wizzy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 αν και δεν καπνίζω, η πρότασή μου είναι τα Backwoods. Τα καπνίζουν φίλοι που βαρέθηκαν το τσιγάρο και θέλησαν να περάσουν σε κάτι πιο ποιοτικό. Τώρα, αν το να αλλάξεις καπνικό είδος θα σε οδηγήσει στο κόψιμο του καπνίσματος, δεν το ξέρω, ούτε το αμφιβάλλω, αλλά έχω μια εντύπωση ότι η μέθοδος είναι αυτή που προτείνει ο Aigeas - μαχαίρι!
glougr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 white owl miniaturs τα βρίσκεις πολύ εύκολα και σε αρκετά περίπτερα.αρωματικά http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&hs=jVK&q=white+owl+miniaturs&btnG=Search
pigos23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις Ισως δεν το διευκρινησα καλα.το τσιγαρο θελω να το κοψω αλλα 1-2 πουρακια την μερα θελω να τα κανω.(Βεβαια στο χερι μου ειναι να μην τα αυξησω) Σημερα-Αυριο θα κανω την πρωτη ερευνα σε περιπτερα κ οτι παρω θα αναφερω κ εντυπωσεις. Η λιστα μεχρι στιγμης (για οσους μελλοντικα ενδιαφερθουν σαν κ μενα) Saint Louis Queens Al Capone Sunrise Moods filter golden taste La paz Sobranie Cuban Meharis sweet orient Villiger braniff Backwoods White owl miniatures
JohnKaL- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Η λιστα μεχρι στιγμης (για οσους μελλοντικα ενδιαφερθουν σαν κ μενα) Saint Louis Queens +1 απο μένα.
smilefreeware Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Το να καπνίζεις είναι ωραίο, απόλαυση. Το να το κόψεις δύσκολο. Το να καπνίζεις ελάχιστα την μέρα ακόμη πιό δύσκολο. Το τσιγάρο στον καθένα λειτουργεί διαφορετικά. Αλλοι το κόβουν εύκολα, άλλοι δύσκολα. Εγώ πχ. καπνίζω πολλά χρόνια. Αν μου τη δώσει το κόβω. Το έχω κάνει 3-4 φορές για 5 μήνες. Το δύσκολο κατά την γνώμη μου δεν είναι να το κόψεις (σε μένα η επίδραση της νοκοτίνης είναι 1 εβδομάδα) μετά είμαι μια χαρά και αισθάνομαι πολύ ωραία. Αλλά , όταν ο εγκέφαλος το ζητήσει επίμονα μια άσχετη στιγμή υπό τις κατάλληλες συνθήκες (μπορεί μετά από χρόνια).
republican Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Αλλά , όταν ο εγκέφαλος το ζητήσει επίμονα μια άσχετη στιγμή υπό τις κατάλληλες συνθήκες (μπορεί μετά από χρόνια). Ακριβώς! Η σωματική εξάρτηση της νικοτίνης ξεπερνιέται σχετικά εύκολα (όπως λέει κι ο φίλος πιο πάνω κι εγώ το έχω κόψει αρκετές φορές για διαστήματα 4 και 5 μηνών). Η ψυχολογική εξάρτηση είναι το δύσκολο κομμάτι. Και πάντα κάποιος που έχει υπάρξει καπνιστής, "παλέυει" εκείνες τις στιγμές που "σηκώνουν" τσιγάρο. Και η προσωπική μου πείρα λέει ότι συνήθως χάνει.
thes1os Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Tα champix βοηθάνε κλείνοντας τους υποδοχείς της νικοτίνης στον εγκέφαλο και καταπολεμώντας το σύνδρομο στέρησης, χωρίς νικοτίνη. Το νέο αυτό χάπι είναι πραγματικά θαυματουργό, άσε που το γράφει και ο παθολόγος γιατί "τσούζει" λίγο. Αλλιώς δεν θα το έκοβα ούτε στη δευτέρα παρουσία. Νόμίζω το επόμενο άλμα της ιατρικής σε αυτόν τον τομέα είναι να βγάλουν ένα εμβόλιο που να κλείνει οριστικά τους υποδοχείς της νικοτίνης. Μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος από τις καπνοβιομηχανίες. [off topic αλλά καλώς off topic σε ένα topic για το κάπνισμα] Κάνε τον κόπο να μας πείς αν είδες κανένα αποτέλεσμα ώς τώρα και πώς πάει. Επίσης: Έχεις νιώσει καμία παρενέργεια? Οτιδήποτε μπορεί να σκεφτείς που μπορεί να προέρχεται απο το χάπι. Ρώτησα καθηγητή νευρολογίας και μου είπε "'ασε πρώτα το πείραμα να γίνει στους άλλους. Ξέρεις πώς γίνονται σήμερα οι κλινικές μελέτες που αφορούν εμπορικό προιόν. Δεν είμαι σίγουρος για το σύνολο των δράσεων/παρενεργειών που έχει" Άλλο που δεν ήθελα και εγώ να ακούσω βέβαια, γιατί δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση να το κόψω = το πιο δύσκολο στην όλη ιστορία
