poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 και κατι βασικο.δεν ειναι οτι οι μισοι δνε μπορουν να κοψουν το τσιγαρο και περιμενουν τα χαπια και τετοια ειναι οτι οι μισοι απλα δεν 8ελουν να το κοψουν και λενε διαφορες βλακιες σαν δικαιολογιες.
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Αυτό που λέει ο αποπάνω. Η κάθε ευκαιρία να ανάψεις τσιγάρο, είναι το ίδιο με την κάθε ευκαιρία να κερατώσεις την δικιά σου!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 και κατι βασικο.δεν ειναι οτι οι μισοι δνε μπορουν να κοψουν το τσιγαρο και περιμενουν τα χαπια και τετοια ειναι οτι οι μισοι απλα δεν 8ελουν να το κοψουν και λενε διαφορες βλακιες σαν δικαιολογιες. Κοίτα, και τον πρεζάκια επίσης μπορείς να τον κλειδώσεις σε ένα δωμάτιο αλλά αυτή η μέθοδος αποτοξίνωσης μάλλον θα ήταν βάρβαρη ή και επικίνδυνη. Αν υπήρχε εμβόλιο για να μην με πιάνει η νικοτίνη, η ηρωίνη η χοληστερίνη το αλκοόλ και τέλος πάντων όλες οι βλαβερές ουσίες, γιατί να μην το έκανα; Χημεία είναι, με χημεία την πολεμάς. Είναι ένα όπλο που τουλάχιστον για την περίπτωση του τσιγάρου δεν υπήρχε. Να πάνε τσάμπα τόσοι σκύλοι, γάτες & ποντίκια που θυσιάστηκαν;
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 οχοι να πανε τζαμπα αλλα επειδη δεν ειναι τοσο δυνατο οσο το ναρκωτικο για αυτο ειτε αργα αργα ειτε γρηγορα το κοβεις.απλα 8ες το κινητρο.αμα σου πει ο γιατρος η το κοβεις η σε κοβει σε ενα μηνα εκει το κοβεις ακαριεα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Εγώ ήθελα να το κόψω επειδή πραγματικά με κούρασε όλο αυτό το τριπάκι του καπνίσματος. Ήθελα να το κόψω πολύ καιρό αλλά ήξερα τις αντοχές μου και έτσι είπα να μην κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το χάπι στην Ελλάδα το παρείγγειλα. Να σου πω την αλήθεια όση καλή θέληση κι αν είχα δεν θα τα κατάφερνα σκέτος, ίσως δείχνω τρομερή αυτοκυριαρχία σε άλλα πράγματα, αλλά αυτό με είχε νικήσει κατά κράτος. Όσο για τα νοσοκομεία που είπες, μόλις πρόσφατα είχα μία θεία (ζωή σε λόγου μας) που της έκοψαν το μισό πνευμόνι και με το που βγήκε από το νοσοκομείο πλακώθηκε στους Άσσους. Ειδικά στις γυναίκες η απεξάρτηση από την νικοτίνη είναι πολύ πιο δύσκολη απ' ότι στους άντρες, και δεν είναι αναγκαστικά κίνητρο το ότι πεθαίνεις. Εγώ κάποτε μετά από φοβερό εργατικό ατύχημα ήμουν με τις μάσκες οξυγόνου στο κρατικό και στο χέρι το τσιγάρο. Είχαν μπει τα πλευρά στα πνευμόνια αλλά αυτό δεν με εμπόδιζε σε τίποτα.
Fidelio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 exm..πρέπει να αναφέρουμε οτι το τσιγάρο είναι μακράν πιο εθιστικό απο τα λοιπά ναρκωτικά κτλ , εν ολίγοις πιο εύκολα κόβεις την ηρωίνη !
Neurotic_Fest Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 exm..πρέπει να αναφέρουμε οτι το τσιγάρο είναι μακράν πιο εθιστικό απο τα λοιπά ναρκωτικά κτλ , εν ολίγοις πιο εύκολα κόβεις την ηρωίνη ! Τα χεις κάνει και τα δύο εσύ ;
Fidelio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 κάποιος συγραφέας γνωστός, έχει πει οτι το να κόψεις το τσιγάρο είναι το πιο έυκολο πράγμα , αυτος ισχυρίστηκε οτι το καταφερε πανω απο 1000 φορές....
