Berserk Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ena game mono!! To apolito kata tin gnomi mou Silent Hunter III.
damian1977 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Με το κλασσικο ποια Clive Barker's-Undying. Ελπιζω τα επομενα ξενυχτια να ειναι με το Jericho.
slipknot Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Τώρα που το θυμάμαι έχω περάσει πολλά βράδια παίζοντας Prince of Persia: Warrior Within(γενικά και τα 3 αλλά με αυτό έπεσε λιώσιμο),Resi 3 και κάποια Crash Bandicoot. Αααχ ξένοιαστες εποχές...
Black Demis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Halo,Need for Speed Underground 1,Pain Killer
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Drakan, fear, motogp3, motogp2007,call of duty1,2,4demo,coli mcrae2, alla me to drakan exo xorisei gia na to paikso. ayta.
Gaia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Silent Hill.... Με το The Room ειδικα ξενυχτησα!
Cain Novacaine Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Να ταν ένα μόνο....Larry,Monkey island από τα παλιά.Baldurs gate2 ,Grand theft auto Vice city -San Andreas k άλλα πολλά.Lately ut2k4 k ut3.Ωσπου κάηκε το gaming pc k παω για άλλο
horsepower Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Εχθές πάλι ξενύχτισα για να ξαναβγάλω τα Half-life 2 και Episode One για να παίξω σήμερα το Episode Two για πρώτη φορά...
Mithrantir Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Civilization (όλα), Baldurs Gate, Neverwinter Nights (το 1 γιατί το 2 δεν το έχω πάρει ακόμα), Medieval Total War (όλα). Επίσης το έχω κάνει μαζι με ένα φίλο για το Call of Duty σε multiplayer (server), F.E.A.R.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 NWN (το 2 δεν λεει κ πολλα...το ξεκινησα λιγο κ το παρατησα εγω) Elders Scroll - Morrowind and Expansions (το Oblivion μια απο τα ιδια ηταν,βαρεθηκα να προχωρησω πολυ) Devine Divinity κτλ RPG's ... τα FPS γενικα τα βγαζω γρηγορα για αυτο σταματησα να ασχολουμε και ιδιαιτερα με αυτα... και ολη την σειρα με τα Grand Theft Auto...συντομα βγαινει το καινουργιο "παιδι" τις σειρας αυτης!!!:devil: Αυτο βεβαια παλαιοτερα οταν καιγομουν με τις ωρες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.