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 [off topic αλλά καλώς off topic σε ένα topic για το κάπνισμα] Κάνε τον κόπο να μας πείς αν είδες κανένα αποτέλεσμα ώς τώρα και πώς πάει. Επίσης: Έχεις νιώσει καμία παρενέργεια? Οτιδήποτε μπορεί να σκεφτείς που μπορεί να προέρχεται απο το χάπι. Ρώτησα καθηγητή νευρολογίας και μου είπε "'ασε πρώτα το πείραμα να γίνει στους άλλους. Ξέρεις πώς γίνονται σήμερα οι κλινικές μελέτες που αφορούν εμπορικό προιόν. Δεν είμαι σίγουρος για το σύνολο των δράσεων/παρενεργειών που έχει" Άλλο που δεν ήθελα και εγώ να ακούσω βέβαια, γιατί δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση να το κόψω = το πιο δύσκολο στην όλη ιστορία Είμαι στην έβδομη εβδομάδα που δεν καπνίζω καθόλου, αλλά φίλε μου είμαι 15 χρόνια καπνιστής και ποτέ δεν κατάφερα να το κόψω για πάνω από 6 ώρες. Ήμουν σκληρός καπνιστής, όταν αποφάσιζα την μείωση αυτόματα και υποσυνείδητα είχα τα αντίστροφα αποτελέσματα. Το χάπι λειτουργεί μια χαρά, βρέθηκα στον πειρασμό 1-2 φορές να ανάψω ένα τσιγάρο, το άναψα, δεν μου έκανε καμία αίσθηση, και μετά είχα και τύψεις (τι μαλάκα είμαι), πράγμα που εδρασε ευεργετικά για την συνέχεια της θεραπείας. Μετά το φαί έχω υιοθετήσει το φρούτο, οπότε αν φάω σουβλάκια για παράδειγμα και αρχίσει να "παίζει" το μυαλό μου, με ένα φρουτάκι φεύγει η γεύση και ταυτόχρονα η επιθυμία, που σίγουρα είναι μόνο ψυχολογική. Για τα χέρια κομπολόι (έχουμε γίνει φίλοι) Η μόνη παρενέργεια που είχα ήταν ότι το πρώτο χάπι με ζάλισε λίγο, αλλά μόνο το πρώτο (γι' αυτό η πρώτη συσκευασία της θεραπείας του champix, είναι διαφορετική από τις επόμενες. Στην αρχή σου δίνει μικρή δόση) . Μια άλλη παρενέργεια είναι ότι -όντως όπως γράφει και η συσκευασία- βλέπω πολύ περίεργα όνειρα, αλλά αυτό μάλλον με βολεύει γιατί ποτέ ως τώρα δεν θυμόμουνα τα όνειρα και μου είναι πρωτόγνωρο. Η επιθυμία για φαγητό είναι δεδομένη, αλλά αυτό θα ίσχυε με οποιονδήποτε τρόπο κι αν αποφάσιζα να κόψω το κάπνισμα. Τελικά κατάλαβα ότι όλα στο μυαλό είναι, και είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από τον εαυτό μου που κατάφερα και το έκοψα. Υ.Γ Έχω αρχίσει και μυρίζω πράγματα που είχα ξεχάσει πως μυρίζουν. Και μόνο γι' αυτό άξιζε τον κόπο.
Mijithroulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εμενα δυστηχως ο γιατρος μο δεν μου το γραφει λογω βεβαρημενου ιστορικου... Πανω που χαρηκα... Ας αναψουμε ενα τσιγαρο να παει κατω η θλιψη...
TonyMontana Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 πρών καπνιστής (10 χρόνια) το έκοψα μαχαίρι. την πρώτη φορά για 2 χρόνια... τώρα είμαι στον 4ο μήνα αλλά την έχω δεί αλλιώς οπότε φαίνεται οριστικό. έχω αγάπη στα πούρα και φρόντιζα να υπάρχουν μερικά cohiba και montechristo (διάφορες παραλλαγές torpedoes, κλασσικά etc) στον υγραντήρα μου κάτι που δεν απολαμβάνω πια γιατί ξέρω που θα με οδηγήσει ...ότι έχει μείνει το προσφέρω σε φίλους και τα πούρα που μου κάνουν δώρο - γιατι έχω καιρό να αγοράσω.. πάνε και εκείνα για κέρασμα. τώρα καθημερινά προς το τέλος έκανα -=cafe creme=- χωρίς φίλτρο. υπάρχουν και με φίλτρο και στα προτείνω. τα βρίσκεις παντού.
thes1os Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μια άλλη παρενέργεια είναι ότι -όντως όπως γράφει και η συσκευασία- βλέπω πολύ περίεργα όνειρα, αλλά αυτό μάλλον με βολεύει γιατί ποτέ ως τώρα δεν θυμόμουνα τα όνειρα και μου είναι πρωτόγνωρο. Εντυπωσιακό! edit: Ζωγράφισε ένα! Υ.Γ Έχω αρχίσει και μυρίζω πράγματα που είχα ξεχάσει πως μυρίζουν. Και μόνο γι' αυτό άξιζε τον κόπο. Είμαστε πολύ κρίμα τελικά όλοι οι καπνιστές... Καλή λευτεριά!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 nick[;1657006'']Πάρτε ναργιλέ Πιο υγιεινό και πιο απολαυστικό Και σαφώς πιο πρακτικό να τον κουβαλάς μαζί σου στο μπαρ το βράδυ από ένα πακέτο με τσιγάρα...
Fidelio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 <--- χαχαχαχαχαχα ..δεν παίζει να αντικαταστήσεις το τσιγάρο με το πουρο, εχω υπαρξει καπνιστής (και 2πακετα την ημερα) , το πουρο πάντα ήταν μια άλλη ιστορία αφου τον καπνό δεν τον κατεβάζεις είναι το άρωμα κτλ .... πολυ φοβάμαι , οτι αν δεν συνηδητοποιήσει ο καπνιστης τι είναι το τσιγάρο δεν μπορεί να το κόψει με προφάσεις , αντικατάσταση με πούρο ή ακομα και με τεχνικά μέσα. Θέλω να πω οτι προτίστως πρέπει να το θέλεις.... οπότε ; τεσπα τους κλασικούς ένα πουράκι σε σπεσιαλ οκεζιονς δεν τους έβλαψε ποτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.