Προς το περιεχόμενο

pio game sas ekane na xenixtisete gia na pezete

trojan21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ολα τα С&С μεχρι το Tiberian Sun , Warcraft III (Battle.net-Ladder-AT) και τα αναμενομενα Lineage2 και WoW.

Ισως και κανα Silent Hill - Resident Evil αλλα τελειωναν γρηγορα :o

Γενικως ομως ξενυχταω πανω απο games :mrgreen:

Δημοσ.

Football Manager. Και ειδικά άμα ήταν και περίοδος μεταγραφών... ούτε που κοιμόμουνα.

GTA από το 3 και μετά. Και ποιόν να πάρεις τηλ στης 5 το πρωί να του πεις ότι το τερμάτισες; Θα σε βρίσουν.

Ακόμα: Diablo 2, Red Alert 2 και έχω φάει και βράδια πολλά με τα Settlers όπου οι ρυθμοί είναι χελώνας και για να φτάσεις στην άκρη της πίστας θέλεις έτσι και αλλιώς πολλές ώρες. Τέλος με το all time classic Transport Tycoon αλλά έχει πολλά χρόνια.

Edit: Δικτυακά το Counter Strike. Σε net cafe που δούλευε φίλος. Από τις 8-9 το βράδυ μέχρι της 8-9 το πρωί. Κάψιμοοοοοοοο....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάλι το είχα φάει με το Civilization 3 το κόλλημα. Πωπω, τι ξενύχτι είχε πέσει. Και με τα Football Manager βέβαια. Αρρώστια, τώρα που το σκέφτομαι.

Δημοσ.

Super Mario Land 2 στο GameBoy το παλιό το ασπρόμαυρο , θρυλικό παιχνίδι

Command & Conquer : Red Alert

Pro Evolution Soccer απο το 1 (Roberto Larcos , Ravoldi και τα σχετικά)

Resident Evil Director's Cut PS1 (μλκ δεν έχω herbs , hunteeeer ααααα μπαμ , μπαμ , μπαμ , κλικ , κλικ , κλικ....Game OVer)

Έχετε πλακώσει οι περισσότεροι lineage & WoW , παίξτε και τπτ άλλο :Ρ

Δημοσ.
Αυτο το Prince of Persia... Ποτε μου δεν καταφερα να το τερματισω! παντα κολλαγα στην πιστα με τον καθρεφτη...

σοβαρά μιλάς;

απλά έπερνες φόρα και πήδαγες πάνω στον καθρέφτη...

έμενες με ένα βελάκι ζωής και έβλεπες το είδολο σου να φέβγει από την άλλη μεριά.

Δημοσ.

Red Alert 2, σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας με Allied Forces και Russians. Μιλάμε για τρελά ξενύχτια, εν καιρώ Πανεπιστημίου να πηγαίνω σερί άυπνος σε μάθημα και τα ρέστα... Μετά, έφερε ένας φίλος το Soul Calibour σε Sega Dreamcast και κόντεψα να χάσω το εξάμηνο.... Τρελό κόλλημα.... Αααααααααααααχ, ωραίες εποχές.... !!!!

Δημοσ.

Πολλά :) αλλά τα πιο χαραχτηριστικά που θυμάμαι να δημιουργούν μαύρη τρύπα στον χρόνο ήταν το Civilization II και το Championship Manager 2001.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...