Προς το περιεχόμενο

pio game sas ekane na xenixtisete gia na pezete

trojan21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Bioshock (to pio prosfato) .... tin teleutaia ebdomada olo stis 7 to proi tin epefta :P

Δημοσ.

hahaha alien shooter 2? De variesai kollhma kai ayto na skotwneis synexeia exwghinakia! Exw porwthei k egw me to prwto!

Loipon h dikh mou lista!

Baldurs Gate 2 - milame O ethismos!!! trito etos tote kai elega oti an emena monos mou se ena erimo nhsei thathela ena pc, reyma kai to BG2. Eytyxws kati epathe to pc tote kai den katafera na to teliwsw kai den vrhka to kouragio na to arxisw ap thn arxh. OXi tpt allo alla eixa k to expansion na perimenei.

Bolika FPS apo tote me exoun xenyxtisei Halflife1 kai ligo to 2,

Undying APISTEYtO paidia, allos enas pou anypomonei gia to jericho!

Genikws ta videopaixnidia kanoun kako. Mexri kai na faw ksexnousa synexeia!!!

Twra exw psilohremhsei alla moui fainetai tha me xanapiasei me to Crysis, ama to fxaristithw dld me to mhxanhma pou exw...

Δημοσ.

Aaaaa kai pistevw padws i megalyteri zhmia einai ta RPG giati se ayta xtizeis enan xaraktira kai genika meneis me mia poly glykia aisthisi otan o xarakthras sou dynamwnei.

Kala prepei na einai psyxologiko, mallon se exitarei i aisthish ths isxyos poy apoktas!!! Ti eipa pali o atoimos!!!

Δημοσ.

Diablo 2 πριν πολλά χρόνια είχα παίξει 20 ώρες συνεχόμενα(χωρίς φαγητό μόνο τουαλέτα)...ακόμα τον καμαρώνω τον barbarian lvl 96 (ναι ναι)..μετά το περισσότερο που εχω παίξει πρέπει να είναι κάπου στις 10 ώρες συνεχόμενα galactic civ 2..

Δημοσ.

Το πιο εθιστικο game που εχω παιξει ποτε ειναι το FM/CM. Συγκεκριμενα το CM 03/04 και το FM 2005,2006,2007. Ατελειωτες ωρες καψιματος... Εαν σκεφτει κανεις οτι επαιζα απο την ωρα που γυρνουσα σπιτι μετα το σχολειο εως τιν αλλη μερα το πρωι και μετα πηγενα καπακι σχολειο... (αυτο ειχε γινει 3-4 φορες...)

Επισης εθιστικο Game θα ελεγα και το Lineage II στο οποιο ειχα παρομοια περιστατικα καψιματος...

Να επισημανω κατι... δεν αξιζει να χαλαμε ΤΟΣΕΣ ωρες πισο απο μια οθονη οπως και να χει...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να το έχω ξαναγράψει, αλλά την μια φορά που έχασα την αίσθηση του χρόνου, ήταν (κουφό) το Ghost Master. :P

Έπαιζα συνέχεια (έλειπαν και οι parents) και κάποια στιγμή κοιτάω έξω από το παράθυρο και βλέπω να έχει αρχίσει ο ουρανός να γίνεται θαλασσής...

Από τότε έχω πάντα το ρολόι δίπλα μου και βλέπω την ώρα. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...