Προς το περιεχόμενο

επιλογή αθηναικής σχολής πληροφορικής

iSpO_fAcTo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είδα ότι έχει γίνει παλιότερα ανάλογου περιεχομένου post σε αυτό το section του forum και είχε πολλές απαντήσεις, σκέφτηκα ότι ίσως εδώ να το δουν κάποιοι που σχετίζονται πιο πολύ με το θέμα και να απαντήσουν περισσότεροι σε σχέση με το ίδιου περιεχομένου ποστ που έκανα στο μπλα μπλα.

Παιδιά θέλω να βγάλω μια δεύτερη πανεπιστημιακή σχολή και σκέφτομαι μια σχολή πληροφορικής. Είμαι ανάμεσα στις 3, αν δεν κάνω λάθος σχολές που βρίσκονται στην Αθήνα: Πληροφορική Πειραιώς, Πληροφορικής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας και Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν και κάποια παιδιά βρίσκονται σε αυτές τις σχολές, τι γίνεται με τις υποχρεωτικές παρακολουθήσεις, εργαστήρια γαρ. Λόγω δουλειάς δεν έχω πλήρης ελεύθερο χρόνο για αυτό το θεωρώ κύριο ζήτημα. Δεν τίθεται επίσης θέμα βαθμολογίας. (πάνω από 19.000 μόρια!)

Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι αν υπάρχουν ή όχι προαιρετικά εργαστήρια. Αν υπάρχουν μόνο υποχρεωτικά, αυτά είναι μετά τις 14.30 ώστε να μπορώ να πηγαίνω; Γιατί αν είναι μόνο πρωι και θα έχω πρόβλημα.

Αναπληρώσεις εργαστηρίων υπάρχουν; Είναι πολλές οι ώρες των εργαστηρίων;Οι σχολές γενικά είναι δύσκολες έχουν πολλές απαιτήσεις όσον αφορά το διάβασμα; Πρέπει να παρακολουθώ εντατικά για να βγει;

Έχω ακούσει ότι στην Πληροφορική Πειραιώς εκτός από το πρώτο έτος, τα υπόλοιπα εργαστήρια είναι προαιρετικά, αλλά μόνο αν τα παρακουλουθήσεις μπορείς να πάρεις σε αυτά από 7 και πάνω. Αληθεύει αυτό;

Ευχαριστώ προκαταβαλικά για όποιες απαντήσεις!

Δημοσ.

κοίτα τα εργαστήρια γίνονται σε πολλά τμήματα συνήθως . οπότε θα μπορείς να διαλέξεις το τμήμα που σε βολεύει, πρωί, απόγευμα κτλ. και οι καθηγητές είναι συνεργάσιμοι και θα σε βοηθήσουν σε αυτό δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. για την πληροφορική πειραιώς έχω ακούσει καλά λόγια σαν σχολή. τώρα αυτές οι σχολές όσο να ναι έχουν και κάποιες απαιτήσεις, δηλαδή θα πρέπει να πατάς και λίγο . χρειάζεται παρακολούθηση

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι συνεργάσιμοι και να μην έχω πρόβλημα! Αλλά αυτό μου φαίνεται πιο πολύ σοβαρό ζήτημα γιατί αν δεν μπορώ να περάσω τα εργαστήρια δεν θα μπορέσω να περάσω αυτά τα συγκεκριμένα μαθήματα. Λογικά θα μπορώ να πηγαίνω μόνο στα μεσημεριανά και απογευματινά μαθήματα μόνο... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...