foufoutios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Αυτο το Prince of Persia... Ποτε μου δεν καταφερα να το τερματισω! παντα κολλαγα στην πιστα με τον καθρεφτη...
christos_0b Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ολα τα С&С μεχρι το Tiberian Sun , Warcraft III (Battle.net-Ladder-AT) και τα αναμενομενα Lineage2 και WoW. Ισως και κανα Silent Hill - Resident Evil αλλα τελειωναν γρηγορα Γενικως ομως ξενυχταω πανω απο games
alexzzz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Football Manager. Και ειδικά άμα ήταν και περίοδος μεταγραφών... ούτε που κοιμόμουνα. GTA από το 3 και μετά. Και ποιόν να πάρεις τηλ στης 5 το πρωί να του πεις ότι το τερμάτισες; Θα σε βρίσουν. Ακόμα: Diablo 2, Red Alert 2 και έχω φάει και βράδια πολλά με τα Settlers όπου οι ρυθμοί είναι χελώνας και για να φτάσεις στην άκρη της πίστας θέλεις έτσι και αλλιώς πολλές ώρες. Τέλος με το all time classic Transport Tycoon αλλά έχει πολλά χρόνια. Edit: Δικτυακά το Counter Strike. Σε net cafe που δούλευε φίλος. Από τις 8-9 το βράδυ μέχρι της 8-9 το πρωί. Κάψιμοοοοοοοο....
ThundeR_21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 system shock 2, half life 1 - 2 , warcraft 1/2/3, starcraft, diablo 1/2, dungeon keeper
mike_schino Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 TEKKEN 3,4,5!FANATIKA,PORWMENA,ASTAMATHTA!!!
christos_75 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 χαλαρα W.O.W....και η πλακα ειναι οτι τα ξενυχτια αρχιζουν οταν 70αρισεις!!
pcos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Civilization 2 8riliko game 3exnaga na fao,3exnaga na koimi8o, genika na zw Itan kai 10 xronia prin,pro ADSL epoxis...
FilipposMD Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Εγώ πάλι το είχα φάει με το Civilization 3 το κόλλημα. Πωπω, τι ξενύχτι είχε πέσει. Και με τα Football Manager βέβαια. Αρρώστια, τώρα που το σκέφτομαι.
Mystirios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Mario Land 2 στο GameBoy το παλιό το ασπρόμαυρο , θρυλικό παιχνίδι Command & Conquer : Red Alert Pro Evolution Soccer απο το 1 (Roberto Larcos , Ravoldi και τα σχετικά) Resident Evil Director's Cut PS1 (μλκ δεν έχω herbs , hunteeeer ααααα μπαμ , μπαμ , μπαμ , κλικ , κλικ , κλικ....Game OVer) Έχετε πλακώσει οι περισσότεροι lineage & WoW , παίξτε και τπτ άλλο :Ρ
desolatorXT Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Return to castle Wolfesntein, Septerra Core, Aliens VS Preadetor 2, C&C Red Alert 2, Project IGI, Carmagedon 95, Final Fantasy Legend 2 (gb). Αυτά νομίζω, ελπίζω να μην ξεχνάω τπτ
Blackman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Αυτο το Prince of Persia... Ποτε μου δεν καταφερα να το τερματισω! παντα κολλαγα στην πιστα με τον καθρεφτη... σοβαρά μιλάς; απλά έπερνες φόρα και πήδαγες πάνω στον καθρέφτη... έμενες με ένα βελάκι ζωής και έβλεπες το είδολο σου να φέβγει από την άλλη μεριά.
wizzy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Red Alert 2, σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας με Allied Forces και Russians. Μιλάμε για τρελά ξενύχτια, εν καιρώ Πανεπιστημίου να πηγαίνω σερί άυπνος σε μάθημα και τα ρέστα... Μετά, έφερε ένας φίλος το Soul Calibour σε Sega Dreamcast και κόντεψα να χάσω το εξάμηνο.... Τρελό κόλλημα.... Αααααααααααααχ, ωραίες εποχές.... !!!!
MiltoZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Πολλά αλλά τα πιο χαραχτηριστικά που θυμάμαι να δημιουργούν μαύρη τρύπα στον χρόνο ήταν το Civilization II και το Championship Manager 2001.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.