γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τί νόημα υπάρχει στα X vs Y;
Jimmy_BlinD Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Σήμερα κατα τύχη,εκεί που χα κουβέντα με ένα φίλο,μου πε πως γνωρίζει απο παιδί πως ο νικήτας έφυγε σίγουρα κυρίως λόγω της οικονομικής ανεξαρτησίας που ήθελε διότι ετοίμαζε να αρραβωνιαστεί και επίσης λόγω του άσχημου χαρακτήρα του BF και που τσακωνόντουσταν συνεχώς..τα υπόλοιπα που ακούγονται δεν τα επιβεβαίωσε. Το παιδί αυτό πάντως που ξέρει έχει μεγαλώσει σε παρέα του BF..αυτό μου είπε επίσης.
kostastnt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Το live στην Θεσσαλονίκη των am την παρασκευή που πέρασε ήταν άθλιο πάντως... Με τον x-ray ήταν πολύ πιο ωραία. Αλλά στην τελικά ο x-ray έβγαλε ένα πολύ καλό cd και μπράβο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.