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 κάποιος συγραφέας γνωστός, έχει πει οτι το να κόψεις το τσιγάρο είναι το πιο έυκολο πράγμα , αυτος ισχυρίστηκε οτι το καταφερε πανω απο 1000 φορές.... λιγο πιο πανω το γραφουν αυτο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Έχει ξεφύγει λίγο το θέμα. Ο topic starter δεν ζήτησε την βοήθειά μας να κόψει το κάπνισμα. Ούτε τη γνώμη μας για το κάπνισμα. Υπάρχουν άλλα topic γι'αυτό. Οπότε οι απανταχού φανατικοί αντι-καπνιστές μπορούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους και να σταματήσουν να προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους όπου βρουν. Γεια σας παιδιαΤο θεμα απευθυνεται σε καπνιστες ΜΟΝΟ κ ειναι λιγο εξειδικευμενο [...]
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Έχει ξεφύγει λίγο το θέμα. Ο topic starter δεν ζήτησε την βοήθειά μας να κόψει το κάπνισμα. Ούτε τη γνώμη μας για το κάπνισμα. Υπάρχουν άλλα topic γι'αυτό. Οπότε οι απανταχού φανατικοί αντι-καπνιστές μπορούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους και να σταματήσουν να προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους όπου βρουν. ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕνθεση σε αυτο.δεν ειναι οτι προσπα8ουν να επιβαλουν αποψεις.ειναι οπως και οι γιατροι.πανε και λενε οτι κοιτα ο μαλακας ο γιατρος μου ειπε νακοψω το καπνισμα.ουτε ο γιατρος ουτε το παιδι εδω το κανει για τον ευατο του αλλα για το καλο του αλλου.
Fidelio Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ναι εντάξει έχει δικιο ο paredwse , αλλά όντως δεν την πέσαμε στον άνθρωπο , εγώ προσωπικά δεν θα ποσταρα αν στο αρχικο ερωτημα δεν έβαζε σαν πρόφαση το πουρο για να κοψει το τσιγάρο. Σκοπευω να κοψω το τσιγαρω κ να αρχισω τα πουρακια (με γευση ή οχι δεν με ενδιαφερει) αλλα οπωσδηποτε με φιλτρο. Καλυτερα λοιπον 2 πουρακια με φιλτρο την ημερα παρα 10 τσιγαρα πιστευω. Είναι μάταιο κατα το μεγαλύτερο ποσόστό των ατόμων που το βλέπουν έτσι , ή που προφασίζονται το στριφτό για κόψουν το πακέτο ή για να κάνουν λιγότερα τσιγάρα κτλ ... ...έχω υπάρξει καπνιστής ! το έχω κόψει αλλά δεν τραβάω ζόρια , ουτε με τους καπνιστές όυτε με τους χώρους με ντουμάνι ! και ναι ενα πουράκι το χτυπάω , αλλά να αξίζει η περίσταση
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 [...]...έχω υπάρξει καπνιστής ! το έχω κόψει αλλά δεν τραβάω ζόρια , ουτε με τους καπνιστές όυτε με τους χώρους με ντουμάνι ! και ναι ενα πουράκι το χτυπάω , αλλά να αξίζει η περίσταση Ακριβώς επειδή έχω υπάρξει αρειμάνιος καπνιστής μέχρι πρόσφατα (έχω ένα 7μηνο που το έκοψα) και μπορώ να θυμηθώ καθαρότατα ότι το πλέον εκνευριστικό για έναν καπνιστή είναι το συνεχές και αδιάκοπο "κήρυγμα" που πρέπει να υποστεί από διάφορους φίλους - γνωστούς - κλπ που λένε "κόψτο μωρέ, κακό κάνει", λες και κατέβηκε από τον Άρη και δεν ξέρει ότι του κάνει κακό... .. ακριβώς γι'αυτό έγραψα τα παραπάνω.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 απλα παρεδωσε μερικες φορες οταν το λενε πολα ατομα αυτος αναρωτιεται και λεει μπας και πρεπει να το κανω.οπως εγω βαρε8ηκα το αναποδο.δεν καπνιζω και πηγαινω πουυ8ενα μου λενε καπνισε λεω δενς καπνιζω και μου λενε καλα κανεις ενω ο ιδιος καπνιζει....δηλαδη....
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Tα champix βοηθάνε κλείνοντας τους υποδοχείς της νικοτίνης στον εγκέφαλο και καταπολεμώντας το σύνδρομο στέρησης, χωρίς νικοτίνη. Το νέο αυτό χάπι είναι πραγματικά θαυματουργό, άσε που το γράφει και ο παθολόγος γιατί "τσούζει" λίγο. Αλλιώς δεν θα το έκοβα ούτε στη δευτέρα παρουσία. Νόμίζω το επόμενο άλμα της ιατρικής σε αυτόν τον τομέα είναι να βγάλουν ένα εμβόλιο που να κλείνει οριστικά τους υποδοχείς της νικοτίνης. Μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος από τις καπνοβιομηχανίες. Για πες μου σε ποσο καιρο το εκοψες και αν ειχες παρενεργειες...Ειμαι στο τελος της πρωτης βδομαδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.