giorgosnp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα παιδιά Σκέφτομαι να αγοράσω ένα bluetooth ηχείο για το αυτοκίνητο ώστε να μιλάω στο κινητό άνετα και χωρίς φόβο κλήσης. ;-) Ήθελα να ρωτήσω, αν χρειάζεται να είναι πολύ κοντά στο πρόσωπο ώστε να ακούμε και πολύ περισσότερο να μας ακούνε! Το ηχειάκι όσο να 'ναι θα ακούγεται μια χαρά πιστεύω. Το μικρόφωνο όμως θα πιάνει αν το bluetooth είναι τοποθετημένο στο ταμπλό του αυτοκινήτου;;; Ρωτάω γιατί συνήθως τα τοποθετούν στο σκίαστρο και με ενδιαφέρει αν πιάνει το ίδιο καλά και στο ταμπλό. Αυτό που σκέφτομαι να πάρω είναι το Jabra SP500 Αν κάποιος έχει εμπειρία με αυτά ας με διαφωτίσει επί του θέματος Ευχαριστώ παίδες :roll:
tzoykas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Εγώ έχω το Pioneer P50 BT, το οποίο έχει μικροφωνάκι που έχω βάλει στο σκιάδιο και με ακούνε μια χαρά. Τώρα κατά πόσο το συγκεκριμένο που αναφέρεις έχει καλή ποιότητα λήψης, μάλλον μόνο κάποιος που έχει το ίδιο μπορεί να σου πει λεπτομέρειες.
giorgosnp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 αν τοποθετήσεις το μικροφωνάκι στο ταμπλό και όχι στο σκιάδιο δεν έχει ικανοποιητική ποιότητα λήψης;
virtuvas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Απο την εμπειρία μου τα τέσσερα τελευταία χρόνια με car-kit Ericsson αν το στόμα σου είναι πάνω απο 15-20εκ απο το μικροφωνάκι και δεν είναι και (σχετικά) ευθυγραμισμένο, το μόνο που καταφέρνεις είναι να ταλαιπωρείς αυτούς που προσπαθούν να σε ακούσουν απο την άλλη πλευρά. Ταμπλώ δεν θα το έβαζα με τίποτε, πολύ χαμηλά. Β.
giorgosnp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Κατάλαβα τι εννοείς και δεν είμαστε για ταλαιπωρίες και πεταμένα λεφτά. Καλύτερα handsfree και αυτό με τρόπο μη μας πάρουν χαμπάρι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Εγω εχω βαλει αυτο: Και ειναι αψογο.Κοβει την μουσικη απο το radiocd ακουω απο τα ηχεια του αυτοκινητου αψογα και με ακουνε μια χαρα απο μικροφωνακι που ειναι καπου ψηλα στο παρπριζ του αυτοκινητου. http://www.parrot.biz/usa/products/ck3100-lcd
slygeo87 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Οk, αυτό ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αυτό που είπε ο Γιάννης.Τι παίζει με αυτό που ακούς τη φωνή μέσα απ' τα ηχεία του αυτοκινήτου;Τι χρειάζεσαι;Λίγες πληροφορίες αν είναι εύκολο... Σόρυ για το χρυσό φτυάρι, ο φίλος μου ο γκουγκλης φταίει. =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.