Προς το περιεχόμενο

pio game sas ekane na xenixtisete gia na pezete

trojan21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα μεγαλύτερα ξενύχτια τα είχα κάνει με τα Splinter Cell 1 και 2 πριν από μερικά χρονάκια...

Ακόμα ψάχνω για κάτι που θα με κάνει να ξενυχτήσω πάλι...

Δημοσ.

Γενικότερα αν και μου αρέσουν πολύ τα video games, επίτηδες δεν καθόμουν πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη. Η μόνη εξαίρεση ήταν το tekken 3 στο PS, το οποίο το έπαιζα πραγματικά για πάρα πολλές ώρες. Πάρα πολλές όμως. Έχω χάσει πολλά μερόνυχτα από την ζωή μου. Πιο πρόσφατα ξενυχτούσα και για το DOOM 3, αλλά δεν αφιέρωνα πολύ χρόνο στο παιχνίδι. Απλά το έπαιζα βράδυ για να είναι πιο τρομακτικό.

Δημοσ.

1 φορά κάηκα στη ζωή μου, όχι απλά ξενύχτησα, αλλά έπαιζα επι 28 ώρες RAINBOW SIX : RAVEN SHIELD μαζί με τον φίλο μου, τις 20 ώρες στο σπίτι του, τις υπόλοιπες 8 online multiplayer, ο καθένας απο το σπίτι του. Μετά νόμιζα οτι είχα όπλο και κοίταζα τους περαστικούς έτοιμος να τους την μπουμπουνίσω.... :mrgreen: Δεν πρόκειται να ξανακάνω τέτοιο πράγμα πάντως... πλέον ούτε μισή ώρα δεν παίζω games...

Δημοσ.

το πρωτο ηταν σε 3,1 windows ενα παιχνιδι με εναν προιστορικο ανθρωπο που λέγονταν cheat αν θυμάμαι καλα "6 χρονών ημουν"και ερχοταν η μανα μου και το εκλεινε και δεν εκανε save κια παλι απο την αρχή!

τωρα gta san andreas,godfather,half life και η κορυφη HITMAN-MAX PAYNE

Δημοσ.

Σε DOS το "operation wolf" με μονοχρομη cga οθονη (δεν υπηρχε ακομα vga) στον intel 8086 @ 5 mhz ! και "μπιπ - μπιπ " απο το ηχειακι ,ουτε λογος τοτε για καρτα ηχου .

Τι μου θυμισατε τωρα !

Δημοσ.

1)Test Drive I

2)Wonder Boy

3)Italy 90

4)Xenon II

5)Phantasmagoria

6)Fifa 98

7)NBA Live 03

8)NFS: Underground

9)Need For Speed I

10)Icewind Dale I & II

11)FM 02

12)Dune II

13)Command & Conquer

14)Command & Conquer: Red Alert 2

15)Starcraft

Επισκέπτης
Δημοσ.

blackman κοιμάσαι και ποτέ; Βασικά άμα παίζεις συνέχεια βράδια, ε, τότε δεν έχει νόημα να ψηφίζεις; :)

Δημοσ.

Φυσικά όλη η σειρά CM (FM τωρα),wow και resident evil 1,2,3 στο psx!!!!Ειδικά στα Resident Evil είχα φάει καλοκαίρια αυπνος!!!!

Δημοσ.

Τα παλια παιχνιδια σε κανανε να ξενυχτισεις και να περασεις ατελειωτες ωρες κατι που δεν συνμβαινει με τα σημερινα παιχνιδια.:cry:

Δημοσ.

commandos to prwto sto pc! ateliotes orais stratigikis kai porosis...(paraligo na to ksexnousa) malista epidi eixa bri mia "proxiri" ekdosi epaiksa tis protes 5-6 apostoles xoris save! thanatos otan leme to enooume! :):):)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...