Προς το περιεχόμενο

κολλήσα ιό και μου καταστρέφει το Pc!

-Arcturus-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα. Εύχομαι να κάνεις τη δουλειά σου και να συνεχίσεις το διάβασμα απερίσπαστος. Καλή επιτυχία.

Όταν ευκαιρήσεις δοκίμασε και ένα καλό Anti-spyware.

Δημοσ.

Οι Ρώσσοι είναι πολύ καλοί στον προγραμματισμό.Κι αποτι διαβάζω πολύ καλοί στο hacking.οπότε μην απορείς!

:)

Δημοσ.

Δοκίμασα να κάνω scan με το Zone Alarm σε safe mode αλλά δεν λειτουργούσε καθόλου, το απεγκατέστησα να δοκιμάσω τα antivirus που λέτε (ξεκίνησε αμέσως το pc απίστευτο κι όμως αληθινό!)

Το Scan Doctor το δοκίμασα και αυτό αλλά βρήκα παλιότερη έκδοση και μου βρήκε πολλά ωραία πράγματα, υποτίθεται ότι έβγαλε και τον συγκεκριμένο ιό αλλά το Zone Alarm συνέχιζε να μου τον εμφανίζει :?

Δημοσ.

Μπορεί λοιπόν να είχε φάει κόλλημα το ZoneAlarm (το οποίο σαφώς είναι και antivirus -προφανώς έχει τη "σουίτα", και εγώ αυτό έχω) αφού όυτε scan έκανε σε safe mode (το έχω κάνει, έπρεπε να τρέξει) και αφού μόλις το έβγαλες "ξεκόλλησε" το pc σου.

Τώρα όπως είπες δοκίμασε με τα καινούργια προγραμματάκια (που αγόρασες στις 12:30 το βράδυ ;)), αλλά μην ξεχνάς να τα ενημερώσεις πρίν ξεκινήσεις το scan (update οπωσδήποτε πρίν).

Ρίξε και ένα alt+ctrl+del και δες αν τρέχει κανα περίεργο process ή το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Έκανα in-depth-analysis με το NOD32 και μου έβγαλε αυτό:

application Win32/Adware.Virtumonde found in operating memory. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. No action can be taken while the file is in memory. Click "Leave" to continue and subsequently run the cleaning of all local disks. System memory infection originated from file C:\WINDOWS\system32\jkhfg.dll.

αλλά απώ κάτω είχε μόνο την επιλογή leave όποιος γνωρίζει ας πει :)

να το σβήσω να πάει στο καλό; :P

@Merkoutio Έκανα scan με το εργαλείο αυτό και δεν βρήκε τετοιον ιό στο PC τι γίνεται ρε γαμώτο έχω μπερδευτεί τελείως :?

Δημοσ.

Δυστυχώς τώρα μόλις είδα το μήνυμα σου, νόμιζα πως λύθηκε το πρόβλημα παρόλο ό,τι είδα πως είναι δύσκολη περίπτωση.

Ελπίζω η παραπάνω λύση να σε βοηθήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...