Graphistas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Γειά σας!Πρόσφατα έβαλα forthnet2play και μπαίνω μέσω οτε στο ιντερνετ στο 1 mb ενω υπάρχει κάλυψη στη περιοχη μου Ν.Σμύρνη!Όλοι μου οι φίλοι μπαίνουν στα 10 μονο εγω μπάινω στο 1 δε ξέρω γιατι αλλα είμαι εξω φρενών.Τελοςπάντων.Όποτε μπαινω στο ιντερνετ κάθε φορα που ανοίγω ενα P2P πρόγραμμα η torrents με πετάει έξω!Άλλαξα 2 μόντεμ κι ένα ρούτερ να δώ τι φταίει αλλα πάλι τα ίδια.ολα σωστα,drivers ρυθμίσεις κλπ.Πήρα τη φόρθεν και μου είπαν πως η γραμμή μου ειναι οκ!Και αν μπορώ να αλλάξω και υπολογιστή μηπως φταίει το pc!ενω πριν ενα μηνα ειχα οτενετ και ήμουν μια χαρα.Κι ερωτώ!Που θα βρω 2ο υπολογιστη που αυτος που ειχω ειναι μια χαρα!πλάκα μου κάνουΝ?Υπάρχει περίπτωση Ο οτε να κλειδώνει τις Πόρτες για PEER 2 PEER ΚΑΙ torrents?Exei kaneis το ίδιο πρόβλημα με μενα?
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 αμα μπαίνεις μέσω οτε φιλαράκι δεν γίνεται να έχεις 10Mbit. Αυτο είναι μονο για το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet Διάβασε στην σελίδα του isp σου να δείς οτί μέσω οτέ το forthnet2play σου δίνει 1mbit μόνο
Graphistas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ναι το ξέρω.αλλα γιατι να μην μπορω να κατεβάσω.
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δεν νομίζω φίλος. Ο Οτε απλά σου δίνει γραμμή dsl τίποτα παραπάνω. Δεν νομίζω να σου κλειδώνει πόρτες. τι router έχεις ? Επίσης φίλος αμα έχεις windows xp πρέπει να κάνεις άρση αποκλεισμού του firewall για τα ανωτέρω προγράμματα. Αλλιως δεν κατεβάζουν
charllestone Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 κι όμως! εγώ έκανα πρακτική στον ΟΤΕ κ ξέρω τι παίζει.βασικά είχαμε πολλά προβλήματα με τισ πόρτες πάνω σε SIEMENS d-slams.Ειχανε προβλημα με τα policy.κανεδήλωση για βλάβη στον ΟΤΕ (121 ή 1242) και πές τους τί παίζει. Βασικα με ένα ρεσταρτ στην πόρτα σου θα σιάξει πιστεύω.τεσπα δηλωσε τη βλάβη οπωσδήποτε. Α! πριν καλέσεις τον ΟΤΕ παρε τη FORTHNET μπας κ έχουν κάνει αυτοί τη ζημιά.
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Χμμμμμ να σε έχουμε απο κοντά charllestone αμα κινηθούμε δικαστικά σε τίποτα να σε προτείνουμε για μάρτυρα :) χεχεχεχεεχε
Graphistas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Πήρα τη Forthnet kai mou είπαν πως η γραμμή μου ειναι οκ.αλλα το πρόβλημα συνεχίζει.το firewall των Windows είναι απενεργοποιημένο και όλες οι πόρτες ανοιχτες στα p2p προγραμματα.και ακόμα τιποτα.λετε να πάρω τον ΟΤΕ?
Xvipes Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 όταν λες σε πετάει έξω τι εννοείς.απο το ίντερνετ ή απο το πρόγραμμα?αν σε πετάει απο το πρόγραμμα τότε είναι σίγουρα θέμα p.c άμα σε πετάει απο το νετ τότε είναι πιθανό να είναι θέμα p.c .πάντος μου φαίνετε δύσκολο να φταίει ο isp
charllestone Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 μπορεις να μαθεις σε ποιο d-slam εισαι? Βασικά μη το σκέφτεσαι, πάρε τηλ και σε 1 μέρα το πολύ θα στο φτιάξουν
random Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Εχω γραμμή dsl on isdn ΟΤΕ , με συνδρομή forthnet 768 στη Ν.Σμυρνη και κατεβάζω κανονικά με όλα τα προγράμματα. Ψαξε καλύτερα καποιο θέμα software, και router settings. διαβασε τα αντιστοιχα θεματα και faq για το utorrent, το manual του router, και απενεργοποίησε οτι έχεις σε firewall kai antivirus. Αν νομιζεις οτι φταινε τα windows σαν λειτουργικό, μπουταρε με ενα linux live cd που να εχει καποιο torrent client, και δοκίμασε να κατεβάσεις.
Inkjjl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ela na fortonoume oi neosmyrniotes. Ki ego me 1 mbps HOL eimai alla paei poly kala.Exeis sigourotata provlimataki me tin grammi sou.Pare ston pOTE.Episis neosmyrniotes na sas pliroforiso osous exete HOL oti epitelous erxetai stis 15/7 kalipsi apo to idioktito tis HOL! ;-)
random Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 τη HOL, με αυτά : θα υπαρχει τελος ενεργοποιησης?Oxi, αλλα Τέλος διακοπής υπηρεσίας, τον 1ο χρόνο: ?89, τον 2ο χρόνο: ?59, τον 3ο χρόνο: ?29, μετά τον 3ο χρόνο δωρεάν δεν τη βλέπω καλά, ούτε στη ΝΣ, ούτε πουθενά
Inkjjl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Kala tha tous mamiso an paizei tetoio kolpo.akou ekei 60 euro gia diakopi.:evil:
Graphistas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 όταν λες σε πετάει έξω τι εννοείς.απο το ίντερνετ ή απο το πρόγραμμα?αν σε πετάει απο το πρόγραμμα τότε είναι σίγουρα θέμα p.c άμα σε πετάει απο το νετ τότε είναι πιθανό να είναι θέμα p.c .πάντος μου φαίνετε δύσκολο να φταίει ο isp Δε με πετάει απο το πρόγραμμα αλλα με ξεσυνδεει απο τι internet...Δοκίμασα και 3 modem και πάλι το ίδιο...σε 10 μέρες θα μου έρθει ο λογαριασμός 2play και δεν έχω χαρει λίγο το ιντερνετ....ουτε ενα τραγουδακι δε μπορώ να κατεβάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.