-Arcturus- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Λοιπόν, καλησπέρα κατ'αρχάς. Κόλλησα έναν ιό που λέγεται not-a-virus:AdWare.Win32.Virtumonde.fp, το antivirus που έχω (Zone Alarm) απλά τον αναγνώριζει αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα και τις τελευταίες μέρες το pc τα έχει φτύσεί τελείως, κολλάει συνέχεια, κάνει επανεκκινήσεις, κάθε φορά κάνει μισή ώρα(με το ρολόι) να ανοίξει και γενικά μου έχει σπάσει τα νεύρα! Καμμία ιδέα μπας και γλυτώσω το format;;;
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Ε κάνε και ένα formataki δεν θα πάθει τίποτα Θα νιώσει το Pc
-Arcturus- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Ε κάνε και ένα formataki δεν θα πάθει τίποτα Θα νιώσει το Pc Αν κάνω format κάθε φορά που κολλάω ιό σωθήκαμε φίλε Κοσμά.
disqualified Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 η δοκιμασε αλλο antivirus ή format, το σωθηκαμε βεβαια ταιριαζει στο αν ειναι να κολλας τοσο συχνα ιο.
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Ε άμα κολλάς συχνά ιό κάπου φταίς και εσύ φιλαράκι τωρα για μιά φορά δεν τρέχει και τίποτα βάλε το Nod32 ή τον ρώσο
thes1os Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 δοκίμασε να κάνεις το scan και να διαγράψεις τον ιό σε safe mode. Αμέσως format λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται, αν και μερικές φορές είναιη μόνη λύση, αν και έσχατη. Ψάξε και κανα άλλο τοπικ (απο τα πολλά) για το πώς να βγάλεις έναν ιό και τα προγράμματα που προτείνουν εδώ τα παιδιά του φόρουμ και πιστευω θα τα καταφέρεις.
gbras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Καταρχας το Zone alarm δεν ειναι antivirus. Ειναι firewall το οποιο ειναι και αχρηστο αν εχεις ηδη το ενσωματωμενο των windows. Βαλε το Avast! ( http://www.avast.com) το οποιο ειναι δωρεαν και για μενα το καλυτερο απο ολα και βαλτο να κανει scan κατα τη διαρκεια της επανεκινησης ( Θα στο ζητησει ετσι και αλλιως στο τελος της εγκαταστασης. Το πιο πιθανο ειναι οτι θα σου καθαρισει το PC.
merkoutio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 1. Κόλλησες έναν ιό, που δεν είναι ιός "not-a-virus:AdWare.Win32.Virtumonde.fp". 2. Το Antivirus σου, που μάλλον είναι firewall τον εντοπίζει αλλά δεν τον εξουδετερώνει. Κοίταξε εδώ και μετά εδώ και πάλι εδώ είμαστε.
-Arcturus- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ΟΚ ρονγκ ανσερ, δεν κολλάω συχνά ιό αλλά έχει χρειαστεί να κάνω φορμάτ πολλές φορές και τέλοσπάντων εγώ ρώτησα αμα μπορείτε να βοηθήσετε να σβήσω τον ιό και να γλυτώσω το φορμάτ γιατί όπως και να'χει είναι ολόκληρη διαδικασία, δεν έχω κ πολύ χρόνο διαθέσιμο λόγω εξεταστικής και χρειάζομαι το Pc για να διαβάσω(SQL, VISUAL STUDIO ETC) ΑΠΟΡΙΑ:Το Nod32 και ο 'ρώσος' τι είναι;
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Η απορία σου ειναι τα 2 καλύτερα antivirus Τέσπα εγω σου πρότεινα το format γιατι το pc σου δεν νιώθει μετά απο αυτό. Πιστεύω τα 2 τελευταία post απο τους προηγούμενους θα σε βοηθήσουν
-Arcturus- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Thanks για τις απαντήσεις! @ thes1os: Θα το δοκιμάσω και θα σου πώ! @ gbras: Το δοκίμασα το avast (όχι σε safe mode) και δεν βρήκε κανέναν ιό:-? και το zone alarm είναι και antivirus στάνταρ αφού μου έχει σβήσει ένα σωρό ιούς @ merkoutio: Σίγουρα δεν είναι ιός ;:?: Αφου τό Zone Alarm μου το αναγνωρίζει σαν ιό; Νομίζω ότι απλά έτσι είναι το όνομα του ιού. Την πρώτη σελίδα την έιχα τσεκάρει θα τσεκάρω και την δέυτερη thanks! @kosmasgr: thanks
mitsos24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Το Nod32 ειναι antivirus, ο 'ρώσος' ειναι επισης antivirus και μαλλον προκειται για το kaspersky. Δοκιμασε παντως να κανεις και ενα scan με το spyware doctor που ειναι πολυ καλο σε spyware πραγματα!
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 χεχεχεχεχεχεεχε έχει περάσει να το λέμε "ρώσος" Κοιτα που φτάσαμε να βγάζουνε και οι ρώσοι antivirus. Καλά θα μου πείτε "τι λές ρε φιλαράκι ?" Εδω στείλαν πρώτοι διαστημόπλοιο στο φεγγάρι χχαχαχαχαχα διαφωνεί κανείς ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.