darkthan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Ρε παίδες μήπως γνωρίζετε κανένα τρόπω όταν βάζω ένα cd στο drive με mp3 η avi ,γενικά όλα τα media να κάνει μονό του autostart ένα πρόγραμμα σε ubuntu ? Φτιάχνω ένα pc για τον πατέρα μου και θέλω για ευνόητους λόγους να είναι όσο ποιο φιλικό γίνετε σε audio cd και dvd ταινία το κάνει από μόνο του κανα script για να το κάνει και με τα υπόλοιπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkthan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 κανείς ρε παιδιά ? κανένα πρόγραμμα πού άμα το έχεις ανοιχτώ κάνει τα πάντα import μόνο του ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 εμένα μόνο του τα παίζει με kde 3.5.7... είναι deamon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkthan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 bazeis cd me mp3 kai ksekinaei enan player kai exei kanei import ta tragoudia poy exeis sto cd???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δοκίμασε το autorun. Στη θέση του executable που θα εκτελεί, θα βάλεις ένα shellscript που να ξεκινάει τον player και να του φορτώνει μια playlist με τα mp3 του cd, π.χ. >#!/bin/sh /usr/bin/xmms -p /mnt/cdrom/playlist.pls Την playlist μπορείς να την δημιουργήσεις με το fapg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkthan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 thanx man tha to dokimaso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.