Προς το περιεχόμενο

pio game sas ekane na xenixtisete gia na pezete

trojan21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι άνθρωπος που κατά τις δέκα και μισή, άντε έντεκα το αργότερο θέλω να πέσω για ύπνο. Μου αρέσει να κοιμάμαι νωρίς και να ξυπνάω νωρίς το πρωί. και αν είναι Σάββατο ή Κυριακή ξυπνάω νωρίς και παίζω τα χαράματα.

Είκοσι χρόνια παίζω παιχνίδια, μόνο με αυτό το καταραμένο το Bioshock κάθομαι και ξενυχτάω για να παίξω!

Φυσικά, όταν λέω ξενυχτά, εννοώ μέχρι τις 12.30, μη φανταστείτε τίποτα το τρελό. Αλλά και πάλι, μεγάλη η χάρη του!

Δημοσ.
Αστο...αλλο ηθελα να πω αλλα βαριεμαι να στο εξηγω..:-D

Έλα μωρέ, πλακίτσα έκανα. Καταλαβαίνω νομίζω πως τη βλέπεις. Απλά εγώ δε κάνω ποτέ (σχεδόν) chat και έχω την αντίθετη άποψη (ή μάλλον το αντίθετο γούστο) από σένα.

Δημοσ.
Είμαι άνθρωπος που κατά τις δέκα και μισή, άντε έντεκα το αργότερο θέλω να πέσω για ύπνο. Μου αρέσει να κοιμάμαι νωρίς και να ξυπνάω νωρίς το πρωί. και αν είναι Σάββατο ή Κυριακή ξυπνάω νωρίς και παίζω τα χαράματα.

Είκοσι χρόνια παίζω παιχνίδια, μόνο με αυτό το καταραμένο το Bioshock κάθομαι και ξενυχτάω για να παίξω!

Φυσικά, όταν λέω ξενυχτά, εννοώ μέχρι τις 12.30, μη φανταστείτε τίποτα το τρελό. Αλλά και πάλι, μεγάλη η χάρη του!

Στο τελος θα με επηρεασεις και θα το ξεκινησω παλι!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

final fantasy vii,viii,x,x-2, diablo2-exp, age of empires1-exp,2-exp, grand turismo 1-4! ειδικα με το final fantasy vii επαιζα απο τις 7 το απογευμα μεχρι τις 2:30 το μεσημερι την αλλη μερα και ηρθε ο κολλητος μου και με τραβηξε να ξεκολλησω για να παμε για καφε!ελειπαν οι δικοι μου διακοπες και ειπα να το ξενυχτησω λιγο! red7genius με εστειλες με την υπογραφη σου!αυτο δεν το ηξερα!

Δημοσ.

όταν κολλήσω με κάποιο παιχνίδι, που συμβαίνει πάρα πολύ σπάνια πλέον, όποιο και αν είναι αυτό, με βρίσκει το χάραμα.

τελευταία μου έρχεται στο μυαλό η σειρά του nfs (underground,carbon, most wanted) και το fear.

Δημοσ.

Alien Vs Predator...

Dark Forces...

Under a killing moon...

Pandora Directive...

Red Alert...

Κι άλλα αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα... ωραίες εποχές...

Πάντως εάν το βράσιμο νερού για παρασκευή γάλακτος και το ελαφρό χτύπημα στην πλάτη του μωρού για να ρευτεί θεωρούνταν ξενύχτι για gaming, τότε ξενυχτάω παίζοντας κάθε βράδι εδώ και 2 εβδομάδες...

Δημοσ.

championship manager 00\01

championship manager 01\02

championship manager 02\03

championship manager 4 .&-

apeira ksenuxtia bgazodas akoma kai oloklires sezonnnnn..kapsimoooooooooooooo!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...