ApSiMan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Mafia....μιλάμε γυρνούσα 4 το πρωί από έξοδο και έπαιζα ώς το πρωι mafia... ευτυχώς δεν δούλευα τότε (φοιτητής γαρ) και δεν είχα πρόβλημα να κοιμάμαι όλο το πρωι...και να ξυπνάω για να παίξω πάλι Mafia!!! Ως ένα σημείο κόλησα και ξενυχτούσα και με GTA 3 Vice City....αλλά το παράτησα μετά από ένα σημείο....
totti Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μόνο εγώ ξενύχτησα με το Max Payne? το απόλυτο παιχνίδι δράσης, όταν βγήκε το 2 σχεδόν δάκρυσα. Άντε πού είναι το 3?
pan-pan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 zelda ocarina of time kai ta miala sta kagela
[email protected] Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 LineAge2 Milame pezo apo Tis arxes tou c1 .... prin 4 Xronia Diladi alla eftixos .... EFTIXOS! to stamatisa .... Telika einai san to Narkotiko Kapies fores ... to Bariese ... to Brizeis .. sou tH spaei ... alla Kati se o8ei Ksana .. kai Ksana .... to pa8eno Genika me ola ta RPG pou exo peksei afto .... Alla pexnidia ... Fisika Oles tis SYres FinalFantasy :mrgreen: ok Gia osous endiaferontai .... Eimai Pia Kalla ... apotoksino8oka apo ta RPG :twisted:
mstavra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Dark Age of Camelot. Το rvr του απλά γαμούσε , ήμουν και σε καλό guild και βοηθούσε αρκετά στο να κάνω ωραία groupakia. Με ξημέρωσε αρκετές φορές
Blackman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Dark Age of Camelot. Το rvr του απλά γαμούσε , ήμουν και σε καλό guild και βοηθούσε αρκετά στο να κάνω ωραία groupakia. Με ξημέρωσε αρκετές φορές DAoC...lol...όποτε πήγαινα στον φίλο μου τον Νίκο αυτό έπαιζε... μέχρι που έπιασε το top5 της ευρώπης και μετά σιγά σιγά το παράτησε... έπεζε ακόμα και στην δουλειά ωιμέ...24/7 κανονικά
Sed22 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ειπαμε ειμαστε φανατικοι gamers αλλα οχι και να ξενικτιsω για ενα game..και αυριο μερα ειναι Για chat ναι οκ,,εκει θα ξεσκιστω..
koystado Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 to Silent hill 2 (apla to kalutero mazi me to silent hill 1 apo ta 4 silent hill pou exoun bgei),to manager opoia ekdosi kai an einai (statheri aksia) kai to kalutero apo ola to lineage 2 einai to game pou ksenuxtousa kathe bradu kai epaiza ateleiwtes wres gia ena xrono peripou
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μόνο εγώ ξενύχτησα με το Max Payne? το απόλυτο παιχνίδι δράσης, όταν βγήκε το 2 σχεδόν δάκρυσα. Άντε πού είναι το 3? Με Max Payne ξενύχτησα και εγώ. Κυρίως στο 1ο που υπερ-πορώθηκα από γραφικά/ατμόσφαιρα και το πρωτότυπο bullet time. Και μετά στο modding για το Max Payne@University... μερικές μέρες ειδικά Σ/Κ πήγαινε non-stop.
Ventrix Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 crusader no remorse και no regret όχι ρε φίλε, νόμιζα οτι μόνο εγώ το έπαιζα αυτο το παιχνίδι!!! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!
geogeor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 RESIDENT EVIL,SILENT HILL,DIABLO 2,STARCRAFT...
citroen_vts Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 1999 - 2004 EverQuest 1 2004 - ???? EverQuest 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ειπαμε ειμαστε φανατικοι gamers αλλα οχι και να ξενικτιsω για ενα game..και αυριο μερα ειναι Για chat ναι οκ,,εκει θα ξεσκιστω.. Σωστά. Γιατί στο chat "μπορεί να μην υπάρχει αύριο..." (?!)
Sed22 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Σωστά. Γιατί στο chat "μπορεί να μην υπάρχει αύριο..." (?!) Αστο...αλλο ηθελα να πω αλλα βαριεμαι να στο εξηγω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.